marceli73 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: może Cię to zszokuje, ale właśnie tak zrobili No wiadomo ale ja mowie o tej samej nocy w którą grali gm 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 4 minuty temu, marceli73 napisał: No wiadomo ale ja mowie o tej samej nocy w którą grali gm 7 cytując klasyka, cieszę się, że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: cytując klasyka, cieszę się, że pomogłem O czyli wiedzieli o co kam on. Pewnie majty na zmianę mieli przygotowane w razie co. Z drugiej strony pewnie ucierpiała na tym odnowa fizyczna. I tak źle i tak niedobrze. Edytowane 31 Maja 2023 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 1 minutę temu, marceli73 napisał: O czyli wiedzieli o co kam on. Pewnie majty na zmianę mieli przygotowane w razie co. to prawda, @Koelner mi zdradził, że Lechia im wysłała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: to prawda, @Koelner mi zdradził, że Lechia im wysłała kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Heat w "5". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 43 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Heat w "5". Bardzo optymistycznie. Ale Heat nie maja argumentów na sweepa. Jak sie stawi Jok i Murray to 4:1 ale w przeciwna stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) 27 minut temu, marceli73 napisał: Bardzo optymistycznie. Ale Heat nie maja argumentów na sweepa. Jak sie stawi Jok i Murray to 4:1 ale w przeciwna stronę. Tak wiem, ale w razie czego będę uchodził za eksperta koszykarskiego. Wieczna forumowa chwała. Życzyłbym sobie żeby Butler odpalił JordanMode, Hero wrócił i Heat wyszli na prowadzenie. Lepiej dla widowiska. Edytowane 1 Czerwca 2023 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 18 minut temu, DLT_Braddock napisał: Tak wiem, ale w razie czego będę uchodził za eksperta koszykarskiego. Wieczna forumowa chwała. Życzyłbym sobie żeby Butler odpalił JordanMode, Hero wrócił i Heat wyszli na prowadzenie. Lepiej dla widowiska. To nie lepiej pójść na całość i napisać ze finał nie zostanie dokończony? Byłbyś wtedy guru albo pogodowym ( huragan) ekonomicznym ( kryzys) politycznym ( wojna ) lub autorytetem innej dziedziny i krok od Nobla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 https://www.theplayerstribune.com/posts/jeff-green-denver-nuggets-nba-finals-basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 17 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak odliczysz fanów Sixers, Suns, Wolves i Jazz, to będzie właśnie jakoś 13% Co ty chcesz od fanów Wilków? My sweepa nie zgarnelismy Go Denver!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 22 minuty temu, Tomek napisał: Co ty chcesz od fanów Wilków? My sweepa nie zgarnelismy Go Denver!!!! a to nie Ty na koniec play-in krzyczałeś "We want Nuggets!" a to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 7 godzin temu, ignazz napisał: To nie lepiej pójść na całość i napisać ze finał nie zostanie dokończony? Byłbyś wtedy guru albo pogodowym ( huragan) ekonomicznym ( kryzys) politycznym ( wojna ) lub autorytetem innej dziedziny i krok od Nobla. Ja mu bym i tak dal pokojowego Nobla za laczenie userow e-nba ponad podzialami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a to nie Ty na koniec play-in krzyczałeś "We want Nuggets!" a to przepraszam Ja tam jako kibic Suns kibicuję w finale Denver i stawiam 4:1 dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 jak zwykle największym pajacem w filmiku sędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 zapowiedź Finałów z Wojtkiem! ale miał dziś dzień, widać, że brakuje mu takich dłuższych form, polecanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Szkoda ze bedzie taka krotka seria xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 mimo tragedii w 1H doszli na 10pts na 4 minuty przed końcem meczu, więc jakaś tam nadzieja na serię jest. szczególnie, że Strus takiej żenady nie powinien znowu odstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 tylko 8 fauli denver i raptem 2 ft dla calej druzyny miami, to nie jest jakis rekord ? sam jimmy czesto rzucal ponad 10 razy, a tu taka anomalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi