Dziuseppe Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 30 minut temu, Tecu napisał(a): Ciekawe co dalej w Phili po podpisaniu George. Wraca Oubre, przychodzi Drummond, Gordon. Przydałby się powrót Meltona, RoCo w formie i zdrowiu. Niewiadomo co z Reedem, Batum odchodzi. https://x.com/SamQuinnCBS/status/1807578911523430621?t=1Ju4_aORepKOc3gJO8TPAQ&s=19 Odejście George z Clippers poprawia w teorii picki Clippers w najbliższych latach. Wiecie kto je posiada? Tak 76ers A co z tym Harrisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Fajnie sie zestarzal Clippers ten trade po Georga. Edytowane 1 Lipca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 5 minut temu, Reikai napisał(a): Fajnie sie zestarzal Clippers ten trade po Georga. Podobno Wariorsi chcieli za Georga dać Kuminge Paula, Moodego, Wigginsa i 1 st. LAC nie zgodziło się bo im pewnie GS zagrodziłoby drogę do mistrzostwa :). Spadłem. Przecież im każdy asset jest na wagę złota a oni chyba myślą że maja jakąś szansę rywalizować na zachodzie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Teraz, marceli73 napisał(a): Podobno Wariorsi chcieli za Georga dać Kuminge Paula, Moodego, Wigginsa i 1 st. LAC nie zgodziło się bo im pewnie GS zagrodziłoby drogę do mistrzostwa :). Spadłem. Przecież im każdy asset jest na wagę złota a oni chyba myślą że maja jakąś szansę rywalizować na zachodzie :). Dawali jakąś kombinację tych zawodników, ale nie wszystkich na raz. Ktoś to wyrwał z kontekstu i puścił na twittera, a ludzie nie sprawdzają źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Jakbym mial pomyslec o kims kto pasuje do Embiida, to jest to wlasnie George. I nie chodzi mi o fit czy skillset. To bedzie piekna tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 6 minut temu, Reikai napisał(a): Jakbym mial pomyslec o kims kto pasuje do Embiida, to jest to wlasnie George. I nie chodzi mi o fit czy skillset. To bedzie piekna tragedia. Szkoda, że CP3 już niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 19 minut temu, Jendras napisał(a): Dawali jakąś kombinację tych zawodników, ale nie wszystkich na raz. Ktoś to wyrwał z kontekstu i puścił na twittera, a ludzie nie sprawdzają źródeł. Nawet jakby dawali Kuminge z Paulem to powinni to wziąć. Przecież o mistrzostwo nie walczą z Warriorsami a raczej o jakąś przyszłość i kibiców w nowej hali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 49 minut temu, Reikai napisał(a): Jakbym mial pomyslec o kims kto pasuje do Embiida, to jest to wlasnie George. I nie chodzi mi o fit czy skillset. To bedzie piekna tragedia. Dokładnie tak samo myślę. Tu trzeba szykować popcorn, bo to będzie piękna tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Fajnie, że George poszedł na wschód. Przydałoby się dla wyrównania konferencji aby jeszcze jeden all star opuścił zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 2 godziny temu, karpik napisał(a): Szkoda, że CP3 już niedostępny. Poczekaj do lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nie podoba mi się zbytnio ten wybór George'a, ale przynajmniej można znowu bez skrępowania jechać do spodu z tymi parówami z Clippers. Od biedy może człowiek nawet Embiida polubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 5 godzin temu, ignazz napisał(a): Poczekaj do lutego. że niby pokłóci się z Popem i nie dotrwa do końca sezonu w SA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 32 minuty temu, marceli73 napisał(a): że niby pokłóci się z Popem i nie dotrwa do końca sezonu w SA ? Odpowiem po japońsku. TAKIBYŁPLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Odpowiem po japońsku. TAKIBYŁPLAN To widzę że masz człowieka z sztabie SA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Po prostu dla mnie to nie takie niemożliwe aby był taki deal: dajcie mi czas gry, S5 i szanse na pokazanie się w RS z oszczędzaniem starych kości dajcie mi hajs bo inni coś nie dają za: podszkolę młodych i dacie mi szansę walczyć o tytuł jak zrobię do lutego swoje i oddacie mnie do mocnej ekipy ps. Jeszcze zarobicie pick Mógłby Cp3 od razu iść do kontendera ale: nikt tyle nie dawał kasy nikt nie wierzył w niego gdy GSW zrobili z niego rezerwowego deal ze spurs to mu umożliwia aby wygładzić karierę lub ma pod stołem deala za rok trenerskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
splaash Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Tez to tak widze CP3 dostanie swoj pierscionek albo jako plajer w mocnym kontenderze albo jako trenejro w spurs, przy czym jedno nie wyklucza drugiego. W zamian Cp3 z Castle zrobi SGA, w przyspieszonym tempie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Szkoda Meltona, Batuma no i wciąż nie ma nikogo na czwórkę a na rynku takich graczy już brak Na razie mocno, ale wolno a przydałoby się jeszcze ze 2-3 rotacyjnych graczy. Lowry, RoCo, Payne, Martin zostaną? Kto do piątki obok Maxeya, George i Joela? Na razie Joel/Drummond/Reed/Bona X/X George/x Oubre?/Council Maxey/x Edytowane 2 Lipca 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 ktos go uswiadomil o specyfice mediow oraz fanow w Philadelphii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi