Krzemo Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 @bulek pobudka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Scoutujesz Mistrzistwa @wiLQ i oceniasz czyjs sufit po czym bierzesz Cama Johnsona ? Ktory tez tam gra i to gra slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 2 godziny temu, wiLQ napisał(a): Bulek lada godzine zmierza po automatyczny wybor w drafcie... Śmiem postawic tezę, że autopick to lepszy GM niż Bulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Brawo Bulek, choć gdyby to zależało ode mnie dałbym Ci karnego Dicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Do jutra wybiorę, chyba że ktoś jest pickiem zainteresowany to zapraszam. Liczyłem, że się Black ostanie, ale @bulek nie zawiódł i nie pojawił się na drafcie:) Teraz mam trzech do wyboru i daje sobie czas do jutra. Do oddania również Clarkson, Carter i P. George, może być w pakiecie z pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Pick kupie/wymienie z tego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Ja mam 15 i 19 (Twój). Może coś dogadamy. Zapraszam chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Pisałem już, że jest bardzo możliwe, że będę sprzedawać pick nr 20. Do tego dorzucę Little'a. Ale jeszcze poczekajmy, bo mam kogoś na oku z tym dwudziestym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Lu- napisał(a): Pisałem już, że jest bardzo możliwe, że będę sprzedawać pick nr 20. Do tego dorzucę Little'a. Ale jeszcze poczekajmy, bo mam kogoś na oku z tym dwudziestym pickiem. Podpi****le Ci go z 18stka. Wielkie umysły draftowe myślą podobnie ; ) tak btw to co z @bulek bo skrzynka zapchana od tygodnia, draft ominięty ? Edytowane 9 Września 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Myślę, że myślisz o kimś innym. Cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Szczerze to nie mam pojęcia co zrobić z tym pickiem wiec pewnie na handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W dniu 8.09.2023 o 15:39, ai3 napisał(a): Scoutujesz Mistrzistwa @wiLQ i oceniasz czyjs sufit po czym bierzesz Cama Johnsona ? Ktory tez tam gra i to gra slabo Nie skautuje mistrzostw, odnosilem sie do komentarzy na innych platformach. W dniu 9.09.2023 o 16:23, evitacre napisał(a): tak btw to co z @bulek bo skrzynka zapchana od tygodnia, draft ominięty ? Przez ostatnie 7 dni dostalem od niego 2 PMy, wiec najwyrazniej co mu wypadlo w drugiej polowie tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W dniu 8.09.2023 o 09:26, wiLQ napisał(a): Uwzgledniajac jak wiele druzyn jest niekompletnych/nielegalnych - w tym moja! - to nie przykladam zbytnio wagi do tej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Tego ziomka, który ma teraz wybrać dwóch zawodników nie było na forum od czerwca. Nie ukrywam, że nie korespondujemy sobie wieczorami, ale może ktoś namiar na @Wirakocza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 W dniu 10.09.2023 o 16:36, wiLQ napisał(a): Przez ostatnie 7 dni dostalem od niego 2 PMy, wiec najwyrazniej co mu wypadlo w drugiej polowie tygodnia. @bulek potwierdzil, ze ma urlop... i przy okazji mamy trade: Derrick White za tegoroczne #14 i #16. Wywalam Minotta by zwolnic slota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @bulek Trey Murphy in, Paul Reed out @evitacre Paul Reed in, Trey Murphy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Sprzedam Jerami Granta, kupię pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Po dealu z @bulek zostaje mo jeszcze Derozan z pickiem 18 do wymiany także zapraszam, szukam kogoś młodszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi