Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2023/24

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Kuba Team napisał(a):

@t_omko napisałem na pw ale napisze jeszcze tutaj o prośbę cofnięcia pobrania które przed chwilą zrobiłem tzn Biyombo za Jackson- Davis bo źle spojrzałem i przewaliłem salary 

Biyombo zrzuciłem ale jak byś mi wrocil Jacksona- Davisa :)

Nie ma sprawy, masz bana do 17.11

3 godziny temu, Tecu napisał(a):

Hej @evitacre nie protestujemy przy tym dealu? 🤔

Jeden team dostaje dwóch najlepszych graczy na teraz, potencjalnie najlepszego gracza na przyszłość i nawet picku nie oddaje? 

Nie wiem dlaczego nie protestujesz 🤔

Ale ze co ? Sharpe jest spoko, nie gra tam 2 gości jak Simmons i Henderson. Dinwidie jest w c*** ujemny, a Tobiasz na bank będzie grał na 60+ % z gry do końca sezony, jego kariera na to wskazuje. Gdzie byłeś jak wymieniałem Claxtona za Gafford’a się pytam ? :) 
No i mam zasadę ze jak ktoś robi kontrę do mojego propsa i mnie pasuje to klepie :) 

Edytowane przez evitacre

1 godzinę temu, evitacre napisał(a):

Ale ze co ? Sharpe jest spoko, nie gra tam 2 gości jak Simmons i Henderson. Dinwidie jest w c*** ujemny, a Tobiasz na bank będzie grał na 60+ % z gry do końca sezony, jego kariera na to wskazuje. Gdzie byłeś jak wymieniałem Claxtona za Gafford’a się pytam ? :) 
No i mam zasadę ze jak ktoś robi kontrę do mojego propsa i mnie pasuje to klepie :) 

Sam widzisz, wszystko można wytłumaczyć 😀

8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Buła czemu pozbywasz sie Sharpe?

Imo bo ceni Giddeya na drafcie dawał mi za niego właśnie sharpa i swoj pick 12. A CJ ostatnio 6 tyg opuścił z powodu tego płuca. 

16 godzin temu, Tecu napisał(a):

Sam widzisz, wszystko można wytłumaczyć 😀

Heh, co racja to racja :) 

Edytowane przez evitacre

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.