t_omko Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 @RonnieArtestics ban do 11.11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 @tomekkolba ban do 14.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) @t_omko napisałem na pw ale napisze jeszcze tutaj o prośbę cofnięcia pobrania które przed chwilą zrobiłem tzn Biyombo za Jackson- Davis bo źle spojrzałem i przewaliłem salary Biyombo zrzuciłem ale jak byś mi wrocil Jacksona- Davisa Edytowane 3 Listopada 2023 przez Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 1 godzinę temu, Kuba Team napisał(a): @t_omko napisałem na pw ale napisze jeszcze tutaj o prośbę cofnięcia pobrania które przed chwilą zrobiłem tzn Biyombo za Jackson- Davis bo źle spojrzałem i przewaliłem salary Biyombo zrzuciłem ale jak byś mi wrocil Jacksona- Davisa Nie ma sprawy, masz bana do 17.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Są już tankerzy czy jeszcze nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Są już tankerzy czy jeszcze nie xD ja jeszcze dam ze 2 tygodnie moim kochanym łakom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Najgorszy ban ever szukam cokolwiek grajacego za robwilla. Jesli podejmie sie właściwej naprawy Brdzie out of Season i za rok Brdzie ważył tylko 30. Anyone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Hej @evitacre nie protestujemy przy tym dealu? Jeden team dostaje dwóch najlepszych graczy na teraz, potencjalnie najlepszego gracza na przyszłość i nawet picku nie oddaje? Nie wiem dlaczego nie protestujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Tecu napisał(a): Hej @evitacre nie protestujemy przy tym dealu? Jeden team dostaje dwóch najlepszych graczy na teraz, potencjalnie najlepszego gracza na przyszłość i nawet picku nie oddaje? Nie wiem dlaczego nie protestujesz Ale ze co ? Sharpe jest spoko, nie gra tam 2 gości jak Simmons i Henderson. Dinwidie jest w c*** ujemny, a Tobiasz na bank będzie grał na 60+ % z gry do końca sezony, jego kariera na to wskazuje. Gdzie byłeś jak wymieniałem Claxtona za Gafford’a się pytam ? No i mam zasadę ze jak ktoś robi kontrę do mojego propsa i mnie pasuje to klepie Edytowane 9 Listopada 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 godzinę temu, evitacre napisał(a): Ale ze co ? Sharpe jest spoko, nie gra tam 2 gości jak Simmons i Henderson. Dinwidie jest w c*** ujemny, a Tobiasz na bank będzie grał na 60+ % z gry do końca sezony, jego kariera na to wskazuje. Gdzie byłeś jak wymieniałem Claxtona za Gafford’a się pytam ? No i mam zasadę ze jak ktoś robi kontrę do mojego propsa i mnie pasuje to klepie Sam widzisz, wszystko można wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) McCollum może być koniec kariery jak dla mnie. Mocno kontrowersyjny deal. Buła czemu pozbywasz sie Sharpe? Edytowane 10 Listopada 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 @t_omko jutro mija mi ban, dasz radę rano odblokować ? Bo jestem bez pg, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Buła czemu pozbywasz sie Sharpe? Imo bo ceni Giddeya na drafcie dawał mi za niego właśnie sharpa i swoj pick 12. A CJ ostatnio 6 tyg opuścił z powodu tego płuca. 16 godzin temu, Tecu napisał(a): Sam widzisz, wszystko można wytłumaczyć Heh, co racja to racja Edytowane 10 Listopada 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi