Skocz do zawartości

Zakłady

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8)

I'm in.

Potwierdź El.

oki potwierdzam

edit. chciałem powiedzieć że z tym zakładem to mi się 0 jedno pierdolneło :) :cry:

dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8)

I'm in.

Potwierdź El.

oki potwierdzam

edit. chciałem powiedzieć że z tym zakładem to mi się 0 jedno pierdolneło :) :cry:

Za dużo o jedno zero czy za mało?

Za dużo o jedno zero czy za mało?

po ostatnim meczu to czuję że o 2 za dużo :) :cry: nie żartuje dopisałem to w formie żalu po tym co zobaczyłem, nie chciałem zakładac się po pierwszym spotkaniu bo pomyślałem że taka niewiara w ekipę nie godzi się :) co najwyżej możesz mi pojść na rekę i do 50 dych obniżyć bo czuje że kaskę oddaję już teraz :(

wejde w jakis zakladzik o 100-200-500 ze Lakers nie wejda do Finałow/nie wygraja mistrzostwa

ale jak pozyskaja Dwighta - nie oddajac Gasola i Bynuma to nie wygraja mistrzostwa

czyli sprecyzujmy obstawiasz że Lakers nie wygrają mistrza ale jak pozyskają Howarda nie oddając Bynuma i Gasola to tez nie wygrają mistrzostwa :D kurcze w sumie to nie wiem nawet jak to skomentować :)

czyli sprecyzujmy obstawiasz że Lakers nie wygrają mistrza ale jak pozyskają Howarda nie oddając Bynuma i Gasola to tez nie wygrają mistrzostwa :D kurcze w sumie to nie wiem nawet jak to skomentować :)

wisisz mi zdaje sie 150 zl z poprzedniego sezonu

17 1140 2004 0000 3402 7400 6237

REMIGIUSZ TOMASZ BLICHARSKI

wejde w zaklad rewanzowy ale dopiero w playoffs prawdopodobnie

wyslalbym PMa ale nie da sie bo masz zapchana skrzynke

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

@Basty szukaj dalej winnego bo ja z tobą w żaden zakład w zeszłym sezonie nie wchodziłem, z @Lukim się tylko zakładałem i szczęśliwie go spłaciłem :)

oczywiscie ze wchodziles. z tego co pamietam to dotyczyl Suns. znajde to.

ai3, airforce9, rozumiem ze mam z wami zaklad o to ze zachod wygra ze wschodem w finalach ? czy ktorys z was peka ? (o 100)

Bastek przez ponad rok nie doczekalem sie na pw Twojego numeru konta chociaz 2 razy sam do Ciebie o to pisalem.

nie ma problemu zadnego allen, po prostu sobie przypomnialem o tym zakladzie

17 1140 2004 0000 3402 7400 6237

@airforce, okej czyli sie nei zalozymy ;]

@ai3, wymiekasz czy wchodzisz ? what's it gonna be ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.