RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 hue hue mialem wejsc w to po prostu dla zabawy, ale ogolnie nie widze jak ta druzyna w takim skladzie ma wygrywac, bez zadnych legit wysokich i z banda wesolych rzucajacych za 3 mlodzianow, na razie wszystko jest fajnie, ale przyjdzie moment jak wszystko stanie sie przewidywalne i zespol stanie a Kobe bedzie mial maly wplyw na to Mi się podoba ten pogląd na sytuację Drużyna wygrywa, wszyscy fajnei grają, podają, biegają, a nawet bronią, wraca Kobe i siup idziemy w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Taki jest Kobe, taki on jest, taki jest on ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Taki jest Kobe, taki on jest, taki jest on ; ) dla młodzieży... i dla ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Luki czy moge już Ci przesłać mój nr konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Oczywiście Choć kasę wysyłam jak Warriors zaklinczują 'bertha". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Honorowy człek z Ciebie, nie widywałem Cię ostatnio na forum, myślałem, że już nie wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bez przesady, po prostu w tym roku mam mało czasu, ale na forum co jakiś czas zaglądam. A co do zakładu to w sumie i tak jestem dość zadowolony, że przewidziałem że GSW jest przeceniane. Właściwie Curry cały czas był zdrowy, Bogut tylko okresami wypadał (więc jak dla nich to był mega zdrowy sezon) a do tego dostali dar z niebios w postaci JON, który gra chyba najlepiej od 2007 roku... ... a i tak ledwo te playoffy zrobili. Choć to też pokazuje jak mocny jest zachód. No ale zakład był "bliski" do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bez przesady, po prostu w tym roku mam mało czasu, ale na forum co jakiś czas zaglądam. A co do zakładu to w sumie i tak jestem dość zadowolony, że przewidziałem że GSW jest przeceniane. Właściwie Curry cały czas był zdrowy, Bogut tylko okresami wypadał (więc jak dla nich to był mega zdrowy sezon) a do tego dostali dar z niebios w postaci JON, który gra chyba najlepiej od 2007 roku... ... a i tak ledwo te playoffy zrobili. Choć to też pokazuje jak mocny jest zachód. No ale zakład był "bliski" do końca. Coś czuję, że za 2 tygodnie odszczekasz te słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W temacie widziałem ludzi piszących o zwycięstwie serii przez Raptors. Może jakiś zakład? Longer, Skoczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Heat w max 6 za 50 zl, ktos? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Heat w max 6 za 50 zl, ktos? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka extra propozycja zakladu, szalenstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 extra propozycja zakladu, szalenstwo Sprawdz datę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ta, przed tym meczem przewijały się na forum teksty, że Pacers to wyciągną albo że Miami w 7. No, ale wejdzie taki rw30 w temat tydzień po napisaniu posta i świruje forumowego dr House'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 przepraszam ze mialem czelnosc ironicznie skomentowac nawet jakbym to zobaczyl przy 1:1, to ciagle nie widze kto i po co, poza jakims desperatem, miałby w to wejsc --- rozumiem jakby indiana skonczyla sezon z wynikiem 70-12 albo miala 2x 4:0 w dwoch pierwszych rundach, ale z tego co się orientuję nie miało to miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ta, przed tym meczem przewijały się na forum teksty, że Pacers to wyciągną albo że Miami w 7. No, ale wejdzie taki rw30 w temat tydzień po napisaniu posta i świruje forumowego dr House'a... pewnie jeszcze Cie do łapu-capu wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 kontynuacja wątku na nowy sezon: http://www.e-nba.pl/topic/3760-zak%C5%82ady-nba-20142015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi