Skocz do zawartości

Zakłady

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.12.2013 o 14:37, Kubbas napisał(a):

hue hue

mialem wejsc w to po prostu dla zabawy, ale ogolnie nie widze jak ta druzyna w takim skladzie ma wygrywac, bez zadnych legit wysokich i z banda wesolych rzucajacych za 3 mlodzianow, na razie wszystko jest fajnie, ale przyjdzie moment jak wszystko stanie sie przewidywalne i zespol stanie a Kobe bedzie mial maly wplyw na to

Mi się podoba ten pogląd na sytuację :) Drużyna wygrywa, wszyscy fajnei grają, podają, biegają, a nawet bronią, wraca Kobe i siup idziemy w dół :)

• 4 miesiące temu...

Bez przesady, po prostu w tym roku mam mało czasu, ale na forum co jakiś czas zaglądam.

A co do zakładu to w sumie i tak jestem dość zadowolony, że przewidziałem że GSW jest przeceniane. Właściwie Curry cały czas był zdrowy, Bogut tylko okresami wypadał (więc jak dla nich to był mega zdrowy sezon) a do tego dostali dar z niebios w postaci JON, który gra chyba najlepiej od 2007 roku...

... a i tak ledwo te playoffy zrobili. Choć to też pokazuje jak mocny jest zachód. No ale zakład był "bliski" do końca. :)

W dniu 11.04.2014 o 06:16, Luki napisał(a):

Bez przesady, po prostu w tym roku mam mało czasu, ale na forum co jakiś czas zaglądam.

A co do zakładu to w sumie i tak jestem dość zadowolony, że przewidziałem że GSW jest przeceniane. Właściwie Curry cały czas był zdrowy, Bogut tylko okresami wypadał (więc jak dla nich to był mega zdrowy sezon) a do tego dostali dar z niebios w postaci JON, który gra chyba najlepiej od 2007 roku...

... a i tak ledwo te playoffy zrobili. Choć to też pokazuje jak mocny jest zachód. No ale zakład był "bliski" do końca. :smile:

Coś czuję, że za 2 tygodnie odszczekasz te słowa.

• 1 miesiąc temu...

przepraszam ze mialem czelnosc ironicznie skomentowac

nawet jakbym to zobaczyl przy 1:1, to ciagle nie widze kto i po co, poza jakims desperatem, miałby w to wejsc --- rozumiem jakby indiana skonczyla sezon z wynikiem 70-12 albo miala 2x 4:0 w dwoch pierwszych rundach, ale z tego co się orientuję nie miało to miejsca

W dniu 25.05.2014 o 20:55, kulfon napisał(a):

Ta, przed tym meczem przewijały się na forum teksty, że Pacers to wyciągną albo że Miami w 7. No, ale wejdzie taki rw30 w temat tydzień po napisaniu posta i świruje forumowego dr House'a...

pewnie jeszcze Cie do łapu-capu wrzucił 

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.