elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8)I'm in. Potwierdź El. oki potwierdzam edit. chciałem powiedzieć że z tym zakładem to mi się 0 jedno pierdolneło :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8)I'm in. Potwierdź El. oki potwierdzam edit. chciałem powiedzieć że z tym zakładem to mi się 0 jedno pierdolneło :cry: Za dużo o jedno zero czy za mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Za dużo o jedno zero czy za mało?po ostatnim meczu to czuję że o 2 za dużo :cry: nie żartuje dopisałem to w formie żalu po tym co zobaczyłem, nie chciałem zakładac się po pierwszym spotkaniu bo pomyślałem że taka niewiara w ekipę nie godzi się co najwyżej możesz mi pojść na rekę i do 50 dych obniżyć bo czuje że kaskę oddaję już teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ok, może być 50 pln. Jakby co masz prawo do rewanżu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 wejde w jakis zakladzik o 100-200-500 ze Lakers nie wejda do Finałow/nie wygraja mistrzostwa ale jak pozyskaja Dwighta - nie oddajac Gasola i Bynuma to nie wygraja mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 wejde w jakis zakladzik o 100-200-500 ze Lakers nie wejda do Finałow/nie wygraja mistrzostwa ale jak pozyskaja Dwighta - nie oddajac Gasola i Bynuma to nie wygraja mistrzostwa czyli sprecyzujmy obstawiasz że Lakers nie wygrają mistrza ale jak pozyskają Howarda nie oddając Bynuma i Gasola to tez nie wygrają mistrzostwa kurcze w sumie to nie wiem nawet jak to skomentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chyba kiedyś istniał taki temat z typami, z racji tego że nie pamiętam jego nazwy zamieszczam to tutaj. Jak myślicie czy Warriors wygrają dzisiaj z Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 bez Dwighta nie liznal Finałow jak dla mnie z Dwightem Gasolem i Kobem nie wygraja mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chyba kiedyś istniał taki temat z typami, z racji tego że nie pamiętam jego nazwy zamieszczam to tutaj. Jak myślicie czy Warriors wygrają dzisiaj z Suns? o której jest ten mecz ? 21:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Właśnie się zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 czyli sprecyzujmy obstawiasz że Lakers nie wygrają mistrza ale jak pozyskają Howarda nie oddając Bynuma i Gasola to tez nie wygrają mistrzostwa kurcze w sumie to nie wiem nawet jak to skomentować wisisz mi zdaje sie 150 zl z poprzedniego sezonu 17 1140 2004 0000 3402 7400 6237 REMIGIUSZ TOMASZ BLICHARSKI wejde w zaklad rewanzowy ale dopiero w playoffs prawdopodobnie wyslalbym PMa ale nie da sie bo masz zapchana skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 @Basty szukaj dalej winnego bo ja z tobą w żaden zakład w zeszłym sezonie nie wchodziłem, z @Lukim się tylko zakładałem i szczęśliwie go spłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dziękuję za zakład uzytkownikowi Dirty Thirty i jednocześnie potwierdzam jego uczciwość. Also: Użytkowniku hyniu24! Gdzie jest moja kasa? Podbijam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 @Basty szukaj dalej winnego bo ja z tobą w żaden zakład w zeszłym sezonie nie wchodziłem, z @Lukim się tylko zakładałem i szczęśliwie go spłaciłem oczywiscie ze wchodziles. z tego co pamietam to dotyczyl Suns. znajde to. ai3, airforce9, rozumiem ze mam z wami zaklad o to ze zachod wygra ze wschodem w finalach ? czy ktorys z was peka ? (o 100) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 sory elwariato pomylilem osobe: Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie 12-23-2010, 09:58 stary kotlet ale dalej niesplacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 swoja droge wisze chyba 100 uzytkownikowi BigFish, moglby sie odezwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Bastek przez ponad rok nie doczekalem sie na pw Twojego numeru konta chociaz 2 razy sam do Ciebie o to pisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ai3, airforce9, rozumiem ze mam z wami zaklad o to ze zachod wygra ze wschodem w finalach ? czy ktorys z was peka ? (o 100) Nie tak. Ja się mogę założyć gdy Heat zagrają w finale. Wtedy wchodzę w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Bastek przez ponad rok nie doczekalem sie na pw Twojego numeru konta chociaz 2 razy sam do Ciebie o to pisalem. nie ma problemu zadnego allen, po prostu sobie przypomnialem o tym zakladzie 17 1140 2004 0000 3402 7400 6237 @airforce, okej czyli sie nei zalozymy ;] @ai3, wymiekasz czy wchodzisz ? what's it gonna be ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 z celtami wygraja z heat huj wie odpadam liczylem na heat ale po g5 pizdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi