julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: @Pablo81 super finał! Maja stawiam na Pablo mimo wszystko, super draft miał i z tego co sobie liczyłem u mnie zajął 1 miejsce Czyli kolejny raz teoria chłopców bez tytułów jebla w pizdu. Mysle, ze decydująca okaże się tutaj dupeczka i jednak Ivanovic wciągnie te moje kurwiszcze nosem No ale jak to mówią, życko! Super zabawa, bez względu na wynik, gratulacje Pablo! japa tankerze! k**** jaki finał dziadowski w ogóle SZKODA ŻE OBA KASZTANY NIE MOGĄ PRZEGRAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 U mnie też Pablo wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 PROTEST - błąd w wynikach @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: U mnie też Pablo wygrał u mnie był przedostatni xD jak przez to ten kasztan @Qcin_69 (był gdzieś tam w środku) wygra to się wkurwię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: PROTEST - błąd w wynikach @BMF Byliście ex aequo po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 z tego co patrzę to moja Alisha będzie 14sta, a Ivankvic 4- 10 punktów przewagi w kluczowej konkurencji, nie do odrobienia przy tak równym drafcie Pablo (gdzie na pewno tez będzie wyżej w sportach motocyklowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 179 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, BMF napisał: Byliście ex aequo po prostu. Zjadłes juz moze? @Kily gdzie ci posta wcięło xD Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 c***owe te ATFy - zawsze Jordan wygra. Rappar też to udowodnił w jednym z poprzednich atfów mimo, że zjebał po całości. k**** SERENA w TOP 5 tenisa to śmiech na sali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dajcie jeszcze jedną kropkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: c***owe te ATFy - zawsze Jordan wygra. Rappar też to udowodnił w jednym z poprzednich atfów mimo, że zjebał po całości. k**** SERENA w TOP 5 tenisa to śmiech na sali... Wybory w tenisie to wyglądają jak z Onetu. Bez urazy koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Merckx dopiero trzeci przez czarny PR ludzi żyjących w swoim własnym świecie. Pozdrawiam wszystkich mających ogólne pojęcie o sporcie, najlepszy ATF do tej pory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 brawo Pablo Eddy Merckx dojechał na 3, super Szkoda Cruyffa, te jego 7 miejsce to dla mnie mocne rozczarowanie jednak, no i Sotomayor na 13 to duże WTF. Brawo Gajusz, zrobiłeś to, Byku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Wybory w tenisie to wyglądają jak z Onetu. Bez urazy koledzy. pedalski sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Mario Van Basten 11 w piłce Serena 5 w tensie Markxx poza bottom 3 w czymkolwiek xDDDDD hahahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Brawo dla @Pablo81 Ograł spółdzielnię i to bez pomocy Wariata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @RappaR miał najlepszy skład - c***a się znacie ale jak na tym forum Marusia wygrywa all time na najlepsza dupe ever w pl to wiadomo że tutejsi userzy to jakieś freaky i chore pojeby 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Brawo dla @Pablo81 Ograł spółdzielnię i to bez pomocy Wariata! wariat mu ogarniał głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 gratulacje @elwariato ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Podziękowania dla @BMF. Super gala Chociaż liczyłem na więcej humorystycznych wstawek jak na poprzednim ATF, ale wiadomo Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dzięki za ATFa Panowie Tego koła wybierałem gdzieś tam na szybko i byłem przekonany, że skacze w dal (normalnie) Potwierdziło się (już oficjalnie), że Julek się c***a zna na sporcie i jego głos w każdej dyskusji należy dzieli przez cztery. Miejsce Mario pokazuje, że wiedza o hokeju jest na naszym forum ogromna! Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi