elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 to jest temat na dluzsza dysputę a nie tak z d. na jedna runde fa 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Zapłacę 1stami za podpisanie EVANA FOURNIERA. @Krzemo powinien ci podpisac w sytuacji Nugs to w sumie obojetne kto gra obok big 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 54 minuty temu, Krzemo napisał: W poprzednich sezonach były precedensy, że przywracaliśmy zawodników do gry, całkiem grywalnych i trafiali na FA. ? jakiś przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, julekstep napisał: ? jakiś przykład? Chris Paul tak kiedyś do ligi wracał w swojej 2giej wersji. To chyba bylo pokłosie słabych generacji w pierwszych draftach. Nie pamiętam czy ktoś jeszcze, @GeDDo wtedy działał Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 7 minut temu, Krzemo napisał: Chris Paul tak kiedyś do ligi wracał w swojej 2giej wersji. To chyba bylo pokłosie słabych generacji w pierwszych draftach. Nie pamiętam czy ktoś jeszcze, @GeDDo wtedy działał eee teraz jest Crhis Paul w drugiej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) 28 minut temu, julekstep napisał: eee teraz jest Crhis Paul w drugiej wersji? 3 ciej. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał: 3 ciej. no nie zakładam że ten co jest w HoF to oryginalny (i on właśnie wygląda jakby był zje***y/ucięty i potem dorabiany na nowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) 25 minut temu, julekstep napisał: no nie zakładam że ten co jest w HoF to oryginalny (i on właśnie wygląda jakby był zje***y/ucięty i potem dorabiany na nowo) W HoF jest dorobiony w sezonie 2016 i ma tylko 7 sezonów stażu. Ja jak wchodziłem do gry to "miałem" Paula w Nuggets i uciekł mi w FA, bo nie miałem birdow. Swoją drogą był słabo zrobiony, rzucał jakieś 10 pts na mecz i szybko spakował manatki. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, Krzemo napisał: W HoF jest dorobiony w sezonie 2016. Ja jak wchodziłem do gry to "miałem" Paula w Nuggets i uciekł mi w FA, bo nie miałem birdow. Swoją drogą był słabo zrobiony, rzucał jakieś 10 pts na mecz. ale on był już dorabiany w lidze w której biegali Bird z Magiciem więc jeśli już to były wersje 1a (który zniknął) 1b (dorobiony, ten w HoF) i 2 (obecny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 ustalcie zatem to bo to waxna kwestia czy mamy foczynienia z jr czy III teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: a wymiany są teraz cały czas możliwe? w sensie mogę jakiejś dokonać przed końcem 1 rundy FA? jeśli będzie na +/- 0 i nie zejdziesz poniżej tego co zaoferowałeś Devonowi (czyli musisz po wymianie mieć te 13,5 bańki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: jeśli będzie na +/- 0 i nie zejdziesz poniżej tego co zaoferowałeś Devonowi (czyli musisz po wymianie mieć te 13,5 bańki) a gdzie to jest zapisane, ze taka jest kolejność? Przecież mogę najpierw wziąć jakiś kontrakt i ten dla Devina będzie nieaktualny bo mnie nie będzie na niego stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: a gdzie to jest zapisane, ze taka jest kolejność? Przecież mogę najpierw wziąć jakiś kontrakt i ten dla Devina będzie nieaktualny bo mnie nie będzie na niego stać to już mój prawnik niech załatwia @Krzemo przyzywam Cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 13 minut temu, julekstep napisał: jeśli będzie na +/- 0 i nie zejdziesz poniżej tego co zaoferowałeś Devonowi (czyli musisz po wymianie mieć te 13,5 bańki) jakiemu devonowi, nie ma w ogole żadnego devona, a zreszta jak poczytac to Qcinowi chodzi o jakiegos devina i to chyba graziera, takze o czym my tu w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: jakiemu devonowi, nie ma w ogole żadnego devona, a zreszta jak poczytac to Qcinowi chodzi o jakiegos devina i to chyba graziera, takze o czym my tu w ogóle temu jak się syndrom sztokholmski włączył ON CI TRÓJKĘ Z DRAFTU ZABRAŁ HELOŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: temu jak się syndrom sztokholmski włączył ON CI TRÓJKĘ Z DRAFTU ZABRAŁ HELOŁ sprawa Tego Fraziera powinna być poddana głosowaniu wszystkich, a nie tylko trójce nieprzychylnych mi osób tbh, ale ze wam to nie na rękę to sprawiedliwości i tak się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 13 minut temu, julekstep napisał: to już mój prawnik niech załatwia To chyba bardzo naciągne. Zakazu trejdow w trakcie fa nie ma. Nawet jak sprawia że jakieś oferty okaza się nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Cichy napisał: To chyba bardzo naciągne. Zakazu trejdow w trakcie fa nie ma. Nawet jak sprawia że jakieś oferty okaza się nieważne głos rozsądku, ale oczywiście Julek prędzej zjadłby własne jaja niż na takie coś przystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 18 minut temu, julekstep napisał: to już mój prawnik niech załatwia @Krzemo przyzywam Cię! Ja nie Krzemo, ale kojarzę że był kiedyś podobny case. Wymiana została wtedy anulowana albo wstrzymana do rozstrzygnięcia danej tury FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: głos rozsądku, ale oczywiście Julek prędzej zjadłby własne jaja niż na takie coś przystał Nie no. Przy całym szacunku do Cichy, ale to nie jest głos rozsądku, że można w trakcie FA zrobić wymianę, która anuluje ofertę. To byłby totalny bezsens. Muszę wieczorem posimować trochę, bo jestem ciekaw impact tego Fraziera. Teoretycznie tak jak mówię gość wygląda na Odena z gorszą obroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie no. Przy całym szacunku do Cichy, ale to nie jest głos rozsądku, że można w trakcie FA zrobić wymianę, która anuluje ofertę. To byłby totalny bezsens. Muszę wieczorem posimować trochę, bo jestem ciekaw impact tego Fraziera. Teoretycznie tak jak mówię gość wygląda na Odena z gorszą obroną. jaki by nie był to tanio go nie oddamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi