Skocz do zawartości

[2040] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.04.2023 o 16:35, julekstep napisał(a):

? jakiś przykład?

Rozwiń  

Chris Paul tak kiedyś do ligi wracał w swojej 2giej wersji. To chyba bylo pokłosie słabych generacji w pierwszych draftach. 

Nie pamiętam czy ktoś jeszcze, @GeDDo wtedy działał 

Edytowane przez Krzemo

W dniu 1.04.2023 o 16:44, Krzemo napisał(a):

Chris Paul tak kiedyś do ligi wracał w swojej 2giej wersji. To chyba bylo pokłosie słabych generacji w pierwszych draftach. 

Nie pamiętam czy ktoś jeszcze, @GeDDo wtedy działał 

Rozwiń  

eee teraz jest Crhis Paul w drugiej wersji? :P 

W dniu 1.04.2023 o 17:24, julekstep napisał(a):

no nie

zakładam że ten co jest w HoF to oryginalny (i on właśnie wygląda jakby był zje***y/ucięty i potem dorabiany na nowo)

Rozwiń  

W HoF jest dorobiony w sezonie 2016 i ma tylko 7 sezonów stażu. 

Ja jak wchodziłem do gry to "miałem" Paula w Nuggets i uciekł mi w FA, bo nie miałem birdow. Swoją drogą był słabo zrobiony, rzucał jakieś 10 pts na mecz i szybko spakował manatki. 

Edytowane przez Krzemo

W dniu 1.04.2023 o 17:35, Krzemo napisał(a):

W HoF jest dorobiony w sezonie 2016. 

Ja jak wchodziłem do gry to "miałem" Paula w Nuggets i uciekł mi w FA, bo nie miałem birdow. Swoją drogą był słabo zrobiony, rzucał jakieś 10 pts na mecz. 

Rozwiń  

ale on był już dorabiany w lidze w której biegali Bird z Magiciem :)

więc jeśli już to były wersje 1a (który zniknął) 1b (dorobiony, ten w HoF) i 2 (obecny)

W dniu 1.04.2023 o 19:27, Qcin_69 napisał(a):

a wymiany są teraz cały czas możliwe? w sensie mogę jakiejś dokonać przed końcem 1 rundy FA?

Rozwiń  

jeśli będzie na +/- 0 i nie zejdziesz poniżej tego co zaoferowałeś Devonowi (czyli musisz po wymianie mieć te 13,5 bańki)

W dniu 1.04.2023 o 19:28, julekstep napisał(a):

jeśli będzie na +/- 0 i nie zejdziesz poniżej tego co zaoferowałeś Devonowi (czyli musisz po wymianie mieć te 13,5 bańki)

Rozwiń  

a gdzie to jest zapisane, ze taka jest kolejność? Przecież mogę najpierw wziąć jakiś kontrakt i ten dla Devina będzie nieaktualny bo mnie nie będzie na niego stać :)

W dniu 1.04.2023 o 19:31, Qcin_69 napisał(a):

a gdzie to jest zapisane, ze taka jest kolejność? Przecież mogę najpierw wziąć jakiś kontrakt i ten dla Devina będzie nieaktualny bo mnie nie będzie na niego stać :)

Rozwiń  

to już mój prawnik niech załatwia :P

@Krzemo przyzywam Cię!

W dniu 1.04.2023 o 19:28, julekstep napisał(a):

Rozwiń  

jakiemu devonowi, nie ma w ogole żadnego devona, a zreszta jak poczytac to Qcinowi chodzi o jakiegos devina i to chyba graziera, takze o czym my tu w ogóle 😋

W dniu 1.04.2023 o 19:43, elwariato napisał(a):

jakiemu devonowi, nie ma w ogole żadnego devona, a zreszta jak poczytac to Qcinowi chodzi o jakiegos devina i to chyba graziera, takze o czym my tu w ogóle 😋

Rozwiń  

temu jak się syndrom sztokholmski włączył

ON CI TRÓJKĘ Z DRAFTU ZABRAŁ HELOŁ :P 

W dniu 1.04.2023 o 19:45, julekstep napisał(a):

temu jak się syndrom sztokholmski włączył

ON CI TRÓJKĘ Z DRAFTU ZABRAŁ HELOŁ :P 

Rozwiń  

sprawa Tego Fraziera powinna być poddana głosowaniu wszystkich, a nie tylko trójce nieprzychylnych mi osób tbh, ale ze wam to nie na rękę to sprawiedliwości i tak się nie spodziewałem ;)

W dniu 1.04.2023 o 19:53, Qcin_69 napisał(a):

głos rozsądku, ale oczywiście Julek prędzej zjadłby własne jaja niż na takie coś przystał :)

Rozwiń  

Nie no. Przy całym szacunku do Cichy, ale to nie jest głos rozsądku, że można w trakcie FA zrobić wymianę, która anuluje ofertę. To byłby totalny bezsens. 

Muszę wieczorem posimować trochę, bo jestem ciekaw impact tego Fraziera. Teoretycznie tak jak mówię gość wygląda na Odena z gorszą obroną. 

W dniu 1.04.2023 o 19:56, MarcusCamby napisał(a):

Nie no. Przy całym szacunku do Cichy, ale to nie jest głos rozsądku, że można w trakcie FA zrobić wymianę, która anuluje ofertę. To byłby totalny bezsens. 

Muszę wieczorem posimować trochę, bo jestem ciekaw impact tego Fraziera. Teoretycznie tak jak mówię gość wygląda na Odena z gorszą obroną. 

Rozwiń  

jaki by nie był to tanio go nie oddamy!