fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Ustaliliśmy, że każdy chętny będzie mógł głosować w tym atf, także oznaczam te same osoby, które zapraszałem do gry. Głosowanie do mnie na priv do niedzieli do godziny 12:00 Wyniki głosowania będę wrzucał w niedzielę wieczorem pewnie w jakichś 15-minutowych odstępach/miejsce od końca. Opisy wszystkich drużyn ( poza drużyną Sylvinho, który nie wrzucił opisu) są wrzucone w osobnych wątkach. Tam też możecie zadawać ewentualne pytania autorom opisów. Wyniki: 1, BMF 2. julekstep 3. Koelner 4. Sylvinho 5. P_M 6. matek 7. Reikai 8. Qcin 9. blackmagic 10. LAF @RappaR @january @blackmagic @BMF @Koelner @Reikai @julekstep @karpik @Pablo81 @LAF @mac @Qcin_69 @lorak @ely3 @RonnieArtestics @P_M @ignazz @kcp78 @Jendras @Alonzo @Szulim @profésora @matiwrona @wiLQ @bulek @RDG2 @Principe @MarcusCamby @tangiers @Tecu @eMeS @kolader @SlaKB @Ashigaru @BiałaCzekolada2.0 @Wujek Wójcik @Sylvinho. @Roger @Krzemo @kuba2419 @gimmie @kahR @geniuz @SzuLcU @piotreksuper @Braveheart22 @bogans2 @Ice23 @matek @LeweBiodroSmoka @ozzy110 @ernie9005 @człowiek...morza @LONGER01 @evitacre @Regis @Eryko @shevcu @Raven2156 @ptak @MA23 @Kubbas @TryczekSzukarek @Benon @Robaq @The Game 85 @DRK @dannygd @memento1984 @Chytruz @KiTt @Grzechu @jordan20 @allen @rw30 @pdxpl @T+?%hZ<A<5ZZB~5L @Lucas @blackmagic @Geronimo @Me Myself and I @Przemus @Hoolifan @airmax Ignazz suns royals Miami Heat bobs nets boston bulls minny Lakers Clippers agresywnychomik 1. Sylvinho – Phoenix Suns 2. BMF – Charlotte Bobcats 3. Blackmagic – Minnesota TImberwolves 4. Qcin – Chicago Bulls 5. Julekstep – Cincinnati Royals 6. Koelner – Miami Heat 7. Matek – New Jersey Nets 8. LAF – Los Angeles Clippers 9. Reikai – Los Angeles Lakers 10. P_M – Boston Celtics Blackmagic Bmf julek sylvinho koelner P_M qcin reikai matek laf julekstep GŁOSY: 0. julekstep (wiadomo ) 1. BMF 2. qcin 3. Sylvinho 4. LAF 5. Koelner 6. PM 7. Reikai 8. matek 9. blackmagic gdyby wyeliminować opisy (były jednym z czynników w wyliczeniach) to: - Sylwek byłby na 1szym miejscu - PM spadłby na miejsce 8 (Reikai -> 6, matek -> 7) z ciekawostek: najwięcej punktów za atak dostał qcin najwięcej punktów za obronę dostał Reikai (ale point-guardówa trójca śmierci, gdzie żaden nie jest dobrym - jak na standardy atf - playmakerem go ostro pogrzebała) najwięcej za fit dostał Sylwek BMF 1. Qcin: - Balans między O (Dirk-Wade) oraz D (George, Yao, Kemp); - legit O (fit + talent); - akceptowalne D; - niepotrzebny Hill, w starting 5 dublowałby się z Wadem, z ławki jest już Lillard i Davis; - Amar’e dobry pick, niedoceniany gość, w ofensywie robił dziecko Duncanowi w tamtym sezonie w playoffach; 2. Julekstep: - zajebisty atak, poezja - dziura na centrze, Buck Williams absolutnie niepotrzebny, wystarczyło wziąć jakiegoś Mutombo czy innego mięso armatnie i byłby jeszcze wyżej, pewnie na 1 miejscu, a tak młody Horford jako obrońca na Shaqa, Hakeema czy Jokicia? Naah, nie widzę tego; - Sprewell meh, byli ciekawsi obwodowi o podobnym profilu do wzięcia. 3. Reikai: - legit D, takie se O; - bo taki sobie spacing (Westbrook, Marion, Diaw, Price z niskim volume, Jordan bez trójki i Mourning?); - najlepszym passerem tam jest Westbrook, a pewnie będzie wchodzić z ławki, trzeba było pokombinować z jakimś point forwardem dla tamtego Jordana; - Holiday, Mourning, Price, Marion – przeciętne value, parokrotnie jazda na sentymencie IMHO (Zo), te 18-4-8 na 50 TS% u Holidaya w lottery teamie to po prostu słaby poziom jak na głębię guardów do wyboru; 4. Sylvinho: - trochę brak balansu O i D z młodym Jokiciem; - legit O (Jokic, Morant, Carter, Duncan, Miller); - legit S5 (świetna synergia); - sporo wyborów na sentymencie, a tak naprawdę Reggie i Klay to starterzy, a O’Neal potem był dużo efektywniejszy, Johnson z jego obroną też raczej nie pogra z Jokiciem; - byłby dużo wyżej gdyby był opis; 5. P_M: - wątpliwy D, świetny indywidualnie atak, przeciętny fit; - poza Joe Johnsonem, najlepsza suma talentu: Isiah w peaku jako czwarty najlepszy gracz, Pau z ławki, wziąć top40 gracza alltime w prime jako czwartego najlepszego gracza w ataku swojej drużyny w drafcie U-24 to duża sztuka; - tylko co z tego, skoro P_M stworzył kolejny raz zespół, który każdy chciałby oglądać, a który niczego by nie wygrał (nawet przyjmując, że Magic i Barkley są niedoceniani w D za tamten okres, to w dalszym ciągu tam jest dwóch dobrych obrońców w składzie); 6. Matek: - podoba mi się duet Shaq-Garnett, ale kto będzie closerem na obwodzie? Rose, który się dubluje/nie uzupełnia z KG (mid-post/mid-range) i Shaqiem (low post, 0-5ft at rim)? - dobry skład, ale ,,one piece away’’, zwłaszcza majac gracza, który zawsze miał legit closera na obwodzie (Penny, Wade, Kobe), za lidera, i gracza z deficytami w ataku w playoffach za sidekicka; 7. Koelner: - parę dobrych picków (Embiid, Penny), parę marnych (JJJ? Brown na start IV rundy?); - nie jest źle (LeBron, fajni wysocy), nie jest też dobrze (fit na obwodzie); - ani nie było nudnej opcji (ciekawe wybory do LeBrona), ani nie było entertaining opcji (raczej nie masz takiego ,,kurde, ale chciałbym zobaczyć młodego LeBrona i 16ppg Allena'', albo ,,kurde, ale chciałbym zobaczyć młodego LeBrona i 23-letniego Kidda''. 8. Blackmagic: - świetny atak - ale Giannis nie był jeszcze anchorem w D, a tutaj obok masa słabych (Irving, Beal, Zion), podejrzanych (LaMelo, Ingram) i nie-impaktowych (Bynum) obrońców, o dwóch za dużo; - w ataku byłoby pięknie, ale niestety nie ja jestem targetem takiego teamu; 9. LAF: - parę niedocenianych picków, ale też parę popsutych picków (rookie Battier? Złe lata Iversona mimo wszystko? Korver, który robił 5ppg w playoffach?); - progres względem ostatniego ATF, ale był potencjał na dużo więcej, bo pomimo jazdy na osobistej sympatii, CP3-Dwight-Blake to był mocny tercet pod względem fitu; Reikai 1. Sylvinho 2. BMF 3. Julekstep 4. Koelner 5. P_M 6. Blackmagic 7. Qcin 8. Matek 9. Laf P_M BMF Koelner julekstep matek Reikai Blackmagic Sylvinho Qcin LAF Matek 1. Bobcats 7-1 2. Heat 7-1 3. Suns 6-2 4. Royals 5-3 5. Timberwolves 4-4 6. Bulls 3-5 7. Lakers 2-6 8. Celtics 2-6 9. Clippers 0-8 W przypadku takich samych bilansów decydował bezpośredni pojedynek. MarcusCamby 1. BMF 2. Reikai 3. P_M 4. Matek 5. Julekstep 6. Qcin 7. Sylvinho 8. Koelner 9. Blackmagic 10. LAF Koelner Hej, 1. matek 2. laf 3. bmf 4. PM 5. Reikal 6.blackmagic 7. julekstep 8. qcin 9 sylvinho Gregorious Wyniki: Koelner – Miami Heat WWW WWW WWW 9:0 BMF – Charlotte Bobcats LWW WWW WWW 8:1 -- P_M – Boston Celtics LWW WLW WWL 6:3 (wygrana w bezpośrednim) Reikai – Los Angeles Lakers LWW WLW WWL 6:3 Matek – New Jersey Nets LLW ?WW WWL 5:3 (+1D) Sylvinho – Phoenix Suns LLW ?LW WWL 4:4 (+1D) Julekstep – Cincinnati Royals LLW LLL WWL 3:6 Qcin – Chicago Bulls LLW LLL WLL 2:7 -- LAF – Los Angeles Clippers LLL LLL WLL 1:8 Blackmagic – Minnesota TImberwolves LLL LLL LLL 0:9 Edytowane 20 Lutego 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Nie zapraszany ale głosuje. Ogólnie mam wrażenie że całkiem wysoki poziom zespołów tym razem i przy okazji jeden z najbardziej fun2watch teamów w historii takich zabaw w postaci zespołu PM. Aby zrobić tabelkę z wyniki rozpisałem sobie wszystkie mecze miedzy wszystkimi zespołami. W jednym przypadku miałem problem żeby rozstrzygnąć wiec wstępnie dałem remis. Uzasadnienie większe się pojawi później. Zrobię edit. Wyniki: CENZURA Edytowane 13 Lutego 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 @Gregorius wyślij mi proszę kolejność na priv i usuń głosy, żeby się ludzie nie sugerowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Jestem zaproszony ale nie mam pojęcia o co chodzi (nie ma potrzeby mnie oświecać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 gdzie niby te opisy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Teraz, rw30 napisał: gdzie niby te opisy ? Pod wszystkimi podpiętymi tematami w wątku niestety ( ja tu nie adminuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) ok teraz widzę ,fajnie jakby je odpiąć (np te z atf post 98 ) bo ja zobaczyłem te stare i nie przejechałem w dół do końca Edytowane 13 Lutego 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 3 minuty temu, rw30 napisał: ok teraz widzę ,fajnie jakby je odpiąć (np te z atf post 98 ) bo ja zobaczyłem te stare i nie przejechałem w dół do końca @ely3 jest opcja na przepięcie nowych tematów w miejsce starych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Godzinę temu, fluber napisał: @ely3 jest opcja na przepięcie nowych tematów w miejsce starych? A co mam podpią? Bo dopiąłem state z 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 2 minuty temu, ely3 napisał: A co mam podpią? Bo dopiąłem state z 2020 Tematy które się zaczynają od atf post 80 jeśli możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 @flubera w sumie czemu nie chcemy głosowań od razu wrzucać jak ktoś ma ochotę? Przynajmniej jakaś dyskusja by trwała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 4 minuty temu, P_M napisał: @flubera w sumie czemu nie chcemy głosowań od razu wrzucać jak ktoś ma ochotę? Przynajmniej jakaś dyskusja by trwała. Żeby się nie sugerować innymi głosami i z góry nie wiedzieć kto wygra a kto przegra głównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 @fluber ile głosów już dostałeś? Ja tak sobie siadam do tych składów i sprawdzam i jak zwykle ciężko uszeregować to jakoś sensownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: @fluber ile głosów już dostałeś? Ja tak sobie siadam do tych składów i sprawdzam i jak zwykle ciężko uszeregować to jakoś sensownie Jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dostałem 5 głosów. Co robimy z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 A do kiedy jest głosowanie? ;] Bo ja myślałem, ze do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Może opublikuj to co masz. I pozwól innym głosować i dyskutować przez jakiś czas. W tej zabawie koniec końców chyba ważniejsza jest dyskusja niż kto wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 4 minuty temu, BMF napisał: A do kiedy jest głosowanie? ;] Bo ja myślałem, ze do dzisiaj Nom, dziś do południa miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Nom, dziś do południa miało być daj do konca dnia pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: daj do konca dnia pls Ok, ale w takim razie wyniki dopiero jutro wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi