julekstep Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 2 minuty temu, SlaKB napisał: Nieprawda z tym, że po fatalnym początku sezonu Malone siedziałby na IL. To są tylko i wyłącznie Twoje przypuszczenia, bo on nie siedział w tym jednym sezonie na ławie przez słaby start tylko ze względu na Bryanta. czyli tankowałeś z premedytacją od początku a czepiasz się Magic, gdzie triggerem jest fatalny start sezonu... 3 minuty temu, SlaKB napisał: A sam sezon zaczął na SG dzięki czemu rozwinął swoje skille w ataku, aby później zostać wartościową druga opcja. aha xD SIMKA ZA 20 MIN powodzenia @Szulim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 22 minuty temu, julekstep napisał: czyli tankowałeś z premedytacją od początku a czepiasz się Magic, gdzie triggerem jest fatalny start sezonu... aha xD SIMKA ZA 20 MIN powodzenia @Szulim! Zgadza się, ale do tego jednego sezonu przyznaje się bez bicia, a Ty pisałeś jak to Magic nie tankują. Poza tym sam tank dla mnie to nic złego, każdy buduje team jak chcę. Mi nie podoba się rzucanie franchise playerami jak workami kartofli.Powiem otwarcie, większość pewnie wie, a wariat się nie obrazi - miałem w tamtym sezonie propozycje Josh Smith (gdy był w Pacers) za Ala, wiadomo że Smith jest lepszym graczem, ale byłem przekonany, że Al niedługo trafi do Spurs, a później po kolei będzie zwiedzał różne teamy więc się na to nie zdecydowałem mimo tego, że sportowo mogłem na tym zyskać Aa i żeby nie było, wyrażam tylko swoje zdanie, a każdy ma prawo robić co chcę i może wymieniać swoje S5 co dwa dni, jego decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Brawo Magic! Widać serce mistrzów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 93 - Magic 103 play-by-play Cavaliers 113 - Pacers 109 play-by-play Warriors 83 - Nets 91 play-by-play Sonics 102 - Clippers 111 play-by-play Kings 124 - Heat 121 play-by-play Hawks 86 - Spurs 121 play-by-play Bucks 101 - Hornets 121 play-by-play Suns 101 - Wizards 127 play-by-play Grizzlies 103 - Raptors 107 play-by-play Mavericks 94 - 76ers 116 play-by-play Bulls 115 - Rockets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andre Iguodala (Cavaliers) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @julekstep tego Speightsa szybciutko do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 wall cancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 5 kontuzji w 19 simek, ponad co czwarta ktoś się łamie - Magic wypadli z rywalizacji, proszę zaktualizować skrypty i współczynnik łamliwości cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 9 minut temu, eMeS napisał: 5 kontuzji w 19 simek, ponad co czwarta ktoś się łamie - Magic wypadli z rywalizacji, proszę zaktualizować skrypty i współczynnik łamliwości cavs tzw Klątwa LaMarcusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 @julekstep tankerze Dawaj simkę, bo i tak się ch##a znasz na rl Heat - wiesz tyle co Tobie w bbref o nich napiszą, albo BMF swoje mądrości wyłoży. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Teraz, Alonzo napisał: @julekstep tankerze Dawaj simkę, bo i tak się ch##a znasz na rl Heat - wiesz tyle co Tobie w bbref o nich napiszą, albo BMF swoje mądrości wyłoży. :] jestem poza domem aktualnie bedzie po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: jestem poza domem aktualnie bedzie po 12 Ja miedzy 12 a 13 bym mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 simka za 10 min! Go Nets! Dzień 34 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 85 - Rockets 104 play-by-play Mavericks 81 - Suns 116 play-by-play Magic 95 - Nets 72 play-by-play Spurs 132 - Kings 122 play-by-play Sonics 101 - Hawks 85 play-by-play Hornets 114 - Nuggets 120 play-by-play Pacers 108 - 76ers 109 play-by-play Bulls 110 - Wizards 127 play-by-play Knicks 107 - Lakers 91 play-by-play Pistons 98 - Timberwolves 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ricky Rubio (Nuggets) - 6 Tyson Chandler (Pistons) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 brawo Philly! Przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: brawo Philly! Przyjaciele! btw powiedz no z pozycji eksperta (bo ja pierwszy raz tankuję) jak oceniasz pozyskanie przez Magic alonzowego 1st roundera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 8 minut temu, julekstep napisał: btw powiedz no z pozycji eksperta (bo ja pierwszy raz tankuję) jak oceniasz pozyskanie przez Magic alonzowego 1st roundera? cenny asset, niestety skoro to przyszloroczny pick to Brook Lopez nie otrzyma oferty kontraktu od Hawks. Na pohybel Magic za ten haniebny tank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Na pohybel Magic za ten haniebny tank. o jakim tanku mówisz? zmiany były konieczne bo nie klikało od przeprowadzenia zmian jestem 2-0 Magic grają o wynik ZAWSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Drugi raz podczas meczu z Wolves łamie się Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 godziny temu, SlaKB napisał: Drugi raz podczas meczu z Wolves łamie się Chandler Quarter: 4 Time Remaining: 1:11 Timberwolves 110, Pistons 94 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Timberwolves ball: Wesley Matthews inbounds the ball to Kyrie Irving Kyrie Irving passes the ball to Carmelo Anthony (Top of the key). Carmelo Anthony passes the ball to Roy Hibbert (Inside). Roy Hibbert passes the ball to Wesley Matthews (Left wing). Play is stopped due to an injury to Tyson Chandler Gdzie on tam tego palucha wepchnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 chyba pora na aktualizacje hometown @julekstep Monta Ellis doszedł na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Ashigaru wyczysc skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi