marzec Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Przecież on do dziecka z przodu ta rękę wystawia a nie do Hendersona , dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 39 minut temu, marzec napisał: Przecież on do dziecka z przodu ta rękę wystawia a nie do Hendersona , dajcie spokój Moze to mały Anglik? I teoria @airmax o bucach sie sprawdza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) A to przepraszam, błędnie zinterpretowałem to wideo. Anglików i tak nie lubię, fajnie ze odpadli Edytowane 11 Grudnia 2022 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Niedługo zostanie mu tylko Stanowski Edytowane 11 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Podobno nie czyta co tam o nim pismaki piszą a zablokował czyli jednak czyta Wypowiedź Krychowiaka też poniżej krytyki ale nigdy nie wyglądał na specjalnie lotnego.Tak sobie myślę że paradoksalnie więcej ta reprezentacja straciła wizerunkowo na mundialu niż gdyby tam w ogóle nie pojechała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 27 minut temu, Sewer napisał: Podobno nie czyta co tam o nim pismaki piszą a zablokował czyli jednak czyta Wypowiedź Krychowiaka też poniżej krytyki ale nigdy nie wyglądał na specjalnie lotnego.Tak sobie myślę że paradoksalnie więcej ta reprezentacja straciła wizerunkowo na mundialu niż gdyby tam w ogóle nie pojechała. Ta wypowiedź Krychowiaka trochę wyrwana z kontekstu, po przeczytaniu całości w sumie się z nim zgadzam (?) to znaczy, że nie da się wyciszyć sprawy takich pieniędzy w gronie, w którym tylko dla nielicznych taka kwota nie robi wrażenia, zostało to spoko wyjaśnionione w Meczykach z Kołtoniem i Świętym wszystkiemu winny jednak PiS, przyznaję, @Julius Edytowane 12 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) No to chyba po Czesiu, dobrze ze ten Kulesza to taki beton discopolowiec jednak, przynajmniej poslucha glosu ludu Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Rudy Boniek jednak trzymał towarzystwo za mordę, dopiero teraz widać jaki tam jest burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Przecież Boniek to jest najlepsze co spotkało ten cały PZPN i powinni zmienić ten ich regulamin tak żeby mógł nim pozostać jeszcze dłużej. Koźmiński, który rywalizował z obecnym prezesem, był dużo lepszym kandydatem niż Kulesza ale nie dogadywał się z działaczami (czyt. nie pił z nimi) i nie miał realnych szans w wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Przecież Boniek to też była łachudra kręcąca na boku. Poczytajcie historie co robił w Widzewie. W PZPN też był syf za Niego, a pod względem bucowatości przebijał wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Przecież Boniek to też była łachudra kręcąca na boku. Poczytajcie historie co robił w Widzewie. W PZPN też był syf za Niego, a pod względem bucowatości przebijał wszystkich. syfu Bońkowego i pre/past Boniek to się nawet nie da porównać. Nie ma skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Jaki syf w PZPN? Nasi to nawet nie stali obok prawdziwych wałkarzy xD gdzie takiemu Lato do Blattera (nie mowie o umiejetnosciach piłkarskich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Godzinę temu, Cardi napisał: syfu Bońkowego i pre/past Boniek to się nawet nie da porównać. Nie ma skali. Czy ja wiem. Z tego co czytałem Boniek wyprowadzał z PZPNu ogromne sumy. Sporo pisze o tym Greń czy Jadczak. Boniek może umiał w PR, bo miał swoich dziennikarzy zaprzyjaźnionych, ale ilość przewałów była ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Sporo pisze o tym Greń Kaz Greń? zobacz co Lato o nim mówi w futbolowni, typ jest wykluczony z życia publicznego, taką ma wiarygodność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Czy ja wiem. Z tego co czytałem Boniek wyprowadzał z PZPNu ogromne sumy. Sporo pisze o tym Greń czy Jadczak. Boniek może umiał w PR, bo miał swoich dziennikarzy zaprzyjaźnionych, ale ilość przewałów była ogromna. A Greń przypadkowo nie startowal na prezesa ale przegrał z kretesem? Plus sam Greń krecił na boku z biletami czy cos w tym stylu. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 9 minut temu, agresywnychomik napisał: Plus sam Greń krecił na boku z biletami czy cos w tym stylu To tylko jeden z przewałów, więcej mogą powiedzieć w podkarpackim ZPN oraz organy zajmujące się Futsalem Lato powiedział, że jego syn zmienił nazwisko, a żona szczęśliwie dla niego wycofała oskarżenia gdy Greń groził jej bronią tu jeden z artów o jego poczynaniach futsalowych https://weszlo.com/2014/01/31/jak-kazimierz-gren-buduje-futsal-czesc-kolejna-na-pewno-nie-ostatnia/ Edytowane 12 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ja wiem, że Greń to nie jest kryształowa postać, ale Boniek też ma sporo za uszami. Przecież tam CBA regularnie wjeżdżało. Ogólnie cały ten beton pzpnowski to klika do dzielenia się kasą i tylko tłuką się między sobą dla kogo największy kawałek tortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Właśnie wleciał komunikat PZPN ze nie skorzystają z klauzuli umożliwiającej jednostronne przedłużenie współpracy z Czeslawem. Jednoczenie jego przyszłość to „temat rozmów stron” xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Ja wiem, że Greń to nie jest kryształowa postać, ale Boniek też ma sporo za uszami. Przecież tam CBA regularnie wjeżdżało. co ma konkretnie Boniek za uszami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 11 minut temu, airmax napisał: Właśnie wleciał komunikat PZPN ze nie skorzystają z klauzuli umożliwiającej jednostronne przedłużenie współpracy z Czeslawem. Jednoczenie jego przyszłość to „temat rozmów stron” xd Z tej klauzuli, której na 90% nie było? ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠿⠿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣯⡉⠉⠉⠙⢿⣿⠟⠉⠉⠉⣩⡇⠄⠄⢀⣀⣀⡀⠄⠄⠈⠹⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣷⣄⠄⠄⠈⠁⠄⠄⣠⣾⣿⡇⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣷⡀⠄⠄⠘⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣶⠄⠄⠄⠠⣾⣿⣿⣿⡇⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣿⡇⠄⠄⠄⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⠟⠁⠄⠄⠄⠄⠙⢿⣿⣿⡇⠄⠄⠸⠿⠿⠿⠟⠄⠄⠄⣰⣿⣿ ⣿⡿⠟⠁⠄⢀⣰⣶⣄⠄⠄⠈⠻⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣠⣾⣿⣿⣿ ⣿⣷⣶⣶⣶⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣶⣶⣿⣷⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi