Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, n_i_m_h napisał: k****, mi ojciec opowiadał jak Tomaszewski bronił karnego z Niemcami w '74...a ja będę opowiadał wnukom jak Al-Dawsari strzeli w 97 minucie Meksykowi :] Ten gol niczego nie zmieniał. 3 gol Meksyku i tak nas wywalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Brawa dla Szczęsnego, odkupił te słabe swoje poprzednie turnieje w barwach Polski. Fajnie, że awansowaliśmy ale oglądam piłkę blisko 30 lat ale tak wymęczonego awansu jak ten to nie pamiętam w żadnych rozgrywkach piłkarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, january napisał: PZPN (najpierw Boniek zatrudniając Brzęczka, potem Kulesza zatrudniając Michniewicza) spowodował, że miałem serio myśli "lepiej niech Meksyk strzeli i odpadną". I to podczas takiego pokolenia piłkarzy, że trzecia jedenastka jest na poziomie pierwszej z tych, z którymi awansowali Engel i Janas. Ależ niesmak i obrzydliwe to było, fuj. A ja im kibicuje, niech pokonają Francję w ch.j wie jakim stylu. Nie zmienia to faktu, że Michniewicza trzeba wywalić po mistrzostwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Czy Szczesny obroni karnego z Francja? Obstawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Ten gol niczego nie zmieniał. 3 gol Meksyku i tak nas wywalał. ...ja mam taką wersję Polska przegrywa z Argentyną 0:1, 0:2, 1:2, 1:3, 1:4, 2:4, 2:3 - Meksyk wygrywa 2:1 z Arabią Saudyjską: awans Polski z 2. miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ktoś pyta "dlaczego gramy tak słabo, polska liga jest niżej niż cypryjska, w drugiej połowie nie umiemy wymienić dwóch dobrych podań" Oczami wyobraźni widzę rozwalonego Kręcinę, który zadowolony odpowiada : "czego młody chcesz, pacz, z grupy my wyszli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 4 minuty temu, n_i_m_h napisał: ...tera Jędza kontra Mbappe. tego na MŚ nie przeżyłem i już później nie przeżyję :] k****, mi ojciec opowiadał jak Tomaszewski bronił karnego z Niemcami w '74...a ja będę opowiadał wnukom jak Al-Dawsari strzeli w 97 minucie Meksykowi :] Raczej 82 i brąz powinien wspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, n_i_m_h napisał: ...ja mam taką wersję 14 minut temu, Cardi napisał: byłoby 3:3 i 2:2 czyli Meksyk drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: A w drugiej połowie posiadanie piłki pewnie w proporcji 5% do 95%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Ten gol niczego nie zmieniał. 3 gol Meksyku i tak nas wywalał. Co ten Laskowski pierdoli. Przy 2-0 i tak nasz awans, przy 3 - 1 i tak awans Meksyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Panowie, bramke zapasu mielismy jeszcze easy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Co ten Laskowski pierdoli. Przy 2-0 i tak nasz awans, przy 3 - 1 i tak awans Meksyku. No oczywiście, że tak. Czy 2:0 czy 2:1 to Meksyk potrzebował jednego gola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Bez jaj, myślałem że wszyscy wiemy jak ten mecz będzie wyglądać.Jakimś cudem awansowaliśmy i zajebiście ale kogoś to dziwi w jakim stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, january napisał: Ależ ja tak ogólnie też im kibicuje i to właśnie jest najboleśniejsze (napisałem przecież powyżej "miałem myśli"). Strasznie boli kiedy nie się potrafi (a nie potrafię) kibicować jak zawsze kadrze Polski czyli bezwarunkowo, z właściwymi emocjami etc. <spicz Al Pacino o tym, że nie ma nic gorszego od zabitego ducha> Speech zacny ale nie wiem w jakim kontekście mówisz o zabitym duchu. Widać, że się bardzo cieszyli po awansie. To są sportowcy, oni na pewno wierzą, że jeszcze coś ugrają. A dzisiejszy mecz do zapomnienia, ale nadzieja, że z Francją będzie lepiej zawsze jest. Dopóki piłka w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 23 minuty temu, january napisał: Jest ktoś w stanie się z takiego awansu cieszyć? Zupełnie szczerze? Zupełnie nikt. Wolimy śpiewać "Polacy nic się nie stało" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, mcreativo napisał: A dzisiejszy mecz do zapomnienia, ale nadzieja, że z Francją będzie lepiej zawsze jest. Dopóki piłka w grze. Nie będzie, będzie tak jak dzisiaj. Ale czy ktoś uważa, że jesteśmy w top16 na świecie? A tam właśnie awansowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ostatnie Mistrzostwa, to po kolei, za każdym razem trzeci mecz gralismy o honor. Teraz już sama gra o cos, to jest sukces. Szczęście dopisało i gramy dalej. I to obiektywnie patrząc pomimo dwóch karnych przeciwko nam z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Przebieg meczu z Argentyną to dramat, ale największym błędem Michniewicza jest wyjście na Meksyk jak na Argentynę. Bo jebanie Czesława za to, że murował z Argentyną jest dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, Cardi napisał: Nie będzie, będzie tak jak dzisiaj. Nie no dzisiaj to było totalne gó.no. Jak coś takiego powtórzymy to mimo awansu pozostanie straszny nie smak. Ale mówiąc, że będzie lepiej, nie mówię, że Francję zdominujemy, tylko, że będzie lepiej niż to dno co dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi