marceli73 Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) 18 minut temu, josephnba napisał(a): Jakim cudem liga jeszcze trzyma jako taki poziom skoro się praktycznie wszyscy zaszczepili? Taki poziom czyli jaki? To że najwięcej punktów leci od lat świadczy o zmianie strategii czyli nawalanka za 3. co mocno rozciąga i rozwala obronę. Nie wiem czy liga obecnie ma TAKIIIII poziom?! Powiedziałbym że liga poszła w skill a nie wydolność fizyczną. Edytowane 28 Lutego 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 2 minuty temu, marceli73 napisał(a): Powiedziałbym że liga poszła w skill a nie wydolność fizyczną. zawsze możesz sobie puścić jakiś bieg maratoński, wyścig kolarski albo triathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 33 minuty temu, marceli73 napisał(a): Taki poziom czyli jaki? To że najwięcej punktów leci od lat świadczy o zmianie strategii czyli nawalanka za 3. co mocno rozciąga i rozwala obronę. Nie wiem czy liga obecnie ma TAKIIIII poziom?! Powiedziałbym że liga poszła w skill a nie wydolność fizyczną. Mnie też mierzi toxjak wygląda dziś NBA ale z twojego opisu o Sochanie wynika że zawodnicy dają jakieś 20% swojego impactu przez szczepienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) gdzie jest @Rodman91 kiedy zapowiada się tu jedna z lepszych boomerskich wymian (mocny vibe defaultowych NBA dyskusji na fejsie ) (George Gervin na pewno jest dumny że dzieje się to w temacie związanym ze Spurs!) Edytowane 28 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) ostatnio odpaliłem sobie magic rockets z 96 z rs i nie polecam. obecnie liga jest dojebana. znajdzie się praktycznie co noc jeden dobry mecz a np. w 96 mecz na szczycie to był muł i wodorosty gdzie każdy kozioł i podanie to potencjalna strata Edytowane 28 Lutego 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 8 minut temu, Koelner napisał(a): magic rockets z 96 z rs Hehe, no, jak robiłem rewatch Suns (najlepsza ofensywa when healthy) - Rockets (top2 teamów i graczy 90s) z '95 to było jeszcze bardziej traumatyczne niż myślałem, że będzie (a to była zajebista seria jak na tamte czasy przy krótszej trójce). Ostatnie offseason dla Sochana, jak dalej będzie robić streaky 32% to za rok już nikt go nie będzie uważać za fajnego prospekta, słabiutki ten progres w tym sezonie, i to w fatalnym teamie pod względem talentu i poziomu. Niby lepiej wygląda mechanika, a potem gość robi kilkunastomeczowy streak z 10% za 3 i człowiek przestaje wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 17 minut temu, Koelner napisał(a): ostatnio odpaliłem sobie magic rockets z 96 z rs i nie polecam. obecnie liga jest dojebana. znajdzie się praktycznie co noc jeden dobry mecz a np. w 96 mecz na szczycie to był muł i wodorosty gdzie każdy kozioł i podanie to potencjalna strata Sam jesteś muł 34 minuty temu, julekstep napisał(a): gdzie jest @Rodman91 kiedy zapowiada się tu jedna z lepszych boomerskich wymian (mocny vibe defaultowych NBA dyskusji na fejsie ) (George Gervin na pewno jest dumny że dzieje się to w temacie związanym ze Spurs!) Rozumiem że oponujesz skoro w tej słabiutkiej lidze twój ulubiony donat wygląda legitnie Też ci się marzy amerykański sen? Za robotę się weź lepiej Jestem boomerem bo mi się nie podoba gra oparta na rzutach zza łuku i sukcesywne zmniejszanie roli defensywy w grze? Gdybyś czytał coś poza pudełkiem wiedziałbyś że liga też się temu zaczyna przyglądać bo sygnały dostają z różnych stron, a wątpię żeby czytali to forum i opierali się na opinii starego łysego dziada z brzuszkiem piwnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Patrząc na te zdjęcia od razu widać, że Jeremi w porównaniu z Brandinem i Koszarkiem to kawał chłopa. Jak jeszcze nabierze masy to już w ogóle będzie byk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Feminista , dobrze że nie jest leworęczny ,bo "mańkuta wygnaliśmy odpowiednio wcześniej " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 W dniu 10.05.2024 o 08:36, ignazz napisał(a): Jakieś małe tatuaże jestem w stanie zaakceptować, ale coś takiego to już jest przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 34 minuty temu, Thomas napisał(a): Jakieś małe tatuaże jestem w stanie zaakceptować, ale coś takiego to już jest przegięcie. ok BOOMER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Godzinę temu, NieMy napisał(a): ok BOOMER Aż taki stary to nie jestem, po prostu uważam, że we wszystkim trzeba zachować umiar. Mam nadzieję, że forma Jeremiego będzie rosła proporcjonalnie do liczby tatuaży na jego ciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Myślę, że jest spora szansa, o ile będzie zdrowy. A propos, ktoś wie jak kostka Sochana, trenuje już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 13 minut temu, LAF napisał(a): A i zwała była by gdyby mu nie przeszkadzało te mityczne ubezpieczenie gracza NBA , które blokowało Gortata. I gdyby nie one to Marcin by zagrał o wiele więcej spotkań : P musiałby być lockout żeby porównać te sytuacje Ale raczej dostanie, nie mam źródła ale chyba w jakimś video było zapewniane że Sochan dostanie na pewno ubezpieczenie i obstawiam, że traktowanie Brogdona byłoby identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 pisali na sport.pl że trenuje w Walencji w ośrodku NBA i już miewa się lepiej, robi ćwiczenia koszykarskie. Na kadrę ma przyjechać z dwoma trenerami, kucharzem, dietetykiem i ochroniarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 W dniu 24.05.2024 o 14:11, Me Myself and I napisał(a): pisali na sport.pl że trenuje w Walencji w ośrodku NBA i już miewa się lepiej, robi ćwiczenia koszykarskie. Na kadrę ma przyjechać z dwoma trenerami, kucharzem, dietetykiem i ochroniarzem Niezła delegacja, tylko tatuażysty i panienki brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 2 godziny temu, Thomas napisał(a): Niezła delegacja, tylko tatuażysty i panienki brakuje Po co brać panienki do Paryża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 https://www.instagram.com/reel/C_DAU-xowUs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a7a81768-e7ea-45df-ad78-78ce4605c726&ig_mid=B85596EF-CA48-49F6-81D7-9FC116201E3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 https://x.com/hooperflash/status/1827844868497903695?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1827844868497903695|twgr^bd66499d5a325dda6b803cf19855cc7e74956ef0|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D300168page%3D105p%3D11119239post11119239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi