fluber Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 6 godzin temu, LAF napisał: No niezła dyskusja mnie ominęła. Moja uwaga taka. Z jednej strony fajnie jest mieć bluzę od Fendi Ale co w tym fajnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Ale co w tym fajnego? Podbijam pytanie Panie LAF ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 44 minuty temu, LAF napisał: @fluber @Qooniu podejrzewam, że raczej każdy gdyby miał do wyboru rzecz od Fendi albo z H&M to wybrałby od Fendi. Chociaż znam osoby co mogą sobie pozwolić na drogie ubrania a mimo to ich nie noszą bo to o czym pisałem, trochę szkoda na nie aż tyle wydawać. To tak jakbym zapytał Was czy wolelibyście jeździć Maluchem czy Porsche ? Cena tego fendi wynika z jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Godzinę temu, LAF napisał: @fluber @Qooniu podejrzewam, że raczej każdy gdyby miał do wyboru rzecz od Fendi albo z H&M to wybrałby od Fendi. Chociaż znam osoby co mogą sobie pozwolić na drogie ubrania a mimo to ich nie noszą bo to o czym pisałem, trochę szkoda na nie aż tyle wydawać. To tak jakbym zapytał Was czy wolelibyście jeździć Maluchem czy Porsche ? To, że kupisz bluzę od fendi wcale nie oznacza, że poderwiesz na nią laskę Marki ciuchów mają małe znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 7 minut temu, RappaR napisał: To, że kupisz bluzę od fendi wcale nie oznacza, że poderwiesz na nią laskę Marki ciuchów mają małe znaczenie za mundurem panny sznurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 14 minut temu, RappaR napisał: To, że kupisz bluzę od fendi wcale nie oznacza, że poderwiesz na nią laskę Marki ciuchów mają małe znaczenie Mają ogromne. Jakos do 17 roku życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: @fluber @Qooniu podejrzewam, że raczej każdy gdyby miał do wyboru rzecz od Fendi albo z H&M to wybrałby od Fendi. Chociaż znam osoby co mogą sobie pozwolić na drogie ubrania a mimo to ich nie noszą bo to o czym pisałem, trochę szkoda na nie aż tyle wydawać. To tak jakbym zapytał Was czy wolelibyście jeździć Maluchem czy Porsche ? A nie da się jeździć nie wiem, fordem, alfą czy mercedesem, tylko wybór jest maluch-porsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 ponownie dyskusja filozoficzna/akademicka. lepiej mieć hajs niż nie mieć. proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 2 godziny temu, LAF napisał: Nie do końca. Są ubrania o podobnej konstrukcji a dużo tańsze Czyli zakładam że są też ubrania w podobnej cenie znacznie lepszej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 https://www.breuninger.com/pl/b/fendi/t-shirt-z-materialu-frotte/1001321455/p/?variant=c23b0ebc3ca2a38bbd11c7e856df70a5&em_src=kw&em_cmp=google_PL_PLA-CSS-Shoparade_17941160806/FENDI/17941160806/c&ef_id=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuVK36GNi_7H2AhpJEtPCq7e7KjsfLsKxNbHmtTxD_OZDvN3aEnGgewaAiN7EALw_wcB:G:s&extProvId=5&extPu=13928-gaw&extLi=17941160806&extCr=-&btp_cpid=420&btp_ctry=PL&btp_cred=Google&btp_adtp=Product&btp_ac=3007297741&btp_goal=Conversion&btp_cp=17941160806&btp_gr=&btp_ad=&btp_kw=&gclid=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuVK36GNi_7H2AhpJEtPCq7e7KjsfLsKxNbHmtTxD_OZDvN3aEnGgewaAiN7EALw_wcB lol ja to ciągle myślę że sprzedający taki scam muszą mieć niezłą bekę z kupujących chociaż to i tak jeszcze nie jest lvl tych gumofilców za kilka tysi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 2 godziny temu, LAF napisał: Można tylko pytanie brzmiało co fajnego w noszeniu rzeczy np od Fendi to pytanie jest czy fajniej Ci się będzie jeździć Porsche czy Fordem ? Jak dasz mi wybór Porshe którekolwiek, a ford Mustang to biorę Mustanga all day long (Żona wciąż się k**** mać nie zgadza na zakup) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 15 minut temu, LAF napisał: Napisałem przecież, że są w podobnej albo i nawet lepszej jakości ubrania a tańsze. A w podobnej cenie można mieć lepszej jakości bo płaci się też za markę Wydaje mi się że płaci się głównie za markę, flex jest podstawową przyczyną zakupu a niezbyt wysoka jakość pełni tutaj kwestie drugorzędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 szmaty od fendi, axis porsze-maluch, podryw na artefakty - co to za watek?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Teraz, memento1984 napisał: szmaty od fendi, axis porsze-maluch, podryw na artefakty - co to za watek?!?! DYSKUSJA O SZCZĘŚCIU a co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: DYSKUSJA O SZCZĘŚCIU a co? xD peasants! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: https://www.breuninger.com/pl/b/fendi/t-shirt-z-materialu-frotte/1001321455/p/?variant=c23b0ebc3ca2a38bbd11c7e856df70a5&em_src=kw&em_cmp=google_PL_PLA-CSS-Shoparade_17941160806/FENDI/17941160806/c&ef_id=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuVK36GNi_7H2AhpJEtPCq7e7KjsfLsKxNbHmtTxD_OZDvN3aEnGgewaAiN7EALw_wcB:G:s&extProvId=5&extPu=13928-gaw&extLi=17941160806&extCr=-&btp_cpid=420&btp_ctry=PL&btp_cred=Google&btp_adtp=Product&btp_ac=3007297741&btp_goal=Conversion&btp_cp=17941160806&btp_gr=&btp_ad=&btp_kw=&gclid=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuVK36GNi_7H2AhpJEtPCq7e7KjsfLsKxNbHmtTxD_OZDvN3aEnGgewaAiN7EALw_wcB lol ja to ciągle myślę że sprzedający taki scam muszą mieć niezłą bekę z kupujących chociaż to i tak jeszcze nie jest lvl tych gumofilców za kilka tysi xD Co tam gumofilce... Crocsy na obcasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 2 minuty temu, MA23 napisał: Co tam gumofilce... Crocsy na obcasie! ale te to tanioszka za 1,5k dostaniesz! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: ale te to tanioszka za 1,5k dostaniesz! xD szczerze mowiac to chyba lepiej nie czytac tego watku aby pozostac szczesliwym (ja sie skusilem na 2 ostatnie strony :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 minutę temu, memento1984 napisał: szczerze mowiac to chyba lepiej nie czytac tego watku aby pozostac szczesliwym (ja sie skusilem na 2 ostatnie strony :/) A CO PRZEPŁACIŁEŚ OBCASO-CROCSY? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) 21 minut temu, julekstep napisał: A CO PRZEPŁACIŁEŚ OBCASO-CROCSY? xD nie, ale dojebala mnie randomowa selekcja jakiejs marki fendi jako mega-luks banano a pozniej rozmienienie tego na melanze podsycone "polskim" pojeciem luksusu (porshe! 2 polski mini cooper) Edytowane 9 Października 2022 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi