LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 9 minut temu, BMF napisał: Najlepszy zawodnik w historii: chyba Lillard xd https://www.basketball-reference.com/players/w/waltobi01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: xd https://www.basketball-reference.com/players/w/waltobi01.html Lillard > Walton luźno. 6 minut temu, Jendras napisał: No jeżeli najlepsza organizacja w NBA ostatni raz serię playoff wygrała 9 lat temu, to kiepsko świadczy o NBA. Pisałem o proporcjach marketu/farta/picków/poziomu sportowego, jakby co, a nie ,,wygrali trzy tytuły, z czego dwa dlatego, że GOAT-candidate przeniósł tam swoje talenty, a jeden dlatego, że dostali top pick w historycznym drafcie, więc będziemy się nad nimi podniecać''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 @BMF szacunek, bo myślałem ze jeden na świecie mam Pacers za najlepszą organizacje w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: @BMF szacunek, bo myślałem ze jeden na świecie mam Pacers za najlepszą organizacje w historii. Czołem wielkim Pacers hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 5 minut temu, BMF napisał: Pisałem o proporcjach marketu/farta/picków/poziomu sportowego, jakby co, a nie ,,wygrali trzy tytuły, z czego dwa dlatego, że GOAT-candidate przeniósł tam swoje talenty, a jeden dlatego, że dostali top pick w historycznym drafcie, więc będziemy się nad nimi podniecać''. No nie, jak przez 9 lat tkwią w przeciętniactwie, to coś muszą robić nie tak. To nie jest jedyny small market w NBA. A brak picków jest w dużym stopniu ich decyzją, która wynika z uporu właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Jendras napisał: No nie, jak przez 9 lat tkwią w przeciętniactwie, to coś muszą robić nie tak. To nie jest jedyny small market w NBA. A brak picków jest w dużym stopniu ich decyzją, która wynika z uporu właściciela. Bmf napisał w kontekscie historycznym chyba ten post, czy nie ? Edytowane 16 Maja 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 6 minut temu, Jendras napisał: No nie, jak przez 9 lat tkwią w przeciętniactwie, to coś muszą robić nie tak. To nie jest jedyny small market w NBA. A brak picków jest w dużym stopniu ich decyzją, która wynika z uporu właściciela. Naah, mieli trochę pecha (Oladipo) i znowu zrobili bardzo dobry soft rebuilding. Trzech contenderow za mojego życia bez ani jednego topowego picku w small markecie to ścisły ścisły top. Dlatego niech dostaną Francuza, wygrają kilka tytułów i kwiatki na jakie zasługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Z Oladipo przed kontuzją też nie przeszli rundy. Nie mam nic przeciwko temu, żeby wylosowali pierwszy pick, ale come on. Ludzi odpowiedzialni za zbudowanie tych contenderów już w tym klubie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, BMF napisał: 2. Charlotte Hornets Najwyższe numery w historii: 1, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 5, 5 (z czego #1 im spierdolił na Florydę) Support: LaMelo. Trolla z Marvinem Williamsem przemilcze, ale ktos tu bardzo nie szanuje Hornets mimo umieszczenia ich na 2 miejscu, skoro wrzuca w support tylko Lamelo, a tam nizej lataja Kisperty i Dureny. Bridges ktory wraca? PJ Washington z zajebistym okresem post ASB? To samo Hayward? Mark Williams ktory jest na dzis lepszy niz Duren? Sporo pickow? Ten ''support'' Hornets krecil sie po wyjebaniu Sliwki kolo 0.500 i to bez Lamelo ktory sie polamal. Maja wszystko dla Wembiego i marze, zeby tam trafil. Lamelo Bridges Hayward Wemby Williams +assety. Edytowane 16 Maja 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Godzinę temu, Pepis21 napisał: Z Silverem, zadzwonił do niego i powiedział "Adam chcem klub sprzedać szybko, pomóżta i dejte mnie jedynke w drafcie". Tak było. zapomnialem o tym komuchu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Godzinę temu, BMF napisał: 7. Washington Wizards Najwyższe numery wistorii: 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 3, 3, 3 (tu case Pistons, stara organizacja, ale sporo tych topowych picków) Support: Kuzma, Bale, Porzingis, Avdija, Kispert, jakieś nooby Najlepszy zawodnik w historii: na pewno nie Michael Jordan. Wes Unseld? Ziew, ale nie taki zły ten skład. ehhhh czuć nowojokiciowcem na każdy kroku! żaden szanujący się starojokiciowiec nie wrzuciłby Monte Morrisa do koszyka 'jakieś nooby' ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Godzinę temu, BMF napisał: .2. Charlotte Hornets Najwyższe numery w historii: 1, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 5, 5 (z czego #1 im spierdolił na Florydę) Support: LaMelo. Najlepszy zawodnik w historii: nie wiem, pewnie jakiś Marvin Williams Mourning byl #2 z 1 poszedł Shaq. LJ - sami wytradowali do NY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 dobro prowo ale Shaq > Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 5 minut temu, Koelner napisał: dobro prowo ale Shaq > Howard z punktu widzenia organizacji chyba jednak Dwight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 10 minut temu, julekstep napisał: z punktu widzenia organizacji chyba jednak Dwight rozumiem kryteria jako najlepszy zawodnik w historii w drafcie więc całokształt zdecydowanie Shaq a nawet licząc samą karierę w Magic to w sumie na ich czasy przypadają podobne sukcesy, mają po finale nba i konferencji na koncie a i overallowo Shaq był lepszy. howarda broni tylko to że grał tam 2xdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) 7 minut temu, Koelner napisał: rozumiem kryteria jako najlepszy zawodnik w historii w drafcie więc całokształt zdecydowanie Shaq a nawet licząc samą karierę w Magic to w sumie na ich czasy przypadają podobne sukcesy, mają po finale nba i konferencji na koncie a i overallowo Shaq był lepszy. howarda broni tylko to że grał tam 2xdłużej nah, Dwight ugrał dla Magic jednak trochę więcej (nie mając side-kicka na poziomie Penny'ego) i w tym czasie nazdobywał więcej accolades (3x DPOTY) no i jednak Shaq spie***lił w pierwszym możliwym momencie -> to mocny minus dla 'teamowego' legacy Edytowane 16 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 14 minut temu, julekstep napisał: no i jednak Shaq spie***lił w pierwszym możliwym momencie -> to mocny minus dla 'teamowego' legacy i to jest argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) 32 minuty temu, julekstep napisał: no i jednak Shaq spie***lił w pierwszym możliwym momencie -> to mocny minus dla 'teamowego' legacy Czy tam przypadkiem w Orlando komuś wtedy nie przygrzało za mocno słoneczko i nie pożałowali mu nieco kasy a później jak się zreflektowali to miał ich już w nosie i wolał LA? Tak mnie się coś zdaje... https://www.basketballnetwork.net/old-school/shaquille-oneal-opens-up-about-why-he-left-the-orlando-magic-in-free-agency "Penny's team". Ok. https://www.cbssports.com/nba/news/the-inside-story-how-the-orlando-magic-let-the-lakers-steal-shaquille-oneal/ Edytowane 16 Maja 2023 przez vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 8 godzin temu, DRK napisał: Po Twoich wizjonerskich proroctwach wyników meczów w serii GSW-LAL, mi jako fanowi Tłoków serce rośnie widząc taki wpis. Vice ma też złe strzały, więc zobaczymy Byle nie zlecieć poza top-3 i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 3 minuty temu, Grzechu napisał: Vice ma też złe strzały, więc zobaczymy Byle nie zlecieć poza top-3 i będzie dobrze Rok temu byliśmy w takiej samej sytuacji przed loterią, a skończyliśmy z zaledwie piątym wyborem. Dwa lata temu pełnia szczęścia w loterii bo trafiła się jedynka. Dziś obstawiam pick 3 dla DET. Z taką małą podpórką na pick 2. Przyjmę to z godnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi