P_M Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał: Fajnie się na Twoją reakcję patrzy z boku Spotykasz się z teorią, która nie pasuje do Twojego światopoglądu i wyższości nad pewną grupą ludzi, z miejsca starasz się skupiać na jednostkach i przypadkach, które potwierdzają, by stąd z wyjątków wyjść do reguły i powrócić do swojego pierwotnego światopoglądu. Ciężko znaleźć tak ładnie i klasycznie zastosowane wyparcie, i nie bierz tego do siebie, wszyscy tak robią Nie wypieram, napisałem, że materiał interesujący, po prostu podałem przykład, gdzie narracja Pani z materiału nie pasuje, co nie zmienia faktu, że w podanym przez siebie przykładzie ma rację i nigdzie tu nie wywlekłem swojego światopoglądu, wyciągnąłeś zbyt daleko idące wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 https://wgospodarce.pl/informacje/126467-2023-ostatni-rok-tanich-lotow Idzie tylko ku gorszemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Był ktoś niedawno w new york i może podzielić się wrażeniami? @mayor priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 5 minut temu, falcao napisał: Był ktoś niedawno w new york i może podzielić się wrażeniami? @mayor priv Pytaj @memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 19 minut temu, RappaR napisał: https://wgospodarce.pl/informacje/126467-2023-ostatni-rok-tanich-lotow Idzie tylko ku gorszemu Smutne, zważywszy na to, że człowiek ostatnie kilka lat sobie odmawiał wakacji, żeby zarobić na dom i spłacać kredyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Pytaj @memento1984 Ty ale ja to jestem starszym specjalista od komfortu zycia a nie przewodnikiem turystycznym, nie mieszaj. Z forumowej kartoteki @mayor wynika, ze on z NYC uciekl, trzeba zapytac jakiegos obecnego mieszkanca “w potrzasku”! Howgh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 8 minut temu, memento1984 napisał: Ty ale ja to jestem starszym specjalista od komfortu zycia a nie przewodnikiem turystycznym, nie mieszaj. Z forumowej kartoteki @mayor wynika, ze on z NYC uciekl, trzeba zapytac jakiegos obecnego mieszkanca “w potrzasku”! Howgh! To zaproponuj coś do zobaczenia w Cle może go przekonasz żeby wyladował na HIA a nie JFK xD (dobra już kończe te uszczypliwości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 15 minut temu, memento1984 napisał: Ty ale ja to jestem starszym specjalista od komfortu zycia a nie przewodnikiem turystycznym, nie mieszaj. Z forumowej kartoteki @mayor wynika, ze on z NYC uciekl, trzeba zapytac jakiegos obecnego mieszkanca “w potrzasku”! Howgh! "Greenpoint Greenpoint jest wielki na wieki, najwieksza atrakcja swiatowej turystki!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) 23 minuty temu, agresywnychomik napisał: To zaproponuj coś do zobaczenia w Cle może go przekonasz żeby wyladował na HIA a nie JFK xD (dobra już kończe te uszczypliwości). wiesz jak jest, wygodne zycie wychodzi c***owo na fotkach - 20min commute do pracy (bez korkow, mozna rowerze na luzaku), czyste powietrze, mniejsze podatki, duzy dom z duzym ogrodem w bezpiecznej dzielni gdzie sa proste nie podziurawione chodniki + spory disposable income. Falcao potrzebuje "contentu" zeby mozna pokazac rodzinie/znajomym gdzie byl w waznym miejscu dla waznych ludzi, i on piekny&mlody na jakims rozpoznawalnym backdropie : ) W CLE - c***, dupa i kamieni kupa, falcao moze ogarnia arene Cavs, moze slyszal o jakichs innych druzynach z majorsow ale to nie ma takiego impaktu. Zostawmy CLE "lokalsom" ! *niech strace - @falcao porada, idzta na Knicksy w playoffach (to akurat faktycznie unikatowe doswiadczenie) i za jakies bilety na ostatnie bliczersy za $400 bedziesz sie czuj jak Pan Zycia w NYC : P Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 skoro juz mamy dzial "random shit" to moze sie komus bedzie chcialo przeczytac o historii Cleveland, epub na iphone'a. https://cloudflare-ipfs.com/ipfs/bafykbzacechggyyh7lykfdbo6v2iayd6bcizbbcouttdbhrupduk5qgjfv7z2?filename=(American Chronicles) Dan Ruminski_ Alan Dutka - Cleveland in the Gilded Age_ A Stroll Down Millionaires' Row-Arcadia Publishing Inc. (2012).epub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 23 minuty temu, RappaR napisał: xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 34 minuty temu, RappaR napisał: typ był sleeperem w AntyPolaku, szkoda ze nikt nie wziął! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: To chyba dość stare, ale ostatnio tez dobrze jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: zostaw go -> to schorowany człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 4 godziny temu, RappaR napisał: Calym problemem normalnych ludzi jest to ze powyzsze to najsilniesza/najglosniejsza alternatywa dla PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 W dniu 18.04.2023 o 18:01, memento1984 napisał: *niech strace - @falcao porada, idzta na Knicksy w playoffach (to akurat faktycznie unikatowe doswiadczenie) i za jakies bilety na ostatnie bliczersy za $400 bedziesz sie czuj jak Pan Zycia w NYC : P Wydaje mi sie ze wiekszosc fanow NBA wolaloby wydac $400 (a tak realnie to ~$300 bo za tyle mozna bylo isc na piatkowy mecz) i isc na bleachersa w MSG podczas play offs niz wydac $100 na lepsze miejsca w przykladowej Atlancie czy Minnesocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 8 godzin temu, LAF napisał: Nawet Duda na bandwagonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 47 minut temu, fluber napisał: Nawet Duda na bandwagonie Mój prezydent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi