mayor Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 36 minut temu, RappaR napisał: Z dwa miechy temu ją zostawiłem W sumie już 3 Nie zdradzam No to skandal, .Twój Mesjasz naucza że lekarz powinien być jak ksiądz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 31 minut temu, mayor napisał: No to skandal, .Twój Mesjasz naucza że lekarz powinien być jak ksiądz Spoko jak dla Ciebie to mesjasz to szanuję i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Brawo @RappaR !!! Gol na wyjeździe liczy się podwójnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: Z dwa miechy temu ją zostawiłem W sumie już 3 Nie zdradzam Historia piękna ale końcówkę zjebales, powinno być coś w stylu „ … a potem się obudziłem, na lotnisku, z dziwną plamą w kroku, a mój samolot do Polski już odleciał …” A tak poważnie, zakładam że przypadkiem nie miałeś gumek w kąpielówkach? Jako lekarz powinieneś znać ryzyka takiego seksu z nieznajomą, just sayin… PS. Alkohol Ci ewidentnie szkodzi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał: A tak poważnie, zakładam że przypadkiem nie miałeś gumek w kąpielówkach? Jako lekarz powinieneś znać ryzyka takiego seksu z nieznajomą, just sayin… Na przypale albo wcale! Ważne że go dupsko nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał: Na przypale albo wcale! Ważne że go dupsko nie boli Raczej go nie zgwalcili, bo potem jeszcze w politycznym pisal. Chyba, ze taki twardy Edytowane 13 Stycznia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 5 minut temu, RappaR napisał: Spoko jak dla Ciebie to mesjasz to szanuję i tyle Źle mnie zrozumiałeś .,Poprzedni wpis napisałem z przekąsem., Oczywiście popieram , zachowałeś się jak prawdziwy facet, tak trzymaj.,Pierdol zasady Kaczyńskich i @fluber korzystaj z życia.,Tylko proszę nie pisz, że tą drugą Chilijkę odpuściłeś bo mnie wkurwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Raczej go nie zgwalcili, bo potem jeszcze w politycznym pisal. Chyba, ze taki twardy Miałem lekarzy w rodzinie i niestety też dużo pili i w sumie to wyjaśnia dlaczego czasami jego posty się nie sklejają a że jest to grupa która uważa się za „wybraną” to trudno jest im przyznać się do błędu i idą w zaparte, dla mnie folklor i już bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 o k**** xDDDDDDD raz w życiu się przydałeś do czegoś w dziale inne @Pablo81 hahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 44 minuty temu, mayor napisał: Źle mnie zrozumiałeś .,Poprzedni wpis napisałem z przekąsem., Oczywiście popieram , zachowałeś się jak prawdziwy facet, tak trzymaj.,Pierdol zasady Kaczyńskich i @fluber korzystaj z życia.,Tylko proszę nie pisz, że tą drugą Chilijkę odpuściłeś bo mnie wkurwisz Dlaczego myślisz że nie korzystam z życia? Są różne sposoby na to. Jednemu imponuje szybki numerek z chilijką, drugiemu coś zupełnie innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 13 minut temu, fluber napisał: drugiemu coś zupełnie innego. dobraaa nie rozkręcaj się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 57 minut temu, julekstep napisał: o k**** xDDDDDDD raz w życiu się przydałeś do czegoś w dziale inne @Pablo81 hahahahhaha To samo chciałem pisać, Pablo od dziś szacun u mnie do końca istnienia e-NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 42 minuty temu, fluber napisał: Dlaczego myślisz że nie korzystam z życia? Są różne sposoby na to. Jednemu imponuje szybki numerek z chilijką, drugiemu coś zupełnie innego. Dlaczego myślisz, że @RappaR miał szybki numerek z Chilijką ? Po pierwsze pisał ,że sporo wypił ,a w takim wypadku nie idzie szybko, a po drugie Chilijki były dwie i głęboko w sercu mam nadzieję ze zaliczył obie, tylko się nie chce chwalić w obawie przed krytyką takich zakłamanych strażników moralności jak Ty.,I nigdy nie uwierzę w to, że ktoś normalny ,w ramach korzystania z życia wolałby pobiegać na bieżni za 20 tysięcy, zamiast puknąć sobie dwie Chilijki w basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Chyba juz wiem jak dalej bedzie wygladala ta dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 2 minuty temu, mayor napisał: @RappaR I nigdy nie uwierzę w to, że ktoś normalny ,w ramach korzystania z życia wolałby pobiegać na bieżni za 20 tysięcy, zamiast puknąć sobie dwie Chilijki w basenie Ciekawe zdanie i w sumie chciałbym pociągnąć temat. Kto woli puknąć dwie chilijki w basenie, a kto woli pobiegać po bieżni za 20 tysięcy? 2 minuty temu, Reikai napisał: Chyba juz wiem jak dalej bedzie wygladala ta dyskusja. Zapraszam do udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 7 minut temu, fluber napisał: Ciekawe zdanie i w sumie chciałbym pociągnąć temat. Kto woli puknąć dwie chilijki w basenie, a kto woli pobiegać po bieżni za 20 tysięcy? Zapraszam do udziału Za mało danych żeby zdecydować, jakby RappaR dał fotki chilijek byłoby łatwiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 8 minut temu, fluber napisał: Kto woli puknąć dwie chilijki w basenie, a kto woli pobiegać po bieżni za 20 tysięcy? To zalezy od chillijek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 10 minut temu, Reikai napisał: Chyba juz wiem jak dalej bedzie wygladala ta dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Za mało danych żeby zdecydować, jakby RappaR dał fotki chilijek byłoby łatwiej ! 1 minutę temu, Reikai napisał: To zalezy od chillijek. Rozumiem podśmiec***ki, ale gdybyśmy próbowali być poważni, to nikt przed śmiercią nie żałuję że nie puknął 2 chilijek więcej. Żałuje się innych rzeczy. Takie rzeczy są kompletnie nieistotne, przecież to wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Rozumiem podśmiec***ki, ale gdybyśmy próbowali być poważni, to nikt przed śmiercią nie żałuję że nie puknął 2 chilijek więcej. Żałuje się innych rzeczy. Takie rzeczy są kompletnie nieistotne, przecież to wiecie. Pytanie brzmi, czy ktos zalowal ze nie biegal na biezni za 20k? Albo jaka jest szansa, ze bardziej bedzie zalowal nie puknicia 2 chillijek w basenie jak mial okazje, a jaka ze nie biegal na biezni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi