Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, P_M napisał(a):

Bardziej pomylić się nie mogłeś:)))

Było, ale to ignazz miał prawo przegapić ;)

Akurat na tym byłem. W sobotę wielkanocna w Arles i Nimes w Koloseum jest event który rooozyebsl mi czaszkę. Takie walki gladiatorów z przyjazdem Cesarza Rzymskiego. Inscenizacja z rzucaniem chleba i przebraniem połowy miasta. Klaskałem i podobało mi się jak widziałem jak padł gladiator i po żwirze go wyciągano a koszula się podciągnęła na plecach i jechał 

Całe miasto się bawi o 15 000 przybyszów. 

Uruchomiły się u mnie krwawe bestialskie instynkty 

Klaskałem mocniej niż na spurs deee fance 

Cytat

Po prostu wizja kanału, który ma być telewizją XXI wieku pod szyldem zrzeszania przeciętnie/powyżej przeciętnie inteligentnych widzów, których w dużej mierze dotyka efekt Dunniga-Krugera (czyli realnie poniżej przeciętni i przeciętni) myśląc, że oglądają coś niegłupiego, a tymczasem najlepsze formaty Stany to TVNowskie rozmowy w toku z gościami pokroju Jasia Kapeli, gdzie z popcornem w ręku oglądają erystyczne igrzyska, w których to lubiana przez nich postać medialna Stano "zaora" gościa.

To poczekaj, to jaka byla teza z tego zajebiscie dlugiego, zlozonego zdania? Tylko tak prosciej prosze, jak dla przecietnego, ponizej przecietnego odbiorcy?

Bo wydaje mi sie, ze zlapalem twoja wizje i nie wiem jak on ma sie np. do dwóch najlepiej do tej pory ocenianych/komentowanych programow (wywiadow), gdzie Stanowski (a) nie orał przeciwnika, (b) ani nie serwował erystycznych igrzysk? 

Wydaje mi sie, ze to jest bardzo istotna roznica pomiedzy KS a KZ, gdzie w KS to byl "Stanowski i reszta", a w KZ bedzie "reszta ze Stanowskim"

ciekawe jak to Stano rozegra bo juz na dzien dobry wyglada ktore programy beda za moment do odstrzalu - czy bedzie sie pierdolil i trzymal slabiaczkow czy ich odstrzeli bez mrugniecia okiem (tam tez moga wchodzic w gre kontrakty na min iles tam odcinkow itp).

tede i jakas kobieta (musialem szybko zguglowac i najwiecej sie dowiedzialem od niej samej w pierwszych 5 min ze jej ktos na pokladzie strzelil w pysk) -> straszny rak kontent i bredzenie przechlanego/przecpanego 47letniego bylego rapera i dziwo Monika przynajmniej fajnie pozytywna, material na kochanke/milfa? jeszcze tede zajebal ze jego album nastukafszy to tez k**** byl kontent bez zadnych wyzszych wartosci i o niczym :))))))))

meller ze swoimi ziomeczkami to od razu off po 10min? nikogo nie znalem i po chwili sami nieciekawi sobie samemu klaskajacy?

general byl ok (1.5h i czasu nie styknelo) ale jak mu stano zadal proste pytanie o walke o ojczyzne to mam wrazenie ze general przyrumakowal i wyszlo "czytej konstytucje plebsie, ja bede panem zycia i smierci w sztabie a wy wyksztalciuchy poznacie swoje nowe miejsce". generalnie stano chcial zaczac, ze tacy jak on kumaci to spierdalajo na malte i pytanie nie siadlo.

gwiazdowski o dziwo przecietnie (tu na plus).

wywiad z prezydentem na plus, obie strony z innej strony 🙂 tez mam wrazenie jak niektorzy forumowi, ze Stano Mazurka przezuje i wypluje.

zeby nie bylo - to i tak chyba jest wiecej pozytywow niz w telewizji konwencjonalnej.

5 godzin temu, memento1984 napisał(a):

ciekawe jak to Stano rozegra bo juz na dzien dobry wyglada ktore programy beda za moment do odstrzalu - czy bedzie sie pierdolil i trzymal slabiaczkow czy ich odstrzeli bez mrugniecia okiem (tam tez moga wchodzic w gre kontrakty na min iles tam odcinkow itp).

tede i jakas kobieta (musialem szybko zguglowac i najwiecej sie dowiedzialem od niej samej w pierwszych 5 min ze jej ktos na pokladzie strzelil w pysk) -> straszny rak kontent i bredzenie przechlanego/przecpanego 47letniego bylego rapera i dziwo Monika przynajmniej fajnie pozytywna, material na kochanke/milfa? jeszcze tede zajebal ze jego album nastukafszy to tez k**** byl kontent bez zadnych wyzszych wartosci i o niczym :))))))))

meller ze swoimi ziomeczkami to od razu off po 10min? nikogo nie znalem i po chwili sami nieciekawi sobie samemu klaskajacy?

general byl ok (1.5h i czasu nie styknelo) ale jak mu stano zadal proste pytanie o walke o ojczyzne to mam wrazenie ze general przyrumakowal i wyszlo "czytej konstytucje plebsie, ja bede panem zycia i smierci w sztabie a wy wyksztalciuchy poznacie swoje nowe miejsce". generalnie stano chcial zaczac, ze tacy jak on kumaci to spierdalajo na malte i pytanie nie siadlo.

gwiazdowski o dziwo przecietnie (tu na plus).

wywiad z prezydentem na plus, obie strony z innej strony 🙂 tez mam wrazenie jak niektorzy forumowi, ze Stano Mazurka przezuje i wypluje.

zeby nie bylo - to i tak chyba jest wiecej pozytywow niz w telewizji konwencjonalnej.

Jestes chyba jedyna osoba, ktorej ta laska od Tedego nie wywolala jedynie negatywnych odczuc. Nawet w komentarzach sa prosby o zostawienie samego Jacy.

5 godzin temu, memento1984 napisał(a):

ciekawe jak to Stano rozegra

Meller do posłuchania w samochodzie ok, choć Korwin-Piotrowska strasznie irytująca. Za to Gwiazdowski męczący ale może to tylko pierwszy odcinek dla wstępu. 

Moje trzy grosze odnośnie "Kanału Zero". 

- Nikt nie zwraca uwagi, że przy tym projekcie motorem napędowym i wszystkim jest Krzysztof Stanowski. W Polsacie Solorz chyba nigdy przy niczym występował, podobnie w TVN z Walterem i Wejchertem. Przeciętny zjadacz bochenka chleba nie wie, kto stoi za tymi kanałami i ma to w dupie. Z mojej perspektywy to jest ogromny minus dla Kanału Zero, bo jeżeli Polsat/TVN-TVP poczują krew będą mogli wysłać do pracy kilku dziennikarzy i wtedy nie będzie argumentów Najmana czy Kazimierza Grenia tylko profesjonalnych dziennikarzy, którzy będą mogli wykazać działalność Stanowskiego w zdecydowanie lepszy sposób od Najmana czy Grenia.

*Od razu od strzała można ruszyć z wątkiem Weszło, które na początku swojej działalności reklamowało nielegalnych bukmacherów w Polsce i gdzieś tam bodajże na dole strony małym drukiem było napisane, że strona jest skierowana dla zagranicznych użytkowników i przez wiele lat szła kasa wymijając krajowy system podatkowy, a wzbogacały się zagraniczne podmioty i raje podatkowe oraz Stano. Fuksiarz, którego tak reklamuje to właśnie zagraniczny podmiot bodajże wcześniej nielegalnie w Polsce jako Betsson, a teraz weszli jako Fuksiarz do kraju i po starej znajomości od razu zaczął ich reklamować.

- Kanał Sportowy ma bana na dziennikarzy Polsatu/Eleven Sports i przez kosę na linii Borek-Stanowski kontra szef sportu Marian Kmita nikt z tych redakcji nie może tam przyjść. Jak w TVP-TVN, Polsacie mają olej w głowie to powinni też od razu wrzucić takie zakazy swoim redaktorom, osobom na etatach w tych stacjach, że nie ma tam wstępu, żeby niszczyć konkurencję w zarodku.

To samo mógłby zrobić Tusk, który przy namówieniu całej koalicji praktycznie zniszczyłby im mocno content polityczny, bo siedzieliby u Stanowskiego tylko ludzie z PiSu i Konfederacji i przez to byłaby bańka tylko dla jednej strony oceniana jako tuba dla tych dwóch partii.

W trakcie pisania akurat Stanowski wrzucił artykuł Onetu, który go atakuje. Szybko poszło i możemy się spodziewać co raz więcej takich rzeczy i spodziewam się, że niebawem doryją się do wiele mocniejszych rzeczy, bo tym razem przeciwnikiem będzie wielka korporacja z sztabem dziennikarzy, a nie Marcin "Cesarz" Najman, Natalia Janoszek czy Mateusz Borek.

Godzinę temu, Wyparlo napisał(a):

bo tym razem przeciwnikiem będzie wielka korporacja z sztabem dziennikarzy, a nie Marcin "Cesarz" Najman, Natalia Janoszek czy Mateusz Borek.

być może to będzie na plus dla tych konkurujących ze Stanowskim, a być może popełnią błąd / błędy jak typowa wielka korporacja. Nie wiem jaki tu dać przykład, jedyne  co mi przychodzi do głowy to atak Polityki na Bartosiaka (że jego ludzie z S&F współpracowali wcześniej z Rosjanami a sam  Bartosiak wynajmował biuro w budynku, w którym mieściała się też ambasada jakiegoś kraju współpracującego z Rosją... czy coś w tym stylu), co na niezorientowanych (których jest sporo) pewnie podziałało, a u zorientowanych (i znających działalność & poglądy Bartosiaka) - a tych jest i będzie coraz więcej, wywołało politowanie.

Edytowane przez rw30

44 minuty temu, rw30 napisał(a):

być może to będzie na plus dla tych konkurujących ze Stanowskim, a być może popełnią błąd / błędy jak typowa wielka korporacja. Nie wiem jaki tu dać przykład, jedyne  co mi przychodzi do głowy to atak Polityki na Bartosiaka (że jego ludzie z S&F współpracowali wcześniej z Rosjanami a sam  Bartosiak wynajmował biuro w budynku, w którym mieściała się też ambasada jakiegoś kraju współpracującego z Rosją... czy coś w tym stylu), co na niezorientowanych (których jest sporo) pewnie podziałało, a u zorientowanych (i znających działalność & poglądy Bartosiaka) - a tych jest i będzie coraz więcej, wywołało politowanie.

Bartosiak to pionek, który nie prowadzi własnej telewizji w internecie, w której na wywiad przychodzi prezydent Polski, ani nie kandyduje na prezydenta Polski, co może zabrać głosy Szymona Hołowni i ostatecznie pogrzebać jego marzenia o zostanie prezydentem. 

*Jak już jest kwestia Bartosiaka, to od razu kojarzy mi się Zychowicz, który pięknie przyłożył się do zrobienia sobie konkurencji przychodząc trzykrotnie do Stanowskiego, który teraz swoim nowym kanałem zabierze mu wyświetlenia i oglądających, bo czas nie jest z gumy.

Stanowski do czasu bycia w Kanale Sportowym był na jednym wózku z Bartosiakiem, bo w niczym nie zagrażał, ale teraz długofalowo podbiera widzów, kasę/reklamodawców i może wpływać w jakimś tam stopniu na politykę w kraju. Dlatego jego wrzuciłbym do grona polityki, gdzie już nie jeden został znokautowany, zmielony i ciągle atakowany. 

28 minut temu, Wyparlo napisał(a):

Bartosiak to pionek, który nie prowadzi własnej telewizji w internecie, w której na wywiad przychodzi prezydent Polski, ani nie kandyduje na prezydenta Polski, co może zabrać głosy Szymona Hołowni i ostatecznie pogrzebać jego marzenia o zostanie prezydentem. 

w ogóle ich nie porównywałem jako twórców internetowych (którym Bartosiak nie jest, tzn ma wąską specjalizację i nie zajmuje się rozrywką jako taką, i w ogóle raczej występuje po drugiej stronie mikrofonu niż Stanowski, a jego progarmy na youtube  to jedna z buisness lines(?) ale nie kluczowa) tylko jako ludzi mocnych w swoich dziedzinach które konkurują z innymi dużymi & opiniotwórczymi (?) organizacjami. 

Także nie odniosę się do dalszej części Twojej wypowiedzi bo tam brnąłeś w tą pomyłkę którą wytknąłem powyżej. 

Choć nawet biorąc ją pod uwagę, ciągle się nie zgadzam że Zychowicz, który pięknie przyłożył się do zrobienia sobie konkurencji - dla mnie to jak porównanie Wołoszańskiego vs TVN, specjalista vs telewizja / platforma(?) / wielotematyczny kanał.  (wg mnie Zychowicz był się tam wypromować, czy mu się udało, nie wiem, nie śledzę tak bardzo słupków / subscriberów etc)

10 godzin temu, memento1984 napisał(a):

tez mam wrazenie jak niektorzy forumowi, ze Stano Mazurka przezuje i wypluje.

znowu, nie wiem czy to dobre porównanie, ale jak jesteś CEO to nie wyrzucasz VP swojego dobrze prosperującego działu.

Albo inaczej, czy w którymś momencie rozmowy z Dudą mieliście wrażenie, że Stanowski próbuje przejąć rolę głownego odpytującego(?). Absolutnie nie. Takie jest chyba założenie kanału 0, czyli Stano jako CEO (i może  VP działu football) i dobrzy spece / VP od poszczególnych działów / dziedzin (Zaor, Rożek, Mazurek etc)

7 godzin temu, Reikai napisał(a):

Jestes chyba jedyna osoba, ktorej ta laska od Tedego nie wywolala jedynie negatywnych odczuc. Nawet w komentarzach sa prosby o zostawienie samego Jacy.

Nie mam pojecia co ona robi w tym programie (ani po ch ten program?), ale ogolnie zbiera w pizdu hejtu, za bycie podstarzala “pozytywna” wariatk’om.

Chyba nigdy nie widzialem tede w takim formacie ze wypowiedzial wiecej niz 4 zlozone zdania w >5minut - widac ze uzywki go podniszczyly a to jest i tak obecnie jego “high point”. Tylko na format live programu to poziom zulika z pod budki z piwem, goscia, ktory kiedys byl QB jak al bundy w HS. Wdzwaniaja sie tez  podstarzale ziomeczki albo jakies lamuski co uslyszaly o tede >2005.

Edytowane przez memento1984

3 godziny temu, rw30 napisał(a):

Choć nawet biorąc ją pod uwagę, ciągle się nie zgadzam że Zychowicz, który pięknie przyłożył się do zrobienia sobie konkurencji - dla mnie to jak porównanie Wołoszańskiego vs TVN, specjalista vs telewizja / platforma(?) / wielotematyczny kanał.  (wg mnie Zychowicz był się tam wypromować, czy mu się udało, nie wiem, nie śledzę tak bardzo słupków / subscriberów etc)

Stanowski od lat jest dziennikarzem piłkarskim, który nie miał w planach tworzenia żadnej telewizji internetowej i wyszło mu to zapewne przypadkiem, bo gdyby Borek zgodził się sprzedać udziały albo dać AdSense, to Stanowski dalej siedziałby w poprzednim projekcie. Na Kanale Sportowym w top 10 najczęściej wyświetlanych programów jest dwukrotnie Zychowicz & Bartosiak (3 i 7 miejsce). Dzielą te zaszczytne miejsce z Marcinusem Najmanusem, Jasiem Kapelą, Parisem Platynovem, Wardegą, a więc twórcami mocno kontrowersyjnymi czy po prostu nazywając rzeczy po imieniu "patusami". Stanowski odszedł od sportu na treści, które kreuje Zychowicz, więc ten sam na siebie ukręcił bata i "Historia Realna" powinna wg mnie tracić na wyświetleniach i widzach na korzyść Stanowskiego.

Obejrzałem sobie ten dzisiejszy poranek na Kanale Zero i to jest praktycznie jeden do jeden telewizja normalna. I tutaj popieram w 100% @P_M, żę Stanowski wrzuca młodym to samo, co TVN/TVP tylko podlane w internecie, ale koniec końców ten poranek i zapewne prawie wszystkie inne nic nie wnoszą do życia i to puste treści, gdzie przemycają reklamowanie produktów (dziś dieta pudełkowa i potem zaproszony główny sponsor kanału). Przy okazji z 3-4 wrzutki Stanowskiego w Kanał Sportowy, trzepanie się Stanowskiego pod wyświetlenia na własnym kanale, Warga z 2-3 wrzutami o swoim synu i pretensje Stanowskiego, że poniedziałkowe gazety nie zwróciły uwagi jego weekendowej mowy, że miał zaproszenie do "Tańca z Gwiazdami" i zrezygnował z niego. 

Edytowane przez Wyparlo

18 minut temu, Wyparlo napisał(a):

Marcinusem Najmanusem, Jasiem Kapelą, Parisem Platynovem, Wardegą, a więc twórcami mocno kontrowersyjnymi czy po prostu nazywając rzeczy po imieniu "patusami".

nie no wrzucanie Parisa do sekcji patusów to jednak gruba przesada, zwłaszcza po tym HP, gdzie wypadł świetnie, pokazując, że ma sporo oleju w głowie i coś pożytecznego do przekazania młodym ludziom

Wardęgi nie będę bronił, bo to sprzedajna k****, na którą dałem się nabrać przy okazji Pandory, ha tfu mu na ryj

18 minut temu, Wyparlo napisał(a):

Stanowski odszedł od sportu na treści, które kreuje Zychowicz, więc ten sam na siebie ukręcił bata i "Historia Realna" powinna wg mnie tracić na wyświetleniach i widzach na korzyść Stanowskiego przy okazji go.

tyle, że Zychowicz z Bartosiakiem sami pewnie ciągnęli by się w KS pokazać, wtedy to było bardzo wygodne i zapewne sporo zarobili na wyświetleniach czy podbili sprzedaż książek, także nie jest tak, że Stano ich teraz wydymał, bo pewnie sam nie zakładał wtedy, że będzie dla nich konkurencją

zresztą ci dwaj zarobili już pewnie po kilka baniek na konflikcie z Ukrainą, dlatego bez sensu jest teraz robienie z nich pokrzywdzonych, zwłaszcza Zychowicz wycisnął z tego absolutnego maksa i spadek wyświetleń o kilkadziesiąt nawet procent nie sprawi, że nie będzie dalej czerpał grubych zysków

tu na przykład 600k z samego patronite

https://patronite.pl/historiarealna

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

a) Nie śledzę dokładnie jego działalności. Kojarzy mi się z darciem japy podczas stremowania z grania w gry. Niech będzie, że on to ten od kontrowersyjnych treści, a Najmanus, Kapela i Wardęga to już te drugie grono.

b) Z książek zarabia się bardzo mało w Polsce patrząc zazwyczaj na ilość czasu wrzuconego w tworzenie i potem promowania tego, a dodatkowo wydawca grubo kroi autorów. Dlatego właśnie Stanowski chociaż obecnie jest bardzo popularny nie pisze żadnych książek tylko woli tworzyć szybkie treści wideo, na których zarobi o wiele więcej w zdecydowanie krótszym czasie.

c) Nie sądzę, żeby zarobili po kilka baniek, bo z tych wyświetleń na YouTube się tak nie zarabia i trzeba dorabiać ze sponsorów (nie widzę u niego żadnego sponsora kanału,a zakłady bukmacherskie odpadają, z których mocno cisną sportowi dziennikarze), ale tutaj rzeczywiście imponujący ten patronite, gdzie przejrzałem szybko i on dalej nagrywa prawie większość swoich filmów z domu na kamerce (a ma napisane w patronite, że będzie z tej kasy jeździł w teren), więc zarobił z niego na mieszkanie bez kredytu wyrzucając największe miasta w Polsce, gdzie i za te 600k nie kupi. Niech mu się wjedzie, bo Zychowicz akurat robi wartościowe/merytoryczne treści i takiego czegoś jak najwięcej i życzę mu dobrze, żeby utrzymał oglądalność chociaż od kilku dni będzie miał mocną konkurencję.

Edytowane przez Wyparlo

13 minut temu, Wyparlo napisał(a):

b) Z książek zarabia się bardzo mało w Polsce patrząc zazwyczaj na ilość czasu wrzuconego w tworzenie i potem promowania tego, a dodatkowo wydawca grubo kroi autorów. Dlatego właśnie Stanowski chociaż obecnie jest bardzo popularny nie pisze żadnych książek tylko woli tworzyć szybkie treści wideo, na których zarobi o wiele więcej w zdecydowanie krótszym czasie.

nie wiem jak u Zychowicza, ale Stanowski sam wydał reedycje Spalonego, co podobno przy sprzedaniu niespełna 40 tys. zaowocowało 2 milionami zysku, coraz częściej autorzy staraja się obchodzić wydawnictwa i ich lichwiarskie marże, zresztą Kwartalnik Sportowy pod szyldem KS czy wydanie Mundialowe też zostały wydane w ten sposób i przyniosły im kilkaset tysięcy zysku (jeden z tych to ten do którego Borek nie chciał opisów zrobić, ale hajs wziął) także Stanowski wydaje, ale póki co nie książki pod swoim nazwiskiem, co jest zrozumiałe, bo na pewno nie ma na to czasu

15 minut temu, Wyparlo napisał(a):

Nie sądzę, żeby zarobili po kilka baniek, bo z tych wyświetleń na YouTube się tak nie zarabia i trzeba dorabiać ze sponsorów (nie widzę u niego żadnego sponsora kanału

nie no serio? przecież tych sponsorów, to większość zna na pamięć (kciuk dla Zarysu) KFD czy Speakly też są tam od początku konflitu, dodatkowo pewnie ma hajsu z działalności poza kanałowej gdyż pewnie często jest gdzieś zapraszany 

no i on ma 209M wyświetleń to jest niemal 1/3 tego co zrobił KS w te kilka lat, więc sporo mimo wszystko hajsu z ad-sensów dostał, nie bez przyczyny Stanowski chciał się ugadywać na większy procent z reklam, bo to nie jest małe siano 

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a) nie wiem jak u Zychowicza, ale Stanowski sam wydał reedycje Spalonego, co podobno przy sprzedaniu niespełna 40 tys. zaowocowało 2 milionami zysku, coraz częściej autorzy staraja się obchodzić wydawnictwa i ich lichwiarskie marże, zresztą Kwartalnik Sportowy pod szyldem KS czy wydanie Mundialowe też zostały wydane w ten sposób i przyniosły im kilkaset tysięcy zysku (jeden z tych to ten do którego Borek nie chciał opisów zrobić, ale hajs wziął) także Stanowski wydaje, ale póki co nie książki pod swoim nazwiskiem, co jest zrozumiałe, bo na pewno nie ma na to czasu

b) nie no serio? przecież tych sponsorów, to większość zna na pamięć (kciuk dla Zarysu) KFD czy Speakly też są tam od początku konflitu, dodatkowo pewnie ma hajsu z działalności poza kanałowej gdyż pewnie często jest gdzieś zapraszany 

no i on ma 209M wyświetleń to jest niemal 1/3 tego co zrobił KS w te kilka lat, więc sporo mimo wszystko hajsu z ad-sensów dostał, nie bez przyczyny Stanowski chciał się ugadywać na większy procent z reklam, bo to nie jest małe siano 

a) Ale napisałem, że "nie pisze już żadnych książek". Spalony jest z 2012 roku, te wszystkie jego kwartalniki i inne wydania to również robione są przez innych, a on to reklamował i robił hajs.

W obecnych czasach ci topowi dziennikarze sportowi pokazują, że lepiej reklamować zakłady bukmacherskie, niż się produkować z książką i wszyscy z nich zamiast pisania książek wolą zareklamować bukmachera/kupon do niego.

b) Dla przykładu z Kanału Sportowego nie dostał żadnej złotówki, bo oni nigdy nie płacą gościom (wyjątek Jasiu Kapela). Nie wiem jak to wygląda w innych programach, bo nie wiem, gdzie on występuje (nie śledzę tego w ogóle). I mój błąd ze sponsorami (mało nachalnie ich reklamuje), bo oglądałem na początku wojny, a potem mnie to znudziło, bo ciągle jedno i to samo (Rosja upada i przegrywa, Ukraina wygrywa i idzie do przodu) + zazwyczaj dwie gadające głowy przez kamerkę laptopa/telefonu. Przejrzałem na szybko i on reklamuje sponsorów krótkimi momentami, gdzie Stanowski/Kanał Sportowy mają wielkie napisy sponsorów w swoich studiach.

c) Tutaj się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia jaka jest kasa z tych wyświetleń. Jak powiedział Tomek Smokowski - 80% kasy z Kanału Sportowego to sponsorzy, a 20% wyświetlenia. W każdym razie rzeczywiście przy tylu milionach wyświetleń swoje zapewne zarobił i jeśli nie gra w zakładach bukmacherskich, nie chodzi do kasyna, to będzie sobie spokojnie żył w dobrobycie.