T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Abstrahując od tego że: O'Neal nigdy nie powinien być nawet w TOP3 LBJ jest o min. 2-3 pozycje za nisko to wyniki nie są złe. Na pewno bardziej poważne od tych ze wcześniejszego zestawienia. Pozycja Garnetta jest adekwatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 OMG, jakie wyniki. Kobe wbił do top 3 i zrównał się z Jordanem XD (miałeś rację @julekstep). niedługo powinniśmy dobić do 50k, to wrzucę pełną listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 purpurowo żółto było zawsze na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 51k, no tego się nie spodziewałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @Kubbas w weekend robił nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 To Temat do zamknięcia chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 ja bede mial pare dni urlopu w przyszlym tygodniu, to wtedy Harden troche szarpnie w rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Tylko szkoda loraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Teraz ten ranking ma sens. W ogóle to robiłem dwa podejścia i całkiem sporo klikałem, ale Kobe pojawił się u mnie raz, Shaqa ani razu nie miałem, a taki KD, Iverson i Pierce bez przerwy się przewijali. Najfajniejsze były pary Malone-Malone i dwa razy zdarzyło mi się, że od razu po głosie pojawiała się ta sama para, tylko zamienione były miejsca na przyciskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) zrobiłem drugą ankietę, w której tylko ja głosuję i po przeklikaniu 250 par wyniki są dalekie od mojego ideału, a niektórzy zawodnicy pokazali się tylko raz. tak więc to naprawdę sporo trzeba ocenić, aby na takim indywidualnym poziomie wyglądało to na fair. a ten nasz ranking przy 51k jest całkiem ok. tzn. oczywiście nie zgadzam się z nim, ale jako odzwierciedlenie preferencji forum, to wydaje mi się bardzo dobrze oddawać nasze realia i widać ogromny winning bias. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, lorak napisał: zrobiłem drugą ankietę, w której tylko ja głosuję i po przeklikaniu 250 par wyniki są dalekie od mojego ideału, a niektórzy zawodnicy pokazali się tylko raz. tak więc to naprawdę sporo trzeba ocenić, aby na takim indywidualnym poziomie wyglądało to na fair. a ten nasz ranking przy 51k jest całkiem ok. tzn. oczywiście nie zgadzam się z nim, ale jako odzwierciedlenie preferencji forum, to wydaje mi się bardzo dobrze oddawać nasze realia i widać ogromny winning bias. Gdyby ograniczyć głos do jednego na osobę, tzn ranking zaczyna się od teoretycznego 75. Vs 74 i ktoś uznaje ze 74 jest lepszy niż 75, wiec 74 przechodzi dalej, w następnym pytaniu zmierzy się z 73 itd itp to mooooooże byś ograniczył trochę trolling. Zrob takie coś może, z obowiązkiem wpisania nicku, nie misisz nickow publikować ale będziesz widział chociaż realne głosy i odsiać troll głosy. Chętnie bym wtedy zagłosował JesCze raz, bo 75 kliknięć to nie problem. Tylko problem jak ustawić te 75 początkowe, trza by było wg jakiegoś rankingu innego ogolnopowszechnego. Kiedys chyba takie „odpadanie” robiliśmy dawno dawno temu ? Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gdyby ktoś umiał i chciał, to mógłby stworzyć prostego bota, który ustawiłby wyniki pod niego: tworzy się swój ranking 1-75 w każdej parze bot klika nazwisko będące wyżej na liście przy założeniu, że głos byłby oddawany co 2 sek. (opóźnienie na przeładowanie skryptu), wygeneruje 1800 głosów na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ogólnie wyrzucając z rankingu KB,LBJ,MJ to pozostała kolejność jest realistyczna choć momentami mocno dyskusyjna. Mogło by to stanowić początek ciekawej dyskusji. Aczkolwiek jestem zdania że ze względu na mała wiedze zamiast ranking all-time lepiej nazwać to ranking ostatnich 42 lat starszych graczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: @Kubbas w weekend robił nocki haha jak na razie raz glosowalem oddalem z 15 glosow niezbyt mi sie podoba formula jaki @lorak jest wzor w ogole do tego? jak ma sie to do tego kto jest numerem 1 all time w takim glosowaniu gdzie porownania sa ciagle z roznymi graczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 49 minut temu, Kubbas napisał: jest wzor w ogole do tego? nie znam, ale co do drugiego pytania, to przypuszczam, że porażka w pojedynku z kimś z 50 miejsca zabierze więcej pts niż vs 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 5 godzin temu, T+?%hZ<A<5ZZB~5L napisał: Gdyby ktoś umiał i chciał, to mógłby stworzyć prostego bota, który ustawiłby wyniki pod niego: tworzy się swój ranking 1-75 w każdej parze bot klika nazwisko będące wyżej na liście przy założeniu, że głos byłby oddawany co 2 sek. (opóźnienie na przeładowanie skryptu), wygeneruje 1800 głosów na godzinę. Od momentu tego posta przybyło ponad 30k głosów, shit is getting interesting… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 mysle ze lepsza (i bardziej pasujaca do tytulu tematu!) zabawa bylaby jakby zamiast grajkow NBA powstawiac tam nicki z forum i robic pojedynki pomiedzy userami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) rozszaleliście się wczoraj i 100k pękło niespodziewanie szybko, więc czas na ostateczne wyniki (stan przy 126k), które sa bardzo zaskakujące, gdyż Kobe został numerem 1 z ogromna przewaga nad reszta. dziękuje wszystkim głosującym, bo dużo mnie to nauczyło ; ] EDIT forum się wygłupia z obrazkami, więc tutaj w lepszej jakości (tylko trzeba otworzyć grafikę w nowej karcie): https://imgur.com/a/PK4EfYB Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 nic nie widać ale z tym kobe to wstyd jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 dodałem w lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi