matek Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Z Tonym Parkerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 ktoś tam wątpił, czy sędziowie są oceniani oraz wyciąga się wobec nich konsekwencje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Na wypadek jakby kogokolwiek to interesowało, piłka której użył KJ Martin podczas konkursu wsadów powstała na drukarce 3D. Ale nie na jakiejś gównianej, chińskiej za 1000 złotych, tylko przemysłowej, w technologii SLS (proszki poliamidowe spiekane laserem): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 stary KMart to tam miał minę jakby co najmniej sterowniki do tej drukarki napisał .... ale może nie ma się tym za bardzo co sugerować - on miał tako minę cało sfojo karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Ale był fit nie to co te grubasy za stołem sędziowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 6 godzin temu, T+?%hZ<A<5ZZB~5L napisał: Na wypadek jakby kogokolwiek to interesowało, piłka której użył KJ Martin podczas konkursu wsadów powstała na drukarce 3D. Ale nie na jakiejś gównianej, chińskiej za 1000 złotych, tylko przemysłowej, w technologii SLS (proszki poliamidowe spiekane laserem): Właśnie się wczoraj zastanawiałem o co chodziło z tą piłką, gdyż coś tam o druku 3d wspominali w trakcie transmisji. Obejrzałem ten filmik od Wilsona na ten temat i ładna pani za tym stoi ale jakoś nie widzę gry taką piłką na orliku, betonie czy nawet bardziej przykurzonym parkiecie. Ot pomysł spoko ale raczej będzie to bardziej gimmick jak faktyczna innowacja przynajmniej wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 godzin temu, Pepis21 napisał: Właśnie się wczoraj zastanawiałem o co chodziło z tą piłką, gdyż coś tam o druku 3d wspominali w trakcie transmisji. Obejrzałem ten filmik od Wilsona na ten temat i ładna pani za tym stoi ale jakoś nie widzę gry taką piłką na orliku, betonie czy nawet bardziej przykurzonym parkiecie. Ot pomysł spoko ale raczej będzie to bardziej gimmick jak faktyczna innowacja przynajmniej wg mnie. Tak, zdecydowanie... Abstrahując od samej funkcjonalności piłki, to czas produkcji 1 szt. to ok. 3 dni = 1 dzień* wydruk + 1 dzień studzenie* + 1 dzień obróbka w DyeMansion (automatyczne polerowanie, chemiczne wygładzanie i barwienie - domyślny kolor w SLS to zawsze biały). W komorze roboczej standardowych maszyn mieści się jedna piłka - w większych można by upchnąć może ze dwie (nie znam dokładnych wymiarów co do 1cm). Także pod względem wydajności to tylko i wyłącznie projekt pokazowy / koncepcyjny / marketingowy. Na pewno nie do masowej produkcji. * nie mam na myśli pełnych 24h tylko "jeden dzień roboczy"; gdyby pracować w systemie zmianowym można by to teoretycznie skrócić czas do 1,5 dnia godzinowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Nie znałem tej historii a Karl wydawał się fajny gość. Edytowane 21 Lutego 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Stockton też sobie nagrabił w ostatnich latach, więc ciekawe jakby ten duet był odbierany w swoich czasach, gdyby social media były wtedy tak mocne. #kiedysgwiazdymialylatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: Nie znałem tej historii a Karl wydawał się fajny gość. Tytuł video i grafika przewodnia clickbaitowe, ale cała ta historia została solidnie i zwięźle opowiedziana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Nie jest to nowa historia i nie jest to jego jedyne dziecko, które olał a które potem całkiem daleko zaszło, gdyż Cheryl Ford (legenda WNBA) jest jego córką. Z Ford relacje naprawił, z Bellem ponoć też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 3 godziny temu, Koelner napisał: Nie znałem tej historii a Karl wydawał się fajny gość. Karl chyba nie jest fajny bo on np odmówił pojawienia się na ceremonii z okazji 20 lecia finałów w 2017 kiedy jeszcze honorowali Hornacka.. Ogólnie było dużo konfliktów pomiędzy nim a Jazz. Dużo dziwnych niezrozumiałych historii. Stockton tez jest poza organizacją ale on już jest dziadkiem gdzieś tam sobie na uboczu i koszykówka jest poza nim ale Karl jest aktywnie tylko niestety w negatywnym znaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 1 godzinę temu, Pepis21 napisał: Nie jest to nowa historia i nie jest to jego jedyne dziecko, które olał a które potem całkiem daleko zaszło, gdyż Cheryl Ford (legenda WNBA) jest jego córką. Z Ford relacje naprawił, z Bellem ponoć też. Z tą legendą WNBA bym nie przesadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 25 minut temu, RappaR napisał: Z tą legendą WNBA bym nie przesadzał tylko margo dydek!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 43 minuty temu, RappaR napisał: Z tą legendą WNBA bym nie przesadzał Nie no sukcesy klubowe oraz indywidualne miała, była też nominowana bodaj do top 15 na 15 lecie ligi. Swoje generalnie zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Malone zdaje się jakimś mega ciemniakiem, przepraszam jego fanów bo niby nic do niego nie mam, ale puśccie sobie jakikolwiek wywiad z nim w ostatnich latach, gość robi wrażenie jakby, no nie chcę pójść za daleko, ale nie do końca z nim wszystko było ok co do dzieci to stare historie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Kanter w dobie "soft koszykówki", chyba chce wrócić i pokazać siłę pod koszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Godzinę temu, dannygd napisał: Kanter w dobie "soft koszykówki", chyba chce wrócić i pokazać siłę pod koszem szkoda ze miesnie nie graja w obronie wtedy to by mialo sens jeden z najgorszych obroncow pod koszem ever w nba grajacych grube minuty, absolutna niegrywalna tyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Był wczesniej ktoś kto by jednoczesnie grał w NBA i był na payrollu CIA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 4 godziny temu, Kubbas napisał: @Alonzo co z tym Miami? Jimmy bez swaggera cichutki, niby gra zajebiscie jak sie spojrzy na boxscore ale mecze ktore kiedys wygrywali lekko na 3 biegu teraz w pizde Bam gra sezon zycia zero przekladania sie tego na wyniki ogolnie to ta druzyna wyglada jakby w szatni byl konkretny kwas i nikt nie chcial tam ze soba grac nawet Tucker stwierdzil ze mimo cieplego klimatu to pierdoli co z tym Miami? okienko az tak szybko ich dojechalo? raczej druzyna do rozpi****lenia Po tej kłótni wtedy Jimmiego z UD też mieli podobno się już rozpaść. ja tam bym nie wyciągał zbyt daleko idących wniosków. Jak dla mnie Heat mierzą w 5-6 seed - a jak to się skończy - obaczymy. Na teraz niech wkomponują w skład Lovea i Codyego. Trochę szkoda, że tego Beverleya nie podpisali.. Vincent ma słabszy okres, a Lowry jeszcze trochę będzie poza składem, zatem brakuje właśnie takiego Beva. ja tam jestem jak zawsze spokojny. Grunt, żeby byli w top6 i nie zajechali podstawowych graczy przez te półtora miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi