airmax Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: chodzi o dosc latwy W do tej pory Bo ja wiem czy łatwo, tylko 10pkt przewagi mimo dominującego AD. Do tego dużo ofensywnych zbiórek Rockets, no i Lebron co złapał chyba beasleyoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Nie wiem czy to ja wcześniej nie dostrzegałem Hachimury w obronie czy coś chłopak zmienił poprzedni i ten mecz, ale zrobił na mnie wrażenie swoim zaangażowaniem po tej stronie parkietu. Szkoda tylko, że znowu coś z DLO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Davis zdominowal, swietny Rui, Lebron dobry Beasley dalej wyglada na faworyta do wypadniecia z rotacji na powazne mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 22 minuty temu, Van napisał: Nie wiem czy to ja wcześniej nie dostrzegałem Hachimury w obronie czy coś chłopak zmienił poprzedni i ten mecz Wydaje mi się, że dziś i vs Wolves został przesunięty bardziej pod kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 mecz behind GSW ma OKC my mamy Utah ciekawie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Niech się tam nie rozpędzają bo do 5 seedu tak blisko jak do 6, a akurat tego seed trzeba uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zapachnialo latami w Cavs te zagrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 41 minut temu, Reikai napisał: Zapachnialo latami w Cavs te zagrania. no z tym lobem na zywo jak ogladalem to fenomenalnie to wygladalo wszystko w tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Source: Jazz rookie center Walker Kessler is entering concussion protocol, likely ending his season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 LeBron appears to have lost 10-12 pounds to take weight off his injured foot, per Richard Jefferson. Chyba dieta Lewandowskiej wjechała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Lebron wygląda świetnie, Rui coraz lepszy z meczu na mecz tak jak Beasley z meczu na mecz coraz bliżej bycia poza rotacja Reaves coś lekko z barkiem zrobił chyba nic poważnego Schroeder to nie wiem czy na ten moment nie powinien być starterem trochę nie fer jak D LO wróci i za nic będzie w jego miejsce GSW -10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 A my chyba chcemy przegrać z tymi Jazz. Piękna końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Słabiutki mecz Lakers, ale, paradoksalnie, dobrze, bo brakowało takiego spotkania, gdzie LeBron musi włączyć mode ataku (słabiutka końcówka 4q, nieobecny Davis w drugiej połowie kompletnie w ataku poza ORebs) - a tutaj musiał, 9 czy tam 10 pkt w OT, świetnie to fizycznie wyglądało. Ciekawe ile upside'u ma jeszcze Reaves, 25 lat, od oddania Westbrooka 16-5 w 29 minut, ciekawe czy będzie w stanie zrobić jeszcze jeden krok dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz tylko oby GSW przegrało z Thunder i nawet ta jutrzejsza ewentualną porażka nie byłaby taka bolesna w skutkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Warriors: 42-38: Kings, Blazers Lakers: 41-38: Clippers, Suns, Jazz Clippers: 41-38: Lakers, Blazers, Suns Słabo, jak dobrze patrzę, Clippers mają tiebreakera z Lakers, a Lakers z Warriors, ciężko będzie się wbić na 6 seed tak na oko, porażka z Clippers i właściwie deska ratunku to Kings, wygrana z Clippers i duża szansa na 5, więc szyny także byłyby złe. Ciekawe z kim woleliby grać Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 14 minut temu, BMF napisał: Ciekawe z kim woleliby grać Suns. Patrząc na skład Suns to chyba im bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 28 minut temu, BMF napisał: Warriors: 42-38: Kings, Blazers Lakers: 41-38: Clippers, Suns, Jazz Clippers: 41-38: Lakers, Blazers, Suns Słabo, jak dobrze patrzę, Clippers mają tiebreakera z Lakers, a Lakers z Warriors, ciężko będzie się wbić na 6 seed tak na oko, porażka z Clippers i właściwie deska ratunku to Kings, wygrana z Clippers i duża szansa na 5, więc szyny także byłyby złe. Ciekawe z kim woleliby grać Suns. Zakladam, ze George nie wroci jednak na PO, oni tam lubia w kulki leciec z diagnozami. Jak ja jestem Suns, to wole Clippers z one man army Kawhiem, ale nie wiem jak tam oni. 42 minuty Lebrona, dogrywka, no show Davisa po raz kolejny - yup, Lakers jutro w pizdeczke od Clippers gdy ci ostatnio grali w nocy z piatku na sobote, lol. Szkoda tej wygranej Warriors z Thunder, bo tu mogloby byc prawie pozamiatane - 5. Clippers, 6. Lakers 7. Warriors. Warriors maja wyjazd do Kings i do Blazers Lakers maja Clippers b2b, dom Suns(mozliwy rest chyba? Zwlaszcza, ze to b2b Suns, chyba ze c***ki beda chcieli utrudniac do konca Lakers :]), Jazz dom Clippers maja Lakers, Blazers dom i wyjazd do Suns, pewnie z odpoczynkiem. Imo skoncza na 5 seedzie. Jesli Warriors ujebia jeden z meczow, a Lakers wygraja dwa to dalej mamy 6 seed nad nimi. Takze bez takiej tragedii chyba. Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Steph sie dzisiaj dwoil i troil, OKC moglo prowadzic plus 20 do przerwy gdyby nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Damian Jones 3/3 za trzy, Olynyk walacy o tablice z polowy Cud, ze tego nie przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi