Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Lu- napisał: Z Tyusem? Tyus to solidny ziomek + ma znaczek PG a mam trochę braki + Morant lubi opuszczać trochę meczy a Tyus wtedy robi kosmos - poza tym średnio niech trzyma te 30+ FPP i jako backup jest okey w Huertera osobiście przestałem wierzyć więc życzę mu powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jeśli ktoś chce wybierać z #1 to zapraszam. Do jutra, do 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 U mnie sytuacja wygląda tak, że na FA poleci Lowry i na 99% poleci Miles Bridges. Także wygląda na to, że mogę nawet wciągnąć jeszcze z 35fp. Zostaje z core: Jokic, Murray, Brunson, Wiggins, Smart, Vassell + zobaczymy co z Primo i ile minut dostanie Lonnie w LA. Uzupełnienie z FA + draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 McLemore Wagner na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Andrew Wiggins jest blisko odejścia ze Spurs. Jak ktoś jest zainteresowany to to jest ostatni moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Roger jak co roku czekamy na wpis o 4:45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) @Lu- to już nie te czasy, teraz o 4:45 na drugi bok U mnie na blocku głównie Poetlt, za którego chętnie pozyskałbym jakiegoś pg/sg z podobnym potencjałem fp. Edytowane 1 Września 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Pany, obecnie kilku GM negocjuje ze Mną wymiane Giannis-a. Jest duża szansa ze Grek zmieni miejsce zamieszkania - pisze żeby później nie było ze ktoś nie wiedział itd. W zamian oczekuje dużo młodego talentu, jakieś pik może być tez połamana gwiazda ale nie starsza niż 28 lat. jezeli się dogadam to obieram strategie tanku - i wówczas praktycznie wszyscy na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Dla jasności - poza zawodnikami o których pisałem wyżej również udostępniam Pick #3 w rozmowach o sprawdzonych all-stars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) I zaczela sie intryga! Co zrobi @evitacre z wystawionym pickiem... tick tock 2 doby zostaly tick tock ;-> Swoja droga, chyba pierwszy raz w historii ligi cale Top3 bylo jawnie ogloszone? Az taka zla topka draftu...? Edytowane 1 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 1 minutę temu, wiLQ napisał: I zaczela sie intryga! Co zrobi @evitacre z wystawionym pickiem... Swoja droga, chyba pierwszy raz w historii ligi cale Top3 bylo jawnie ogloszone? Az taki zly draft...? gdyby Chet się nie połamał to bym draftował, tak to mam zagwozdkę. Raczej deal zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 3 minuty temu, wiLQ napisał: I zaczela sie intryga! Co zrobi @evitacre z wystawionym pickiem... tick tock 2 doby zostaly tick tock ;-> Swoja droga, chyba pierwszy raz w historii ligi cale Top3 bylo jawnie ogloszone? Az taki zly draft...? IMO tak dobry, że każdy liczył na top gwiazdę w zamian za pick. Także dalej masz szansę, nawet na najlepszego z nich czyli Banchero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Teraz, evitacre napisał: gdyby Chet się nie połamał to bym draftował, tak to mam zagwozdkę. Raczej deal zrobię To sie domyslilem, ale ktora oferte wybierzesz... czekasz jeszcze na jakies odpowiedzi czy tylko dumasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) 1 minutę temu, wiLQ napisał: To sie domyslilem, ale ktora oferte wybierzesz... czekasz jeszcze na jakies odpowiedzi czy tylko dumasz? czekam na 1 odpowiedź i na Ciebie żebyś poprawił ofertę - see pm 3 minuty temu, Regis napisał: IMO tak dobry, że każdy liczył na top gwiazdę w zamian za pick. Także dalej masz szansę, nawet na najlepszego z nich czyli Banchero najlepszy dla fbx'a się połamał Edytowane 1 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Z mojej perspektywy top5 draftu to nadal fajna topka dla fbx - wiec pozostanie z pickiem nie jest złą opcja Ale ponegocjować zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Z mojej perspektywy top5 draftu to nadal fajna topka dla fbx - wiec pozostanie z pickiem nie jest złą opcja Ale ponegocjować zawsze można Nie no tak, tylko wydaje mi się że Pablo/Chet dawali ci 45+ w pierwszym sezonie i potencjał na 60 dość szybko, na resztę będzie trzeba poczekac. Np Jalen Green z zeszłego sezonu, dopiero po all star śmigał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Murray, Ivey, Smith - mogą iść po 40+ na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 murray i smith tak, z ivey'em mam problem w fbx/roto - słabe procenty (w fbx nie problem) ale też słaby rebs, ast, stl i blk. Green imo >>> Jaden a zobacz jak grał i ile zorbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 tak, ale Ivey ma super miejsce na rozwój wbrew pozorom - może rzucać 3pt i siekać asysty z Dante także potencjał jest spory + nie zapominaj o ciekawych sleeperach do fbx - Hardy, Duren, Agbaji, Dieng czy Eason - to spokojnie prospekty na 30+ już w 1 sezonie. No i Chet - jak ktoś chce tankować bo Victora czy Scoota to też imo super opcja na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: tak, ale Ivey ma super miejsce na rozwój wbrew pozorom - może rzucać 3pt i siekać asysty z Dante także potencjał jest spory + nie zapominaj o ciekawych sleeperach do fbx - Hardy, Duren, Agbaji, Dieng czy Eason - to spokojnie prospekty na 30+ już w 1 sezonie. No i Chet - jak ktoś chce tankować bo Victora czy Scoota to też imo super opcja na przyszłość zgadzam się w pełni odnośnie chet'a i tanku pod 2023, tych całych hardych agibaji'ów i diengów to jakoś nie cenie specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi