Lu- Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Napiszcie mi na PMa co dajecie za Lonzo / Gafforda / Bazleya, ewentualnie KPJa. Muszę troszeczkę FP zgubić i myślałem żeby się wspiąć co nieco w drafcie. Ale jeśli ten plan nie wypali, to warto mieć jakąś alternatywę. Szukam gości w podobnym wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Lu dam Ci dwa wolne sloty na Yahoo! i 0$ dolarów plus poradę prawna za Gafforda i Bazleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Gdzie mam podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Nie wiem czym tam żeście ręczyli za nowego GM, ale brak kontaktu od czwartku, odkąd napisał, że chętnie dołączył by do ligi Stąd też brak założonej ligi na yahoo, bo nie mam maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Pewnie Wilq chce zrobić to, o czym ja chytrze (no offence, Chytry), w zakamarkach umysłu, zwiedziony ciemną stroną mocy, pomyślalem w kwestii @marzec w fbx1 -> pojawia się nowy GM -> sprzedaje mi Townsa -> nowy GM rezygnuje z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 czemu jesteście takimi downami ? ta komunikacja na tym forum to mnie bawi od lat te PM co my k**** robimy ? dajcie swoje komórkowe i miejmy na siebie namiar na WhatsApp /sms /fb zacznę pierwszy 697624558 tylko mi nie piszccie ze nie dacie komórkowego bo jakiś forum user będzie wam wydzwaniał bo chce Thabo Sefoloshe a wy w tym czasie robicie coś ultra ważnego jak oglądanie TVN i czytanie paska propagandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Roger napisał: Nie wiem czym tam żeście ręczyli za nowego GM, ale brak kontaktu od czwartku, odkąd napisał, że chętnie dołączył by do ligi Stąd też brak założonej ligi na yahoo, bo nie mam maila. Tzn nie odpisuje na PMa tutaj? Jakby co adres maila wpisz jego nick@yahoo.com i tyle 52 minuty temu, ai3 napisał: tylko mi nie piszccie ze nie dacie komórkowego bo jakiś forum user będzie wam wydzwaniał bo chce Thabo Sefoloshe a wy w tym czasie robicie coś ultra ważnego jak oglądanie TVN i czytanie paska propagandy Na moje odpowiedzi nie musisz czekac dlugo, wiec to nie jest kwestia formy wysylania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie był na forum od czwartku, zdarza się nic nie mówię. Ok to postaram się jutro ogarnąć ligę ale to bardziej wieczorem. Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 W dniu 25.08.2022 o 13:55, Lu- napisał: LeSzczur to to samo antyLeBron? I jeszcze Lorak jest za? Matko kochana... Jeśli już to: L'e-szczur. I to nie to samo co antyLeBron - aczkolwiek nie przepadam za człowiekiem. Lorak jest za, bo zna mnie jak zły szeląg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Leszczur napisał: Jeśli już to: L'e-szczur. W takim razie bonjour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Tusze Lu- ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak nudnego offseasonu jeszcze nie było. Mamy trzech / czterech całkiem aktywnych GMów, kilku - mam wrażenie - czai się w krzakach żeby w niespodziewanym momencie zaatakować, a reszta na wyjebce. Szkoda, bo te 10+ lat temu wyglądało to dużo lepiej. Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 31 minut temu, Lu- napisał: Tak nudnego offseasonu jeszcze nie było. Mamy trzech / czterech całkiem aktywnych GMów, kilku - mam wrażenie - czai się w krzakach żeby w niespodziewanym momencie zaatakować, a reszta na wyjebce. Zeby byc fair to offseason w NBA tez bylo nudne... wlasciwie tylko 3 istotne ruchy - Gobert, Dejounte i Brunson. A najwiecej energii poszlo na Nets i Mitchella co poki co okazalo sie zbedna szopka. Ale spokojnie, draft przed nami, a przede wszystkim deadline na zejscie z limitu, wiec sie rozrusza ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 46 minut temu, Lu- napisał: Tak nudnego offseasonu jeszcze nie było. Mamy trzech / czterech całkiem aktywnych GMów, kilku - mam wrażenie - czai się w krzakach żeby w niespodziewanym momencie zaatakować, a reszta na wyjebce. Szkoda, bo te 10+ lat temu wyglądało to dużo lepiej. od jutra powinno się rozkręcić;-] Jak ktoś schodzi z salary to zapraszam, chętnie przyjmę kogoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Ja bardzo chętnie porozmawiam o handlu: 6 Kevin Huerter 24 32,85 7 Jaxson Hayes 22 27,60 8 Rui Hachimura 24 27,45 9 Cam Reddish 23 22,10 Szukam na pewno opcji na już z FPP Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Pogadam o tych Panach: 2 Lonzo Ball 25 48,90 3 John Collins 25 47,55 4 Kevin Porter Jr. 22 43,85 7 Darius Bazley 22 34,00 9 Daniel Gafford 24 33,40 Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 6 minut temu, Lu- napisał: Pogadam o tych Panach: A co tu duzo gadac, wszyscy sa z kategorii "trzeba bylo sprzedac w listopadzie 2021" ;-> Tak dla przejrzystosci, ktos poza #2, #6 i #14+#17 wystawia pick na handelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Deal z Boston @wiLQ Huerter <-> Tyus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, Szulim napisał: Deal z Boston @wiLQ Huerter <-> Tyus Potwierdzam i tym blockbusterem rozpoczynamy ten sezon trejdowy ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Szulim napisał: Szukam na pewno opcji na już z FPP Z Tyusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi