Regis Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 U mnie George, Porzingis, Carter, Bagley ew. Thybulle za kogoś tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 36 minut temu, ai3 napisał: pick Mara do mnie Aaron Gordon do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 deadline na wybór nie jest resetowany przez sprzedaż picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 godzinę temu, Lu- napisał: Roger wziął Sextona z FA. Z trzecim pickiem wybrany został Michael Jordan (real life), jak i choćby Damian Lillard. Nie piszcie zatem, że rebuilding przez FAsów nie ma sensu. To świadczy źle o @Szulim czy o Tobie ? Ty wolisz kisić takie wynalazki jak bazely i Gafford niż Sexton który 2 lata temu siekał 24pts/g wiec jakiś tam skillset ma i wtedy robił właśnie te okolice 50 fpp mając strzelam 23 lata ? Skupiasz się na tym ze Roger ma Sextona z fa, tu i teraz fakt jest taki ze Roger ma prawa do tego assetu i tyle, a ze go nabył tanio no brawo dla Rogera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Nie mam Bazleya, Gafforda też bym już nie miał. Niecelny strzał. Evi, Ty mając skład na mistrza skończyłeś na przedostatnim miejscu, zatem.... dzięki za porady. Ale zgadzam się - brawo dla Rogera. Nie jest łatwo znaleźć taką okazję... i to na dodatek już z lubrykantem. Edytowane 2 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 22 minuty temu, lorak napisał: deadline na wybór nie jest resetowany przez sprzedaż picku? Nie. Czas normalnie leci dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, wiLQ napisał: Ma tez 23 lata i wlasnie podpisal wielkie extension sugerujace stale miejsce w rotacji, wiec mimo wszystko nie jest to bezwartosciowa wrzutka. Jest gościem który dostał cały usg świata w tankujących drużynie i zrobił 36. Jest 3&d a nie 20pts shooterem, w tym roku maks powtórzy to co robił a w kolejnych będzie raczej wracał bardziej do roli defensywnego stopera. No bezwartościowa może nie, ale jakiś asset nad którym żebyśmy 2 strony na forum pisali to tez nie jest imo 13 minut temu, Lu- napisał: Nie mam Bazleya, Gafforda też bym już nie miał. Niecelny strzał. Evi, Ty mając skład na mistrza skończyłeś na przedostatnim miejscu, zatem.... dzięki za porady. Ale zgadzam się - brawo dla Rogera. Nie jest łatwo znaleźć taką okazję... i to na dodatek już z lubrykantem. Miałeś jak ten Sextona był na fa, tak to zrozumiałem. Wolałeś ich niż pobranie Sextona. Jak źle skumałem to sory:) No miałem bo wyjebalem gaffordow tej ligi i pozbierałem wszystkich kontuzjowanych zeby mieć pick 2. Mógłbym zrobić po Twojemu i draftowac z pickiem 8 czwarty rok pod rząd w 2025. Kwestia preferencji ; ) Edytowane 2 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 10 minut temu, evitacre napisał: Mógłbym zrobić po Twojemu i draftowac z pickiem 8 czwarty rok pod rząd w 2025. Kwestia preferencji ; ) Tu również nie trafiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 6 minut temu, Lu- napisał: Tu również nie trafiłeś. Coś się taki poważny zrobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Bo jako jedyny bronisz tezy, że Szulim dał się wyruchać z miłości do Rogera, a tak naprawdę była to brutalna penetracja, bez obietnicy stałego związku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Nie wiem czy Roger miał sextona z FA ale wiem że ja jemu go sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Panowie, spokojnie. Żeby nikt dwa razy wpierdol nie dostał. Teraz i tak każdy najarany, za dwa miesiące będziecie tankować, a za kolejne 10 miesięcy jak dostaniecie top3 draftu to będzie pick sprzedawać. I pyk kolejny rok z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 minutę temu, bulek napisał: Nie wiem czy Roger miał sextona z FA ale wiem że ja jemu go sprzedałem. Ty to jednak masz pecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) 5 minut temu, Lu- napisał: Bo jako jedyny bronisz tezy, że Szulim dał się wyruchać z miłości do Rogera, a tak naprawdę była to brutalna penetracja, bez obietnicy stałego związku. Hehe no teraz znacznie lepiej bo dla mnie deal sexton <> 3 to nie jest jakiś zły deal. Szczerze Harden / Wiggo mnie bardziej ruszyło, imo hardenow za 40ki nienpowinno się rozdawać, szczególnie slim hardenów. Edytowane 2 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 minutę temu, Lu- napisał: Ty to jednak masz pecha... Zważywszy że kisilem Tre Jonesa od pewnego momentu to bym tak nie powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 57 minut temu, bulek napisał: Zważywszy że kisilem Tre Jonesa od pewnego momentu to bym tak nie powiedział. Jeden Tre Jones szczęścia nie czyni ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) 28 minut temu, evitacre napisał: Jeden Tre Jones szczęścia nie czyni ; ) Oj wyobraź sobie że może robić różnicę Zwłaszcza że sam go chciałeś:) Edytowane 2 Września 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 To samo myślałem o KPJu rok temu. Też miał s5 i sporo minut, a ważył mniej niż ten Twój ogórasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Godzinę temu, bulek napisał: Oj wyobraź sobie że może robić różnicę Zwłaszcza że sam go chciałeś:) Nie no nadal bym go chciał taki się napisało ze 1 to jeszcze nie oznacza sukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 52 minuty temu, Lu- napisał: To samo myślałem o KPJu rok temu. Też miał s5 i sporo minut, a ważył mniej niż ten Twój ogórasek. Aż strach pomyśleć co byś pisał gdyby był Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi