Jendras Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 33 minuty temu, wiLQ napisał: Intryguje mnie motyw... Tylko i wyłącznie pensja? Musiałem zejść z SC, a szkoda mi było wyrzucać na FA Jadena albo Cama Johnsona. Lonzo jest najbardziej injury prone z moich, więc padło na niego. Ale jeśli Bridges wyłapie grubą pajdę, to i tak będę w dupie i zajmę się wysyłką paczek z napisem PDW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jak Dla mnie oba team wilq i team lu bez pomyslu ruch plus ruch minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Sexton i Lauri Jeszcze nie zrobiłem żadnego trejdu w off season, a już się dobrze zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 7 godzin temu, ai3 napisał: Jak Dla mnie oba team wilq i team lu bez pomyslu ruch plus ruch minus Na messengerze pisałeś coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 7 godzin temu, ai3 napisał: Jak Dla mnie oba team wilq i team lu bez pomyslu ruch plus ruch minus Jak nie dostrzegasz pomysłu to mozesz zle patrzeć a nie ze go tam nie ma... Ruszylismy z kopyta i w nba tez sie ruszylo, gratki Roger za tego jackpota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Bartuś, czekamy na Twoje ruchy. Stoisz w blokach, a prawie 80fp masz do zrzucenia. Sam CP3 nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Składy zaktualizowane na pierwszej stronie. Heat, Pistons i Rockets mają faktyczne salary o +15fp wyższe, ze względu iż mają 14 zawodników w składzie. Edytowane 2 Września 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 @Roger dzięki. Nie wiem tylko czemu mnie pozbawiłeś picku? Für Deutschland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kyle Lowry, Lonnie Walker, Jose Alvarado do oddania za pick w drafcie, przyszłorocznym drafcie lub kasę. Jestem pod telefonem (I'm under the phone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 6 minut temu, Lu- napisał: @Roger dzięki. Nie wiem tylko czemu mnie pozbawiłeś picku? Für Deutschland? Sorry jaki błąd w skrypcie był, bo w pliku normalnie Twój pick jest u Ciebie. Poprawię to przy kolejnej aktualizacji składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Wydawało mi się, że to dlatego, że Polska idzie po reparacje. Gafford najprawdopodobniej będzie na FA, więc jeśli ktoś ma late pick albo gościa do c/a 18fp, to zapraszam. Po co wydawać hajs z waiverów? Edytowane 2 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Byłem pytany o trading block, więc na pewno Portis, Russell i Levert poszukają nowych domów. Całkiem prawdopodobne, iż niestety również Cole. Eubanks i Maledon pewnie ich z kolei nie znajdą, ale jeśli, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Pany u Was salary 460 czy 480 - kojarzę coś ze mieliście zmieniać. Edytowane 2 Września 2022 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 4 minuty temu, TryczekSzukarek napisał: Pany u Was salary 460 czy 480 - kojarzę coś ze mieliście zmieniać. 460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Last call na tych graczy i pick #3: 5 Luguentz Dort 23 35,85 7 Jaxson Hayes 22 27,60 8 Rui Hachimura 24 27,45 9 Cam Reddish 23 22,10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Lu Dort? Mój imiennik, który poszedł w drafcie ponad Currym? Don't get it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 5 minut temu, Lu- napisał: Lu Dort? Mój imiennik, który poszedł w drafcie ponad Currym? Don't get it. well - przydał się w tanku, a teraz leci dalej deal z @Roger Dort + Rui + #3 za Sextona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Musze przyznac, ze masz oryginalne wyceny ;-] Za sama #3 bys nie wzial lepszego gracza od Sextona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 4 minuty temu, Szulim napisał: deal z @Roger Dort + Rui + #3 za Sextona Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi