Szulim Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 bo nie oglądasz NCAA i nie wiesz na co ich stać poza tym - i tak sezon zweryfikuje - równie dobrze może się okazać że Sochan będzie walić stl, blk i asysty i walnie 40+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Panowie, ja rozumiem, że Bazley i Gafford nie wywołują stanu erekcyjnego, ale naprawdę aż tak c***owo jest u mnie, że nikt do mnie nie pisze? Smuteczek. PS. WilQ, nie wziąłem od Ciebie Siakama za Lonzo rok temu, ale teraz też bym nie wszedł w ten deal. Tym niemniej Twój skład podoba mi się bardzo, dużo bardziej niż rok temu. Fajnie, że Bulkowi udało się zbudować contendera, szkoda tylko, że w Bostonie. 14 minut temu, evitacre napisał: ztych całych hardych agibaji'ów i diengów to jakoś nie cenie specjalnie Tylko Sochan. A z miejsca to Mathurin powinien wejść na poziom 35-40fp/mecz. Edytowane 1 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 9 minut temu, Lu- napisał: Tylko Sochan. A z miejsca to Mathurin powinien wejść na poziom 35-40fp/mecz. No on może, tzn wydaje mi sie ze podobnie jak większość niskich (chociażby ten Jalen) słabe pierwsze 2 miechy i napierdalanka reszta sezonu, średnia za sezon ok 35fpp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jest i kolejny blockbuster w tym offseasonie, tj. mój deal z @Leszczur : - Bazley za pick nr 15 Jak mówi Jan Pospieszalski, warto rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Lu- napisał: Panowie, ja rozumiem, że Bazley i Gafford nie wywołują stanu erekcyjnego, ale naprawdę aż tak c***owo jest u mnie, że nikt do mnie nie pisze? Smuteczek. Czasem zagadalbym nawet dla zasady, ale.. Cytat PS. WilQ, nie wziąłem od Ciebie Siakama za Lonzo rok temu, ale teraz też bym nie wszedł w ten deal. ... niektorzy nie dostrzegaja dobrej promocji nawet jak im sie ja podstawi pod nos ;-] Teraz to ja bym tego nie zaoferowal... bo czy wiadomo kiedy tam Lonzo wraca? Choc jak slusznie zauwazyles czasem warto samemu zainicjowac rozmowe a noz sie dostanie prezent od nowego GMa... (-; 55 minut temu, Lu- napisał: - Bazley za pick nr 15 Cytat Tym niemniej Twój skład podoba mi się bardzo, dużo bardziej niż rok temu. Fajnie, że Bulkowi udało się zbudować contendera, szkoda tylko, że w Bostonie. Z jednej strony dzieki, ale z drugiej czy moglbys rozwinac dlaczego z KD i Morantem zamiast Tatuma i Shai moja druzyna by Ci sie nie podobala? Edytowane 1 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 4 minuty temu, wiLQ napisał: Z jednej strony dzieki, ale z drugiej czy moglbys rozwinac dlaczego z KD i Morantem zamiast Tatuma i Shai moja druzyna by Ci sie nie podobala? Tu nie ma co robić długiej analizy. Tatum i Shai są i będą hot jeszcze długo. KD jest prawie nietrejdowalny plus odpuszcza mecze, a dodatek z wiekiem staje się coraz większym freakiem. Morant jest zajebiście fajny i taki będzie, ale też będzie odpuszczać, bo przy jego stylu gry musi się łamać. PS. Lonzo jest na blocku, bo mam chytry plan na swój zespół w nowym sezonie, więc będę chciał / musiał poszukać za niego kogoś tańszego (tak dokładnie nieważącego więcej niż 36,75 FP) za niego. Jeśli ktoś ma pomysł, to zapraszam na skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 strasznie powoli idzie ten draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 2 godziny temu, Lu- napisał: Fajnie, że Bulkowi udało się zbudować contendera, szkoda tylko, że w Bostonie. Spoko, mając gościa, który zanotuje najwiekszy progres w tym roku, nie będzie i u mnie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Jalen Green jest u mnie. Edytowane 1 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 6 godzin temu, Lu- napisał: Jest i kolejny blockbuster w tym offseasonie, tj. mój deal z @Leszczur : - Bazley za pick nr 15 Jak mówi Jan Pospieszalski, warto rozmawiać. Potwierdzam. Zarówno deal jak i słowa przypisywane Janowi Pospieszalskiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Dobra, zacznę efekt domino Miami in: Scottie Barnes + CJ + pick#16 Boston in: pick#2 + Robert Williams @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Uaa, Scottie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, evitacre napisał: Scottie Barnes + CJ + #16 za #2 + Robert Williams Potwierdzam.. i jakby ktos chcial #2 to moj sklepik jest otwarty do deadline na jego wybranie Szczególnie polecam tankerom paczke Chet i JJJ! Edytowane 1 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Mocny deal, brawo Panowie. Jak pomyślę, że nie oddałem rok temu KPJa za Bobka Williamsa, to robi mi się bardzo źle. Edytowane 1 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Miles Bridges jednak podpisuje z Hornets! Natomiast na razie z Hornets od Lu. Miles Bridges do Hornets / #15 od Houston przez Charlotte do Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Potwierdzam. I kolejny deal: Lonzo do sir Lorasa, a do mnie Clarke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, wiLQ napisał: Potwierdzam.. i jakby ktos chcial #2 to moj sklepik jest otwarty do deadline na jego wybranie Szczególnie polecam tankerom paczke Chet i JJJ! Btw @wiLQ zrobiliśmy deal ! Chyba 5 lat minęło ! ; ) —————— Panowie, Steph Curry, pick 16, CJ na bloku - każda oferta będzie rozpatrzona*, możemy te asety łączyć w pary możemy każdy traktować osobno @Lu- no oferta za Gafford’a będzie bardzo szybko rozpatrzona ; ) Edytowane 1 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 42 minuty temu, Lu- napisał: Potwierdzam. I kolejny deal: Lonzo do sir Lorasa, a do mnie Clarke. potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Godzinę temu, Lu- napisał: I kolejny deal: Lonzo do sir Lorasa, a do mnie Clarke. Intryguje mnie motyw... Tylko i wyłącznie pensja? 55 minut temu, evitacre napisał: Btw @wiLQ zrobiliśmy deal ! @Lu- Gratulacje... I chyba obylo by sie bez tego picku ale niech strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Kolejny trade. Tym razie na lini Lakers - Spurs. Do San Antonio Harden. Do Los Angeles Wiggins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi