Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2022/23

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, ja rozumiem, że Bazley i Gafford nie wywołują stanu erekcyjnego, ale naprawdę aż tak c***owo jest u mnie, że nikt do mnie nie pisze? Smuteczek.

PS. WilQ, nie wziąłem od Ciebie Siakama za Lonzo rok temu, ale teraz też bym nie wszedł w ten deal. Tym niemniej Twój skład podoba mi się bardzo, dużo bardziej niż rok temu. Fajnie, że Bulkowi udało się zbudować contendera, szkoda tylko, że w Bostonie.

W dniu 1.09.2022 o 08:09, evitacre napisał(a):

ztych całych hardych agibaji'ów i diengów to jakoś nie cenie specjalnie

Rozwiń  

Tylko Sochan. A z miejsca to Mathurin powinien wejść na poziom 35-40fp/mecz.

Edytowane przez Lu-

W dniu 1.09.2022 o 08:19, Lu- napisał(a):

Tylko Sochan. A z miejsca to Mathurin powinien wejść na poziom 35-40fp/mecz.

Rozwiń  

No on może, tzn wydaje mi sie ze podobnie jak większość niskich (chociażby ten Jalen) słabe pierwsze 2 miechy i napierdalanka reszta sezonu, średnia za sezon ok 35fpp.

W dniu 1.09.2022 o 08:19, Lu- napisał(a):

Panowie, ja rozumiem, że Bazley i Gafford nie wywołują stanu erekcyjnego, ale naprawdę aż tak c***owo jest u mnie, że nikt do mnie nie pisze? Smuteczek.

Rozwiń  

Czasem zagadalbym nawet dla zasady, ale..

Cytat

PS. WilQ, nie wziąłem od Ciebie Siakama za Lonzo rok temu, ale teraz też bym nie wszedł w ten deal.

Rozwiń  

... niektorzy nie dostrzegaja dobrej promocji nawet jak im sie ja podstawi pod nos ;-]
Teraz to ja bym tego nie zaoferowal... bo czy wiadomo kiedy tam Lonzo wraca?

Choc jak slusznie zauwazyles czasem warto samemu zainicjowac rozmowe a noz sie dostanie prezent od nowego GMa... (-;

W dniu 1.09.2022 o 08:43, Lu- napisał(a):

- Bazley za pick nr 15

Rozwiń  
  Cytat

Tym niemniej Twój skład podoba mi się bardzo, dużo bardziej niż rok temu. Fajnie, że Bulkowi udało się zbudować contendera, szkoda tylko, że w Bostonie.

Rozwiń  

Z jednej strony dzieki, ale z drugiej czy moglbys rozwinac dlaczego z KD i Morantem zamiast Tatuma i Shai moja druzyna by Ci sie nie podobala?

Edytowane przez wiLQ

W dniu 1.09.2022 o 09:36, wiLQ napisał(a):

Z jednej strony dzieki, ale z drugiej czy moglbys rozwinac dlaczego z KD i Morantem zamiast Tatuma i Shai moja druzyna by Ci sie nie podobala?

Rozwiń  

Tu nie ma co robić długiej analizy. Tatum i Shai są i będą hot jeszcze długo. KD jest prawie nietrejdowalny plus odpuszcza mecze, a dodatek z wiekiem staje się coraz większym freakiem. Morant jest zajebiście fajny i taki będzie, ale też będzie odpuszczać, bo przy jego stylu gry musi się łamać.

PS. Lonzo jest na blocku, bo mam chytry plan na swój zespół w nowym sezonie, więc będę chciał / musiał poszukać za niego kogoś tańszego (tak dokładnie nieważącego więcej niż 36,75 FP) za niego. Jeśli ktoś ma pomysł, to zapraszam na skrzynkę.

W dniu 1.09.2022 o 15:19, wiLQ napisał(a):

Potwierdzam.. i jakby ktos chcial #2 to moj sklepik jest otwarty do deadline na jego wybranie 😉

Szczególnie polecam tankerom paczke Chet i JJJ!

Rozwiń  

Btw @wiLQ zrobiliśmy deal ! Chyba 5 lat minęło ! ; ) 

——————

Panowie, Steph Curry, pick 16, CJ na bloku - każda oferta będzie rozpatrzona*, możemy te asety łączyć w pary możemy każdy traktować osobno :)

@Lu- no oferta za Gafford’a będzie bardzo szybko rozpatrzona ; ) 

Edytowane przez evitacre

W dniu 1.09.2022 o 16:17, Lu- napisał(a):

I kolejny deal: Lonzo do sir Lorasa, a do mnie Clarke.

Rozwiń  

Intryguje mnie motyw... Tylko i wyłącznie pensja?

W dniu 1.09.2022 o 16:49, evitacre napisał(a):

Btw @wiLQ zrobiliśmy deal !

@Lu-

Rozwiń  

Gratulacje... I chyba obylo by sie bez tego picku ale niech strace 😉

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.