GeDDo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 9 godzin temu, wiLQ napisał: Ze tak niesamialo zapytam... kto jest GMem Bucks? Jadą na autopilocie . W sumie to bez znaczenia, bo i tak nie zauważysz różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 13 godzin temu, wiLQ napisał: Ze tak niesamialo zapytam... kto jest GMem Bucks? Dopóki @antek się nie określi, to Bucks nie mają GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 9 godzin temu, Roger napisał: Dopóki @antek się nie określi, to Bucks nie mają GM. A jaki jest termin by sie okreslil? Czyzby byla opcja minidraftu przed draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Wydawało mi się, że po otrzymaniu info, ze 3 tygodnie temu, że @antek odezwie się na dniach, będzie po temacie, a tu zonk. Poczekamy jeszcze ze dwa tygodnie. Chciałbym temat zamknąć najpóźniej przed rozpoczęciem draftu 1 września. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Roger napisał: Wydawało mi się, że po otrzymaniu info, ze 3 tygodnie temu, że @antek odezwie się na dniach, będzie po temacie, a tu zonk. Poczekamy jeszcze ze dwa tygodnie. Chciałbym temat zamknąć najpóźniej przed rozpoczęciem draftu 1 września. Generalnie dziwna sprawa, w sumie to cały jeden przypadek znam ze ktoś tak zaangażowany tak nagle zniknął z forum ( ale tam było w miarę świeżo po ślubie wiec to może była przyczyna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Roger, co robimy? Draft rusza za niecałe dwa tygodnie, nie mamy GMa Buxów, a jeden GM chyba siedzi na zagubionej wyspie LOSTów. Czas na zdecydowane reakcje, a w tym jesteś dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Faktycznie czasu co raz mniej, a wypadałoby ogarnąć przed draftem ligę na yahoo. W takim razie czekamy na @antek i traktujemy go jako pełnoprawnego GM Rockets pomimo braku deklaracji z jego strony (pewnie ma swoje uzasadnione powody i wróci do żywych), a Bucks oficjalnie przejmuje @TryczekSzukarek. Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Cześć, @obi postaram się wyciągnąć z Twojego z zespołu co się da nigdy wcześniej nie miałem Yanisa, choć tez nie pamietam by ktoś wygrał fbx mając Go w składzie - także typ tez jest do ruszenia. Dajcie trochę czasu na to by obczaić w którym kierunku pójść. Z wiekszością się znam dla tych GM którzy po raz pierwszy będą pisać do mnie proposa - nie czajcie się, nawet na głupie propozycje odpisuje. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Gdyby ktoś chciał zejść z salary to piszcie. Prawie wszyscy u mnie dostępni + 2 picki w drafcie. Z racji tego że zaczynam 2 tyg. urlop proszę o wyrozumiałość w kwestii szybkiego odpisywania na propsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Gerard, co za kiepska wymowka, w urlop wlasnie masz wiecej czasu na pmy i negocjacje W dniu 19.08.2022 o 20:24, TryczekSzukarek napisał: , @obi trochę czasu na to by obczaić w którym kierunku Witaj w lidze! Jak w/w ogarniesz to daj znac na forum kto na sprzedaz a kto nie bardzo i za co bo... W dniu 19.08.2022 o 20:24, TryczekSzukarek napisał: dla tych GM którzy po raz pierwszy będą pisać do mnie proposa - nie czajcie się, nawet na głupie propozycje odpisuje ..to ulatwi odsianie chociaz czesci z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) @antek dobry chłopak, ale skoro przez 3,5 miesiąca nie miał czasu zeby napisać, czy gra dalej, to moim zdaniem na Twoje przyjemności, Roger: 🗯🪓 Für Deutschland Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Nawiazujac do zapiskow z regulaminu V.8. to recze za zaangazowanie Leszczura Tzn nie wiem jak sobie poradzi w tym formacie bo ma chroniczna awersje do rookich, ale na pewno bedzie aktywny i nie trzeba bedzie czekac 2 tygodnie by odpisal na propsa! W dniu 1.08.2022 o 19:12, GeDDo napisał: Jadą na autopilocie . W sumie to bez znaczenia, bo i tak nie zauważysz różnicy W dniu 19.08.2022 o 12:27, Roger napisał: a Bucks oficjalnie przejmuje @TryczekSzukarek. Mam nadzieje, ze zauwaza duza roznice w aktywnosci na forum i w czasie reakcji na propsy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Co do przejęcia Rox, to mam jeszcze jedną kandydaturę, która zgłosiła się pierwsza i dam mi znać dziś wieczór co i jak, więc jeszcze chwila cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 godziny temu, wiLQ napisał: awiazujac do zapiskow z regulaminu V.8. to recze za zaangazowanie Leszczura +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 11 minut temu, Roger napisał: Co do przejęcia Rox, to mam jeszcze jedną kandydaturę, która zgłosiła się pierwsza i dam mi znać dziś wieczór co i jak, więc jeszcze chwila cierpliwości. Kogo? Nie bylo zadnej deklaracji w watku, a tu lada dzien draft, wiec kogos sensownego poszukalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Teraz, wiLQ napisał: Kogo? Nie bylo zadnej deklaracji w watku, a tu lada dzien draft, wiec kogos sensownego poszukalem... Teraz to już nieważne, zgłoszenie było via pm u mnie, ale temat się rozwiązał sam. Nowym GM Rockets zostaje @Leszczur, ligę założę dziś wieczorem lub jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 LeSzczur to to samo antyLeBron? I jeszcze Lorak jest za? Matko kochana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Pick numer 2 - zbieram oferty. go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 @TryczekSzukarek @Leszczur przyrzekaliście już publicznie, ze będzie aktywnymi GMami, którzy nadto chętnie będą odpowiadać na wszelkie wątpliwości natury formalnej i słusznościowej zgłaszane przez @wiLQi krytykować każdy transfer @bulek oraz czytać ze zrozumieniem co napisał @ai3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 i nie ma się co obrażać jak ktoś nazwie Wasze siostry lafiryndami. tutaj mamy taki klimat. no hard feelings! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi