Skocz do zawartości

ATF POST 76 - komentarze

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.05.2022 o 09:36, P_M napisał(a):

Szkalowanie szkalowaniem, ale jeżeli ktoś będzie próbował forsować tezy o dobrym rzucie w momencie gdy zawodnik ma 70-75Ft℅ i ma poniżej 35℅ 30℅ z 10-16 i 16-23 (dane dostępne od sezonu 96/97), a jego jedynym argumentem będzie "wtedy nie rzucano tyle za 3, ale w obecnych czasach by się nauczył" To sorry ja takiego bezpodstawnego tlumaczenia nie kupię. 

Rozwiń  

nie no to wiadomo jasna sprawa.

Edytowane przez Kubbas

W dniu 10.05.2022 o 09:36, P_M napisał(a):

Szkalowanie szkalowaniem, ale jeżeli ktoś będzie próbował forsować tezy o dobrym rzucie w momencie gdy zawodnik ma 70-75Ft℅ i ma poniżej 35℅ 30℅ z 10-16 i 16-23 (dane dostępne od sezonu 96/97), a jego jedynym argumentem będzie "wtedy nie rzucano tyle za 3, ale w obecnych czasach by się nauczył" To sorry ja takiego bezpodstawnego tlumaczenia nie kupię. 

Rozwiń  

a co powiesz o ~85% ft shooterze z proven mid-range jumperkiem? :P 

W dniu 10.05.2022 o 09:57, Koelner napisał(a):

Moncrief to kozak. W ogóle Bucks z 80 ma świetnych graczy i to jedna z najlepszych ekip tego czasu - niestety bez sukcesu 

Rozwiń  

jak się zsumuje RSy z całej dekady to oni mają 3ci wynik w 80's -> tylko po C's i LAL

a przez 7 lat z rzędu w PO odpadali tylko z 76ers i C's :)

Edytowane przez julekstep

Szczerze, jestem zdziwiony, że poszedł Ben Wallace z swoim antytalentem ofensywnym i Ft℅ poniżej 50. A bardziej też jestem zdziwiony, że zostawiliście mi Joego, który świetnie w tej zabawie się spisze jako PG/SG z 3&D i to jako 7th round pick. 

Edytowane przez P_M

W dniu 10.05.2022 o 11:57, P_M napisał(a):

Szczerze, jestem zdziwiony, że poszedł Ben Wallace z swoim antytalentem ofensywnym i Ft℅ poniżej 50. A bardziej też jestem zdziwiony, że zostawiliście mi Joego, który świetnie w tej zabawie się spisze jako PG/SG z 3&D.

Rozwiń  

a z Dumarsem to nie jest tak że jego D jest mocno overrated przez kila historyjek od samego Jordana? :) 

• matek odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.