Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 5 minut temu, P_M napisał: Mam straszny problem, żeby wybrać, dwóch świetnych PFów dostępnych, ale nie wiem, który lepiej mi fituje Wiem, że kusi Cię Kiki ale bierz tego Chambersa, robi fajne paki i spacing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał: A wiesz jaka jest definicja stat paddingu? Nabijanie statow, które nie przekładają się na wyniki. Wypisz wymaluj KG w Socie. Jak Iverson w Philly. A przepraszam, AI dociagnal 76ers do Finałów chociaż. Jak Garnett ograniczył swoją "lepszą koszykówkę" w Bostonie, to przyszły wyniki. Zły pick, jak na tak wczesny etap. A teorie KG>TD to już grubszy mindefuck. Parkiet przecież ocenił. xD powoli wszystko się układa w całość (wybór lat itp) Edytowane 8 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: xD powoli wszystko się układa w całość (wybór lat itp) I wybór Jokica w drugiej rundzie, gdzie jak przyszło co do czego, to wszystko na swoje barki musiał brać Jamal Taki to serbski Goat Edytowane 8 Maja 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: I wybór Jokica w drugiej rundzie, gdzie jak przyszło co do czego, to wszystko na swoje barki musiał brać Jamal Taki to serbski Goat JOKIĆ ROBIŁ TRYPLE DABLE A MISTRZOSTWA NIE ZDOBYŁ stat padder! jak KG! xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: JOKIĆ ROBIŁ TRYPLE DABLE A MISTRZOSTWA NIE ZDOBYŁ stat padder! jak KG! xDDDD TO CZEMU JAK PRZYSZŁO CO DO CZEGO TO MUSIAŁ TO CIĄGNĄĆ MURRAY? Duncan z powstawałym DRobem, Johnsonem bez rzutu machnął misia na wejściu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: TO CZEMU JAK PRZYSZŁO CO DO CZEGO TO MUSIAŁ TO CIĄGNĄĆ MURRAY? masz na myśli tę jedną serię gdzie grając vs 'najlepszy defensywny center ligi' Jok robił 26/8/5 na 62% TS czy jakąś inną? xD 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Duncan z powstawałym DRobem, Johnsonem bez rzutu machnął misia na wejściu. szkoda że go nie picknąłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: żaden bierz Gortata Zawiodłem Cię jak widzę Nie chciałem robić składu, który miał elementy wspólne z rzeczywistości, ale mozliwosc stworzenia mega pakietu defensywnego wysokich z Draymondem i Embiidem to szansa once in a lifetime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Zawiodłem Cię jak widzę Nie chciałem robić składu, który miał elementy wspólne z rzeczywistości, ale mozliwosc stworzenia mega pakietu defensywnego wysokich z Draymondem i Embiidem to szansa once in a lifetime. Piłka będzie u Magica czy Greena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Koelner napisał: Piłka będzie u Magica czy Greena? Czary będą się działy, czary. Piłka będzie niczym w piosence Bajmu, pojawia się i znika A rywalom pozostanie jedynie rozpocząć z baseline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 2 minuty temu, P_M napisał: A rywalom pozostanie jedynie rozpocząć z baseline TYLE STRAT I AIRBALLI U SIEBIE PRZEWIDUJESZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ale mam nadzieję, że nikt nie podważa, że mam najlepszy defensywnie skład w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Ale mam nadzieję, że nikt nie podważa, że mam najlepszy defensywnie skład w zabawie strzelam że wszyscy pierwszy raz w atfie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 25 minut temu, julekstep napisał: masz na myśli tę jedną serię gdzie grając vs 'najlepszy defensywny center ligi' Jok robił 26/8/5 na 62% TS czy jakąś inną? xD Vs Utah i Vs Clippers był najlepszym graczem Denver? Przecież ast/tov miał wtedy w okolicach 1,2 25 minut temu, julekstep napisał: szkoda że go nie picknąłeś! Poszedł przed moim pierwszym wyborem. Szkoda. I czekam jeszcze Jaki to Bird jest c***owy (mimo, że zdominował ligę z McHalem u boku), Stockton to tylko do Malone potrafi grać, Barkley jest jednowymiarowy, a Kobe=jumperek. Edytowane 8 Maja 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @january odważny pick - szanuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 7 minut temu, Pablo81 napisał: Vs Utah i Vs Clippers był najlepszym graczem Denver? Przecież ast/tov miał wtedy w okolicach 1,2 Will Barton był najlepszy! to wiadome wszem i wobec! 7 minut temu, Pablo81 napisał: Poszedł przed moim pierwszym wyborem. Szkoda. I czekam jeszcze Jaki to Bird jest c***owy (mimo, że zdominował ligę ******), Stockton to tylko do Malone potrafi grać, Barkley jest jednowymiarowy, a Kobe=jumperek. o Stocktonie to mało kto się będzie raczej wypowiadał, to pewnie będzie jedyny 35 latek w tej zabawie, więc trzeba szanować! btw - lubię to, że się złościsz tak bardzo że walisz spoilery Walton właśnie przebija Dirka jeśli chodzi o value->miejsce w drafcie najlepszy pick jak do tej pory, szkoda bo miałem go brać teraz (walić PG) przecież Walton w tej dwulatce to lepszy pick od Embiidów czy Ewingów Edytowane 8 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 4 minuty temu, january napisał: Tak właśnie liczyłem, że ze względu na to, iż pierwszy raz gramy od '76, a nie jak kiedyś od 3pt line to zostawicie mi ten peak Billa Waltona na 5 rundę Ja się przyznaję trochę boję się brać starszych graczy z przełomu 70/80s nie znam ich zbyt dobrze, a patrzenie ślepo w staty + obiegowe opinie kiedy liga była w stanie w jakim byłabyła, jest dla mnie trochę meh. Natomiast z tego co słyszałem mimo, że Walton był wiecznie połamany to w D uber kozak. Edytowane 8 Maja 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 5 minut temu, P_M napisał: @january odważny pick - szanuję jaki odważny? on powinien w 2giej rundzie iść tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ogólnie ciężko spojlerować top80 zawodników z ostatnich 45 lat Jak ja patrzę jacy gracze jeszcze nie poszli i pewnie nie pójdą w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 5 minut temu, january napisał: Taki Duncan złączony z Jokiciem w D gorszy Duncan w O (sporo) gorszy Jokic ale porównanie celne Edytowane 8 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: jaki odważny? on powinien w 2giej rundzie iść tbh Myślałem o Waltonie - ale Grał w czasach kiedy NBA walczyła o popularność z krykietem. Meczów nie widziałem. Kogo zdominował w PO? Nie wiem nawet, szukanie po b-refie. Przyjście Magica i Birda, lata 80 zmieniły ligę Walton to taki - wow, cool, MVP itd ale co my naprawdę o nim wiemy? 1 minutę temu, january napisał: LeBron-Klay-Kawhi-Davis-Walton. Dziękuję, dobranoc Jordan-George-Pippen-Wallace-Robinson Na każdej pozycji jestem lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi