julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 6 minut temu, ignazz napisał: Jego wada nie było IQ tylko on był za grzeczny. i dlatego srednio podawal...ok! Teraz, Koelner napisał: i chyba Help def. kg potrafił na switchu brać niskich na siebie, david połamałby sobie nogi no tutaj rozumiem jest gadka o ofensywie to tylko ofensywne rzeczy wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Chuck na tym etapie, a tu cisza? bardzo dobry Pick ale przy kobe i larrym? hmmm masz tyle ataku że on Ci średnio potrzebny, bardziej jakiś pf def Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Złe lata Barkleya, w Sixers był lepszy jak go okradli z MVP ('90?), do tego są dostępne advanced statusy dla Sixers za te sezony, więc można wybroni nawet jego obronę. Wybór dobry ocw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, BMF napisał: Złe lata Barkleya, w Sixers był lepszy jak go okradli z MVP ('90?), do tego są dostępne advanced statusy dla Sixers za te sezony, więc można wybroni nawet jego obronę. przecież Pablo wszystkich grajków wybiera z najbardziej 'słynnych' a nie z 'najlepszych' sezonów, więc tu jest raczej konsekwencja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 9 minut temu, julekstep napisał: przecież Pablo wszystkich grajków wybiera z najbardziej 'słynnych' a nie z 'najlepszych' sezonów, więc tu jest raczej konsekwencja xD Finały z Pho i Stockton 2x Finały z Utah. To z których mam brać? Liczy się wpływ na wyniki. Poza tym co zrobił Barkley, a co KG bez Pierca, Allena, czy Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Birda dobrze wybrał przecież. Tylko ten Stockton z '98 to fail. Ale chyba w '96 miał kontuzję w playoffach, więc też whatever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, BMF napisał: Birda dobrze wybrał przecież. Tylko ten Stockton z '98 to fail. Ale chyba w '96 miał kontuzję w playoffach, więc też whatever. no Birda dobrze ale cała reszta pod 'popularity contest' a nie właściwą wartość - no ok Kobe to 50/50, ale imho lepiej brać go z lat jak bronił xD 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Finały z Pho i Stockton 2x Finały z Utah. To z których mam brać? Liczą się wpływ na wyniki. poprawiłem 5 minut temu, Pablo81 napisał: Poza tym co zrobił Barkley, a co KG bez Pierca, Allena, czy Rondo? KG grał lepszą koszykówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kobe ok lata, John mógłby być młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Koelner napisał: Kobe ok lata, John mógłby być młodszy ale trzeba docenić że mając do wyboru całą karierę Stocktona wybrać akurat ten jeden sezon gdzie się połamał to jest pewna sztuka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 I Barkley w 93 to niszczył, nie rozumiem jak lepiej byłoby go wziąć z 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: I Barkley w 93 to niszczył, nie rozumiem jak lepiej byłoby go wziąć z 90 bo wybieramy dwulatkę jako pojedynczy sezon 93 by się na pewno bronił, ale jak mamy brać 2 lata to lepszą opcją jest okres z 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: ale cała reszta pod 'popularity contest' a nie właściwą wartość - no ok Kobe to 50/50, ale imho lepiej brać go z lat jak bronił xD Kobe bronił za czasów b2b lepiej niż jak musiał robić +30ppg, whatever tutaj. Chyba, ze mówisz o czasach shaqowych, ale wtedy pewnie tez bym wybrał tego starszego-bardziej ogarniętego overall. Stockton w '98 to już grał limited minuty, bo był stary (playoffy '96 jednak łatwiej obronić), a ten Barkley w Sixers robił top atak z przeciętnym routerem + przegrał MVP, bo Magic był bardziej popularny (CB miał najwięcej 1s votes) + są dobre statsy, że do ost sezonu w Sixers był w sumie ~okej obrońcą + miał lepsza produkcje jako zawodnik, ale pewnie się czepiam, bo znam tamte sezony Sixers i nie łapie się na winning bias, zwłaszcza, ze bierzemy dwa lata, a nie jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: bo wybieramy dwulatkę jako pojedynczy sezon 93 by się na pewno bronił, ale jak mamy brać 2 lata to lepszą opcją jest okres z 76ers ja przyjmuje że w 90 jest bez bagażu z 93 a w 93 to już pełny maderfaker ale racja jak ma nie być pierwsza-druga opcja to może lepszy ten młodszy no ale jak przypomnę sobie te jego PO 93 to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 4 minuty temu, BMF napisał: Kobe bronił za czasów b2b lepiej niż jak musiał robić +30ppg, whatever tutaj. Chyba, ze mówisz o czasach shaqowych, ale wtedy pewnie tez bym wybrał tego starszego-bardziej ogarniętego overall. oczywiście że mówię o latach shaqowych -> skoro tutaj dobierany jest do Birda a nie jak w 20to osobowych atfach jako pierwsza opcja - lepsze D - lepszy atletyzm - szansa że jednak oddałby Birdowi piłkę na ten ostatni rzut xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Hm, no nie wiem, miał lepsze playoffy jako 1. opcja w 08-10 niż jako druga opcja w 02-03 (a w '00 był kontuzjowany w finałach), ja tam bym brał tego samego Bryanta. (no, w '03 był bardziej pierwsza opcja, but still) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 10 minut temu, BMF napisał: Hm, no nie wiem, miał lepsze playoffy jako 1. opcja w 08-10 niż jako druga opcja w 02-03 (a w '00 był kontuzjowany w finałach), ja tam bym brał tego samego Bryanta. (no, w '03 był bardziej pierwsza opcja, but still) 01-02 (żeby zachować 'winning bias') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) Mam straszny problem, żeby wybrać, dwóch świetnych PFów dostępnych, ale nie wiem, który lepiej mi fituje Edytowane 8 Maja 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Mam straszny problem, żeby wybrać, dwóch świetnych PFów dostępnych, ale nie wiem, który lepiej mi fituje żaden bierz Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 35 minut temu, julekstep napisał: KG grał lepszą koszykówkę A wiesz jaka jest definicja stat paddingu? Nabijanie statow, które nie przekładają się na wyniki. Wypisz wymaluj KG w Socie. Jak Iverson w Philly. A przepraszam, AI dociagnal 76ers do Finałów chociaż. Jak Garnett ograniczył swoją "lepszą koszykówkę" w Bostonie, to przyszły wyniki. Zły pick, jak na tak wczesny etap. A teorie KG>TD to już grubszy mindefuck. Parkiet przecież ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak Garnett ograniczył swoją "lepszą koszykówkę" w Bostonie, to przyszły wyniki. Bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi