Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 8 minut temu, Pablo81 napisał: Ale jestes w stanie porownac jakosc ubran nie bedac krawcem? z pewnością mundurów policyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Ale jestes w stanie porownac jakosc ubran nie bedac krawcem? Tak samo jak jesteś w stanie porównać jakość leczenia nie będąc lekarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Tak samo jak jesteś w stanie porównać jakość leczenia nie będąc lekarzem Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 10 minut temu, fluber napisał: Tak samo jak jesteś w stanie porównać jakość leczenia nie będąc lekarzem Nie musisz być lekarzem, wystarczy być pacjentem., Chama i tumana poznasz po kilku minutach zachowania w czasie konsultacji, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Ale jestes w stanie porownac jakosc ubran nie bedac krawcem? Nie, tylko powierzchownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 10 minut temu, mayor napisał: Nie musisz być lekarzem, wystarczy być pacjentem., Chama i tumana poznasz po kilku minutach zachowania w czasie konsultacji, Nie musisz być krawcem, wystarczy nosić ciuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 10 minut temu, mayor napisał: Nie musisz być lekarzem, wystarczy być pacjentem., Chama i tumana poznasz po kilku minutach zachowania w czasie konsultacji, Wiem, zwykle mi to zajmuje krócej, ale leczyć muszę każdego tak samo. Mam nadzieję, że każdy lekarz, z którym będziesz miał do czynienia będzie pamiętał o tej zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 3 godziny temu, RappaR napisał: Wiem, zwykle mi to zajmuje krócej, ale leczyć muszę każdego tak samo. Mam nadzieję, że każdy lekarz, z którym będziesz miał do czynienia będzie pamiętał o tej zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 3 godziny temu, RappaR napisał: Wiem, zwykle mi to zajmuje krócej, ale leczyć muszę każdego tak samo. Mam nadzieję, że każdy lekarz, z którym będziesz miał do czynienia będzie pamiętał o tej zasadzie Strach się leczyć u medyka, który pisze: W dniu 31.01.2020 o 19:14, RappaR napisał: Nie ma polskiej służby zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 16 minut temu, Pablo81 napisał: Nie ma polskiej służby zdrowia Bo nie ma. To fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @RappaR Jaką masz specjalizacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 7 minut temu, Sewer napisał: @RappaR Jaką masz specjalizacje? W trakcie medycyny ratunkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, RappaR napisał: Bo nie ma. To fakt typ przewertowal forum na 3 lata wstecz zeby sie dojebac do nielubianego usera, ale przyoszczedzil 3 minut googlowania zeby to sprawdzic. mocny stuff xD Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 29 minut temu, julekstep napisał: typ przewertowal forum na 3 lata wstecz zeby sie dojebac do nielubianego usera, ale przyoszczedzil 3 minut googlowania zeby to sprawdzic. mocny stuff xD Ważne są priorytety, jak jedyne życie jakie się ma, to jest w alternatywnej rzeczywistości, to się skupia na takich kwestiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 29 minut temu, julekstep napisał: typ przewertowal forum na 3 lata wstecz zeby sie dojebac do nielubianego usera, ale przyoszczedzil 3 minut googlowania zeby to sprawdzic. mocny stuff xD Czerpanie wiedzy o świecie z 3 minutowego googlowania - kwintesencja twojej bytności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Czerpanie wiedzy o świecie z 3 minutowego googlowania - kwintesencja twojej bytności na forum ja Cie obgaduje a nie zagaduje mordko paps! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Ważne są priorytety, jak jedyne życie jakie się ma, to jest w alternatywnej rzeczywistości, to się skupia na takich kwestiach Akurat mam bardzo dobrą pamięć. Znalezienie tej wiekopomnej kwestii zajęło mi 20 sekund Teraz, julekstep napisał: ja Cie obgaduje a nie zagaduje mordko paps! Mordy to masz na Pradze pod blokiem Elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @RappaR pa przez 3 lata to pamietal i nie sprawdzil xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: @RappaR pa przez 3 lata to pamietal i nie sprawdzil xD A wiesz, że pisanie o kimś w jego obecności to wiocha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi