RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 1 minutę temu, mayor napisał: Jak dla pacjentów ku lepszemu, to dla lekarzy ku gorszemu.. Dojdzie do władzy partia, która dyskryminuję klasę inteligencji, ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 16 minut temu, RappaR napisał: Dojdzie do władzy partia, która dyskryminuję klasę inteligencji, ot co Ona jest teraz przy wladzy, ale miejmy nadzieje ze dlugo nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: Ona jest teraz przy wladzy, ale miejmy nadzieje ze dlugo nie bedzie. No to czemu ma mi się pogorszyć za PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: No to czemu ma mi się pogorszyć za PO? A nie wiem, Ty chcesz uciekać więc masz jakieś swoje powody widocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 42 minuty temu, Reikai napisał: A nie wiem, Ty chcesz uciekać więc masz jakieś swoje powody widocznie Mayor napisał, że będzie gorzej Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Uważam że władza się nie zmieni i "trend" zniżkowy zamieni się w ostre pikowanie. Ale jeśli się zmieni, to będzie wzrost? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Mayor napisał, że będzie gorzej Ale jeśli się zmieni, to będzie wzrost? Pewnie nie skoro wykształciuchy chcą emigrować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 25 minut temu, RappaR napisał: Mayor napisał, że będzie gorzej Napisałem że jak będzie lepiej dla pacjentów to ,gorzej dla lekarzy., Prosta zależność ., A dla pacjentów już chyba gorzej nie może być, może być albo lepiej, albo tak samo c***owo jak jest teraz., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 godziny temu, RappaR napisał: Leciałem raz LATAM, ale o co chodzi? https://www.lawinsider.com/dictionary/latam pierwsze znaczenie pytałem gdzie wyjeżdżasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 39 minut temu, rw30 napisał: https://www.lawinsider.com/dictionary/latam pierwsze znaczenie pytałem gdzie wyjeżdżasz Wstępnie tam myślę właśnie, ewentualnie wycieczkowce, bo moja specka to w sumie ich docelową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 10 godzin temu, RappaR napisał: Wstępnie tam myślę właśnie, ewentualnie wycieczkowce, bo moja specka to w sumie ich docelową Jak Ci pasuje kraj rządzony przez PiS to polecam Kubę., Tam system polityczny podobny , a nawet bardziej opresyjna autokratyczna dyktatura niż u nasz, taki karaibski PiS do kwadratu i na sterydach.,Tak samo stworzony przez braci,. Takie samo Modus Operandi -propaganda, szpiegowanie obywateli i konkurencji politycznej, ograniczanie praw obywatelskich, upartyjnienie sądownictwa i edukacji, nacjonalizacja banków i przedsiębiorstw , tylko to wszystko w czystej formie i dużo lepszym wykonaniu .,No może Raul nie odpierdalał szopki w każdą miesięcznicę śmierci Fidela. A lekarze na Kubie mają zajebiście, nawet lepiej niż w US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Godzinę temu, mayor napisał: Jak Ci pasuje kraj rządzony przez PiS to polecam Kubę., Tam system polityczny podobny , a nawet bardziej opresyjna autokratyczna dyktatura niż u nasz, taki karaibski PiS do kwadratu i na sterydach.,Tak samo stworzony przez braci,. Takie samo Modus Operandi -propaganda, szpiegowanie obywateli i konkurencji politycznej, ograniczanie praw obywatelskich, upartyjnienie sądownictwa i edukacji, nacjonalizacja banków i przedsiębiorstw , tylko to wszystko w czystej formie i dużo lepszym wykonaniu .,No może Raul nie odpierdalał szopki w każdą miesięcznicę śmierci Fidela. A lekarze na Kubie mają zajebiście, nawet lepiej niż w US Nie, PiS jest antykomunistyczny. To bardziej Twój konik, mógłbyś byc tam homofobem tak jak uwielbiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 21 godzin temu, RappaR napisał: Nie, PiS jest antykomunistyczny. To bardziej Twój konik, mógłbyś byc tam homofobem tak jak uwielbiasz PiS jest antykomunistyczny tylko werbalnie, ale działania polityczne i zmiany gospodarcze które wprowadzają w PL to współczesna kopia tego co robili komuniści., Można powiedzieć że. PiS =PZPR bis., Mylisz się co do Kuby homoseksualiści w tym kraju mają dużo więcej praw niż w Polsce. Jeżeli Twoja specjalizacja jest związana z Cruise Industry to musi być geriatria , gdyż główna grupa wiekowa klientów na wycieczkowcach to seniorzy.,Młode dupy opalające sie w bikini są tylko w folderach i materiałach promocyjnych , w rzeczywistości są tam starsze panie z buziami poharatanymi w przeszłości przez chirurgów plastycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 47 minut temu, mayor napisał: PiS jest antykomunistyczny tylko werbalnie, ale działania polityczne i zmiany gospodarcze które wprowadzają w PL to współczesna kopia tego co robili komuniści., Można powiedzieć że. PiS =PZPR bis., Mylisz się co do Kuby homoseksualiści w tym kraju mają dużo więcej praw niż w Polsce. Jeżeli Twoja specjalizacja jest związana z Cruise Industry to musi być geriatria , gdyż główna grupa wiekowa klientów na wycieczkowcach to seniorzy.,Młode dupy opalające sie w bikini są tylko w folderach i materiałach promocyjnych , w rzeczywistości są tam starsze panie z buziami poharatanymi w przeszłości przez chirurgów plastycznych Ja się nie wypowiadam na temat szycia, powstrzymaj się Ty z medycyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 W dniu 24.04.2023 o 10:47, RappaR napisał: Nie, PiS jest antykomunistyczny. To bardziej Twój konik, mógłbyś byc tam homofobem tak jak uwielbiasz PiS mówi ze jest antykomunistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: PiS mówi ze jest antykomunistyczny. A fluber mówi, że jest pełny chrześcijańskiego miłosierdzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 18 minut temu, P_M napisał: A fluber mówi, że jest pełny chrześcijańskiego miłosierdzia Wybaczam Ci tę złośliwą uwagę. Szach mat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 5 godzin temu, fluber napisał: Wybaczam Ci tę złośliwą uwagę. Szach mat! Nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 W dniu 25.04.2023 o 09:22, RappaR napisał: Ja się nie wypowiadam na temat szycia, powstrzymaj się Ty z medycyną Czemu mam się powstrzymać ? Założę się że ja miałem w życiu więcej do czynienia z medycyną, niż Ty z krawiectwem, modą czy ogólnie męską elegancją.,Dodatkowo korzystałem z usług medycznych w US i Polsce dlatego jestem w stanie porównać ich poziom , oczywiście z punktu widzenia pacjenta., Ja o medycynie jedno mogę powiedzieć -poznałem w życiu więcej lekarzy niż Wojciech Mann dobrych kawałków rockowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 3 godziny temu, mayor napisał: Czemu mam się powstrzymać ? Założę się że ja miałem w życiu więcej do czynienia z medycyną, niż Ty z krawiectwem, modą czy ogólnie męską elegancją.,Dodatkowo korzystałem z usług medycznych w US i Polsce dlatego jestem w stanie porównać ich poziom , oczywiście z punktu widzenia pacjenta., Ja o medycynie jedno mogę powiedzieć -poznałem w życiu więcej lekarzy niż Wojciech Mann dobrych kawałków rockowych To byś przegrał, bo nosiłem ubrania dłużej czasu niż Ty korzystałeś z usług medycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 30 minut temu, RappaR napisał: To byś przegrał, bo nosiłem ubrania dłużej czasu niż Ty korzystałeś z usług medycznych. Ale jestes w stanie porownac jakosc ubran nie bedac krawcem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi