RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 31 minut temu, BMF napisał: Chyba mam odpowiedź nie sprawdzając nawet tego. ;] Czy ja wiem, jeśli przez konserwatyzm rozumiemy seksizm i rasizm, Polska jest jednym z najmniej konserwatywnych krajów na świecie. To raczej bardziej kwestia polskiej liberalnosci i tolerancji. 4 minuty temu, agresywnychomik napisał: Czyli co wykształcic sie na koszt podatników i spierdololo ? Obywatelska postawa Rapcio. Specjalizację robię z wolnej stopy, podatnicy na to nic nie płacą nie licząc tego, że pracuje jako lekarz. Okradam podatników w podobny sposób co operator koparki na budowie autostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Ania to przegryw. Nie było jej nawet w ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 23 minuty temu, RappaR napisał: Czy ja wiem, jeśli przez konserwatyzm rozumiemy seksizm i rasizm, Polska jest jednym z najmniej konserwatywnych krajów na świecie. To raczej bardziej kwestia polskiej liberalnosci i tolerancji. Specjalizację robię z wolnej stopy, podatnicy na to nic nie płacą nie licząc tego, że pracuje jako lekarz. Okradam podatników w podobny sposób co operator koparki na budowie autostrady To inaczej że z Pisoraju chcesz wyjechać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: To inaczej że z Pisoraju chcesz wyjechać xD Znowu pudło, bo wyjadę jak będzie inna partia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Ania to przegryw. Nie było jej nawet w ATF. Tam wygrała Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 7 minut temu, Koelner napisał: Tam wygrała Marusia i to bez świecenia dupą na IG prawdziwa GOAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 16 minut temu, julekstep napisał: i to bez świecenia dupą na IG prawdziwa GOAT! Poczytaj jej historie. Akurat jak miała męża to dawała Ruskowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 26 minut temu, RappaR napisał: Znowu pudło, bo wyjadę jak będzie inna partia To ile Ty chcesz robić tą specjalizacje, zakładam że już zacząłes to w 5 lat nie ogarniesz , Ty? xD @Koelner Skala jakim przygrywem jest Ann pokazuje że tam poszła Dereszowska xD Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 https://www.pomponik.pl/plotki/newsamp-pola-raksa-sensacyjny-romans-ujrzal-swiatlo-dzienne-zdradzil,nId,5953269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Jprd ale Wy macie problemy. Lewandowska zarabia sobie na waciki kręcąc materiały dla mamusiek co chcą schudnąć stąd obecność roznegliżowanych typków. Jak ma to reklamować jeśli nie na swoich mediach społecznościowych. Gdyby nic nie robiła to byście marudzili, że utrzymanka, leniwa i pusta bo głupia. Z tą baciatą to już w ogóle beka bo jak rozumiem, gdyby instruktor był brzydalem z sumiastym wąsem to było by super. Z jednym się zgodzę, gdyby Lewy wrzucał takie zdjęcia to by dostał po dupie aż miło. Ale jak widać ona też dostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 6 minut temu, jack napisał: Jprd ale Wy macie problemy. Lewandowska zarabia sobie na waciki kręcąc materiały dla mamusiek co chcą schudnąć stąd obecność roznegliżowanych typków. Jak ma to reklamować jeśli nie na swoich mediach społecznościowych. Gdyby nic nie robiła to byście marudzili, że utrzymanka, leniwa i pusta bo głupia. Z tą baciatą to już w ogóle beka bo jak rozumiem, gdyby instruktor był brzydalem z sumiastym wąsem to było by super. Z jednym się zgodzę, gdyby Lewy wrzucał takie zdjęcia to by dostał po dupie aż miło. Ale jak widać ona też dostaje. dokładnie, laska robi pod target Al już to dawno wyjaśnił w 50 sekundzie bonusowo fajny moment nawiązujący do ostatniego ATFa xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 23 minuty temu, agresywnychomik napisał: To ile Ty chcesz robić tą specjalizacje, zakładam że już zacząłes to w 5 lat nie ogarniesz , Ty? xD @Koelner Skala jakim przygrywem jest Ann pokazuje że tam poszła Dereszowska xD W 5 lat ogarnę, język, ogarnięcie podróży na spokojnie, obstawiam ~2030 jako wyjazd 18 minut temu, jack napisał: Z jednym się zgodzę, gdyby Lewy wrzucał takie zdjęcia to by dostał po dupie aż miło. Ale jak widać ona też dostaje. Podaj przykład z jakiejś Wyborczej, która walczy o równouprawnienie jak dostaje po dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, RappaR napisał: W 5 lat ogarnę, język, ogarnięcie podróży na spokojnie, obstawiam ~2030 jako wyjazd Długo imho, no ale jak kto może, trzymam kciuki. P.s. Hiszpański nie jest znowu taki trudny. P.s.2. na co Ci hiszpański w Cleavland xD Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał: W 5 lat ogarnę, język, ogarnięcie podróży na spokojnie, obstawiam ~2030 jako wyjazd planujesz gdzieś do LATAM jechać, dobrze kojarzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 12 minut temu, RappaR napisał: Podaj przykład z jakiejś Wyborczej, która walczy o równouprawnienie jak dostaje po dupie Przecież napisałem, że się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 24 minuty temu, jack napisał: Przecież napisałem, że się zgadzam Czyli zgadzasz się, że Wyborcza jest platformą polskich seksistów? 29 minut temu, rw30 napisał: planujesz gdzieś do LATAM jechać, dobrze kojarzę? Leciałem raz LATAM, ale o co chodzi? 30 minut temu, agresywnychomik napisał: Długo imho, no ale jak kto może, trzymam kciuki. P.s. Hiszpański nie jest znowu taki trudny. P.s.2. na co Ci hiszpański w Cleavland xD Albo Hiszpański albo Francuski, Francja ma departamenty jeszcze. Generalnie na spokojnie planuję, bo do 2030 oceniam, że dla mnie w Polsce dalej będzie optymalnie. Po prostu z każdym rokiem będzie gorzej. Jak było rok czy dwa temu już nigdy mieć nie będę i pogorszenie będzie się działo w każdej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 14 minut temu, RappaR napisał: Czyli zgadzasz się, że Wyborcza jest platformą polskich seksistów? Leciałem raz LATAM, ale o co chodzi? Albo Hiszpański albo Francuski, Francja ma departamenty jeszcze. Generalnie na spokojnie planuję, bo do 2030 oceniam, że dla mnie w Polsce dalej będzie optymalnie. Po prostu z każdym rokiem będzie gorzej. Jak było rok czy dwa temu już nigdy mieć nie będę i pogorszenie będzie się działo w każdej kwestii Francuski to 2030 może czasu zabraknąć... Dla mnie straszny język. Czyli jednak idzie gorsze dla mnie bardzo widoczna korelacja z obecnie władającymi w naszym kraju i ciesze się że to widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 8 minut temu, agresywnychomik napisał: Francuski to 2030 może czasu zabraknąć... Dla mnie straszny język. Czyli jednak idzie gorsze dla mnie bardzo widoczna korelacja z obecnie władającymi w naszym kraju i ciesze się że to widzisz. Czyli uważasz, że jak się zmieni władza na jesień, to wszystko pójdzie ku lepszemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Czyli uważasz, że jak się zmieni władza na jesień, to wszystko pójdzie ku lepszemu? Uważam że władza się nie zmieni i "trend" zniżkowy zamieni się w ostre pikowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Czyli uważasz, że jak się zmieni władza na jesień, to wszystko pójdzie ku lepszemu? Jak dla pacjentów ku lepszemu, to dla lekarzy ku gorszemu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi