julekstep Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Helmut nie chce z Pablem gadać od tygodnia i dlatego taki męczący na forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: W jakim charakterze pracujesz z ludźmi? Nie zamierzam zdradzać szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 16 minut temu, julekstep napisał: Helmut nie chce z Pablem gadać od tygodnia i dlatego taki męczący na forum xD nie znasz się habibi, tam Yusuf i Kerem królują salam alejkum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 20 minut temu, Pablo81 napisał: W jakim charakterze pracujesz z ludźmi? Charyzmatyczny leader, Przewodnik duchowy ,Wysoki autorytet .,Self- proclaimed cult prophet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 10 minut temu, mayor napisał: Charyzmatyczny leader, Przewodnik duchowy ,Wysoki autorytet .,Self- proclaimed cult prophet be like fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 8 godzin temu, Reikai napisał: Well, historia musiala sie odwrocic, do tej pory to kobiety mialy przejebane wiec powiedzmy, ze genetycznie i historycznie to troche zaslugujemy na to. Meh, jakby sie dalo zmierzyc caly volume cierpienia doznanego w historii, to watpie w jakikolwiek inny wynik niz srogi blowout na "korzysc" facetow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 27 minut temu, mayor napisał: Charyzmatyczny leader, Przewodnik duchowy ,Wysoki autorytet .,Self- proclaimed cult prophet Dziękuję za komplementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 minuty temu, Chytruz napisał: Meh, jakby sie dalo zmierzyc caly volume cierpienia doznanego w historii, to watpie w jakikolwiek inny wynik niz srogi blowout na "korzysc" facetow. Czy ja wiem. To faceci byli wysyłani na wojny. Ilość przelanej krwi mogłaby jednak zmienić wynik tego meczu, pomimo braku praw społecznych/obywatelskich dla kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: Czy ja wiem. To faceci byli wysyłani na wojny. Ilość przelanej krwi mogłaby jednak zmienić wynik tego meczu, pomimo braku praw społecznych/obywatelskich dla kobiet. No właśnie to mówie. Faceci nabili dużo więcej punktów cierpienia, ez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Czy ja wiem. To faceci byli wysyłani na wojny. Ilość przelanej krwi mogłaby jednak zmienić wynik tego meczu, pomimo braku praw społecznych/obywatelskich dla kobiet. ale to faceci chcieli się napierdalac a nie kobity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 minutę temu, Chytruz napisał: No właśnie to mówie. Faceci nabili dużo więcej punktów cierpienia, ez. A, myślałem, że przez korzyść masz na myśli mniej cierpienia. 1 minutę temu, Koelner napisał: ale to faceci chcieli się napierdalac a nie kobity Em myślę, że większość żołnierzy też nie chciała iść ginąć na, ot rozkazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 4 minuty temu, P_M napisał: Em myślę, że większość żołnierzy też nie chciała iść ginąć na, ot rozkazy. no ok wojna trojańska była może przez kobitę ale Hitlera Ewunia Brown raczej nie namówiła na palenie w piecach ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 17 minut temu, Koelner napisał: no ok wojna trojańska była może przez kobitę ale Hitlera Ewunia Brown raczej nie namówiła na palenie w piecach ludzi nie rozumiem do czego pijesz, to że męzczyzni (pojedyncze jednostki) decydowały o wysłaniu innych mężczyzn na wojnę, którzy tam ginęli i cierpieli to takie cpt obvious, więc nie za bardzo jest o czym dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 godziny temu, julekstep napisał: @RappaR pa typek dalej nie umie czytac xD Dwa razy się wyłożył w tym roku na liczeniu do 5, czytanie jednak jest znacznie trudniejsze Godzinę temu, Koelner napisał: no ok wojna trojańska była może przez kobitę ale Hitlera Ewunia Brown raczej nie namówiła na palenie w piecach ludzi https://theconversation.com/amp/why-did-women-vote-for-hitler-long-forgotten-essays-hold-some-answers-134481 Więcej kobiet zagłosowało na Hitlera, niż mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 15 minut temu, RappaR napisał: Dwa razy się wyłożył w tym roku na liczeniu do 5, czytanie jednak jest znacznie trudniejsze Ty podczas remontu świetnie liczyłeś Ile tam było za projektantkę? 20k? Może garnki chcesz kupić? Ale szacun, że bronisz kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 20 minut temu, RappaR napisał: Więcej kobiet zagłosowało na Hitlera, niż mężczyzn teraz już wiesz jak sobie ułożyć relacje z kobietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Ty podczas remontu świetnie liczyłeś Ile tam było za projektantkę? 20k? Może garnki chcesz kupić? Ale szacun, że bronisz kolegę. Dokładnie, świetnie liczyłem. Coś jeszcze? Za projekt płaciłem bodaj ~9 tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Dokładnie, świetnie liczyłem. Coś jeszcze? Faktury grozy jeszcze wrzuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Faktury grozy jeszcze wrzuć. Jak Ty wrzucisz swoje zeznanie za zeszły rok. Coś za coś. 4 godziny temu, julekstep napisał: @RappaR pa typek dalej nie umie czytac xD Gość nawet przepisać cyfr nie potrafi, to czego oczekiwać 20 minut temu, Koelner napisał: teraz już wiesz jak sobie ułożyć relacje z kobietami Hitler i jego fanki, to raczej domena Twojej narodowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 8 minut temu, RappaR napisał: Hitler i jego fanki, to raczej domena Twojej narodowości fakt, zawsze lubiłem Arnolda Schwarzenegera -> szczególnie za film Komando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi