Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 58 minut temu, Pablo81 napisał: Pisiory wysmiewaja mit kowala wlasnego losu? Zastanawiales sie moze o czym to swiadczy? @fluber Jako psycholog/trener jak bys odpowiedzial na stwierdzenie kolegi z oralna fikasacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał: @fluber Jako psycholog/trener jak bys odpowiedzial na stwierdzenie kolegi z oralna fikasacja? Na które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Na które? 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał: 2. Jak brzmi treść tego stwierdzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Wyporcy Pis sa przeciwnikami mitu, ze czlowiek jest kowalem swojego losu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Wyporcy Pis sa przeciwnikami mitu, ze czlowiek jest kowalem swojego losu. A to nie wiem czy tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @RappaR pa typek dalej nie umie czytac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @RappaR pa typek dalej nie umie czytac xD 3 godziny temu, julekstep napisał: akurat mit 'kowala własnego losu' to na forum głównie domena ignazza i Sebsteina a forumowe pisiory to najgłośniej wyśmiewają WIĘC IDŹ TAM POBIEGAĆ CZY PRZECZYTAĆ JAKĄŚ KSIĄŻĘ O SAMOROZWOJU NIE WIEM zawolaj jeszcze wujka 5 minut temu, fluber napisał: A to nie wiem czy tak jest nie o to pytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: nie o to pytalem. 32 minuty temu, Pablo81 napisał: @fluber Jako psycholog/trener jak bys odpowiedzial na stwierdzenie kolegi z oralna fikasacja? No odpowiadam: 8 minut temu, fluber napisał: A to nie wiem czy tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 24 minuty temu, fluber napisał: No odpowiadam: Wyborca Pis uwaza, iz wyborcy Pis nie zgadzaja sie ze stwierdzeniem, ze czlowiek jek kowalem swojego losu. Czego oczekuje od partii wyglaszajac taka teze? Z czego moze wynikac poczucie, ze nie jest sie kowalem wlasnego losu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Wyborca Pis uwaza, iz wyborcy Pis nie zgadzaja sie ze stwierdzeniem, ze czlowiek jek kowalem swojego losu. Czego oczekuje od partii wyglaszajac taka teze? Z czego moze wynikac poczucie, ze nie jest sie kowalem wlasnego losu? Pewnie niczego. Pewnie z tego, że to gdzie się urodziny, w jakich czasach i jakie mamy geny ma znacznie większy wpływ na nasz los niż nasze działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Pewnie niczego. Pewnie z tego, że to gdzie się urodziny, w jakich czasach i jakie mamy geny ma znacznie większy wpływ na nasz los niż nasze działania Niczego? A nie przypadkiem opieki, czyli dotacji i programow, które zalatwia sprawę za niego? Które nie zmuszają do aktywności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Niczego? A nie przypadkiem opieki, czyli dotacji i programow, które zalatwia sprawę za niego? Które nie zmuszają do aktywności ? Zapytaj @julekstep czego oczekuje. Dlaczego pytasz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Zapytaj @julekstep czego oczekuje. Dlaczego pytasz mnie? Twoja wiedza i doświadczenie w pracy z ludźmi pozwolilo Ci na odpowiedź "niczego". Ciekawe. Dużo bierzesz za wizytę? Czy tylko przy niewygodnych pytaniach obniżają się kompetencje? A pytał się nie bede, bo nie jestem fanem gadki o robieniu loda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał: Twoja wiedza i doświadczenie w pracy z ludźmi pozwolilo Ci na odpowiedź "niczego". Ciekawe. Dużo bierzesz za wizytę? Czy tylko przy niewygodnych pytaniach obniżają się kompetencje? Zazwyczaj pracuję rozmawiając z druga osoba w 4 oczy, czasami zdalnie. Nie zdarzyło mi się robić psychoanalizy na podstawie randomowej wypowiedzi przekazanej przez osobę trzecią. Do tego rzeczywiście nie mam kompetencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Zazwyczaj pracuję rozmawiając z druga osoba w 4 oczy, czasami zdalnie. Nie zdarzyło mi się robić psychoanalizy na podstawie randomowej wypowiedzi przekazanej przez osobę trzecią. Do tego rzeczywiście nie mam kompetencji. Sam możesz te wypowiedź przeczytać. Czy powiedziana, czy napisana, co za różnica. Nie potrafisz wyciągnąć wniosków z jednego zdania? Proszę Nie chodzi nawet o osobe, ale konkretną wypowiedź. Przecież uczyli was w procesie ksztalcenia wyciągać wnioski z konkretnych wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie potrafisz wyciągnąć wniosków z jednego zdania? Proszę Nie chodzi nawet o osobe, ale konkretną wypowiedź. Przecież uczyli was w procesie ksztalcenia wyciągać wnioski z konkretnych wypowiedzi. Skąd ten pomysł? Wyciąganie wniosków z jednej wypowiedzi to raczej domena pseudocoachow. Nie wiem skąd to wziąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Skąd ten pomysł? Wyciąganie wniosków z jednej wypowiedzi to raczej domena pseudocoachow. Nie wiem skąd to wziąłeś. Od kolezanki, która jest psychologiem. Na ćwiczeniach mieli takie coś, a nawet oceniali rysunki itp. Ale Ty nie rozumiesz, że nie chce diagnozy czy oceny osoby. Chce oceny jedynie wypowiedzi. Z wielu wypowiedzi i spotkań buduje się obraz osoby, ale jedna wypowiedź też można ocenić przecież Btw jesteś psychologiem? Po studiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Od kolezanki, która jest psychologiem. Na ćwiczeniach mieli takie coś, a nawet oceniali rysunki itp. Ale Ty nie rozumiesz, że nie chce diagnozy czy oceny osoby. Chce oceny jedynie wypowiedzi. Z wielu wypowiedzi i spotkań buduje się obraz osoby, ale jedna wypowiedź też można ocenić przecież Btw jesteś psychologiem? Po studiach? Już ja ocenilem. Nie jestem psychologiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Już ja ocenilem. Nie jestem psychologiem W jakim charakterze pracujesz z ludźmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi