Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 15 minut temu, LAF napisał: Takie pytanie prosto znad Prozaka Czy nie będąc celebrytą a zwykłym chłopakiem można ogarnąć celebrytkę ? dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) 3 minuty temu, LAF napisał: Kogo ? tej do której podbijasz Edytowane 1 Października 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 8 minut temu, LAF napisał: A czemu pytasz ? bo zadajesz mocno dziwne pytania, ale jak masz <25 to w sumie może ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 53 minuty temu, LAF napisał: Takie pytanie prosto znad Prozaka Czy nie będąc celebrytą a zwykłym chłopakiem można ogarnąć celebrytkę ? Zależy co rozumiesz przez bycie zwykłym chłopakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Serio masz 27 lat? Byłbym w stanie postawić najdroższą fiski na to że masz poniżej 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 10 minut temu, josephnba napisał: Serio masz 27 lat? Byłbym w stanie postawić najdroższą fiski na to że masz poniżej 20 dlatego wolałem spytać. Kiedyś myślałem, że @Vice-kontorezerwowe ma 15 -17 lat (i jakby ktoś się mnie dzisiaj spytał, to bym ciągle tak powiedział), ale napisał kiedyś, że pamięta finały 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 13 minut temu, josephnba napisał: Byłbym w stanie postawić najdroższą fiski Naprawdę Black Bowmore? Ale to shota czy całą butelkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Teraz, ely3 napisał: Naprawdę Black Bowmore? Ale to shota czy całą butelkę? No może takiego większego łyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 24 minuty temu, josephnba napisał: Serio masz 27 lat? Byłbym w stanie postawić najdroższą fiski na to że masz poniżej 20 ma typował sieczkę kujawską w głowie - prawidłowo , całe życie trzeba być nastolatkiem! 14 minut temu, rw30 napisał: dlatego wolałem spytać. Kiedyś myślałem, że @Vice-kontorezerwowe ma 15 -17 lat (i jakby ktoś się mnie dzisiaj spytał, to bym ciągle tak powiedział), ale napisał kiedyś, że pamięta finały 98 ja oglądałem na pewno 92’ ale pamietam tylko 93’ - dałbyś wiarę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 27 minut temu, josephnba napisał: Serio masz 27 lat? Byłbym w stanie postawić najdroższą fiski na to że masz poniżej 20 Byłbyś w stanie postawić na to, ze zarejestrował się na forum mając 10 lat? 29 minut temu, LAF napisał: Zwykłym czyli ktoś kto nie jest rozpoznawalny i nie ma setki tysięcy lajkow na mediach społecznościowych To lajtowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 15 minut temu, Koelner napisał: ma typował sieczkę kujawską w głowie - prawidłowo , całe życie trzeba być nastolatkiem! ja oglądałem na pewno 92’ ale pamietam tylko 93’ - dałbyś wiarę? ja 90 jak przez mgle, pokazywane zimo 90 jak sie ostatnio doweidzialem z wywiadu z Michalowiczem. I 91 juz na pewno. Ale Ciebie kojarzę że jesteśmy podobne roczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 33 minuty temu, josephnba napisał: No może takiego większego łyka To lepiej zobacz ile to kosztuje bo możesz przezyć szok 7 minut temu, rw30 napisał: ja 90 jak przez mgle, pokazywane zimo 90 jak sie ostatnio doweidzialem z wywiadu z Michalowiczem. I 91 juz na pewno. Ale Ciebie kojarzę że jesteśmy podobne roczniki. Cholera czyli tylko ja pamiętam mecze ZSRR-Hawks w 88? I mecze NBA z tamtego okresu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 2 minuty temu, ely3 napisał: Cholera czyli tylko ja pamiętam mecze ZSRR-Hawks w 88? I mecze NBA z tamtego okresu? tak, ale to też po gadce wyczuć że jesteś stary zgred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 6 minut temu, ely3 napisał: Cholera czyli tylko ja pamiętam mecze ZSRR-Hawks w 88? I mecze NBA z tamtego okresu? ja wtedy wyskakiwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 6 minut temu, rw30 napisał: tak, ale to też po gadce wyczuć że jesteś stary zgred Zgredem nie jestem . Do nich mi trochę brakuje 4 minuty temu, Koelner napisał: ja wtedy wyskakiwałem Co robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 8 minut temu, ely3 napisał: Zgredem nie jestem . Do nich mi trochę brakuje Co robiłeś? urodzony zostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 13 minut temu, Koelner napisał: urodzony zostałem Że niby pamiętasz finały NBA jak o5 latek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 4 minuty temu, ely3 napisał: Że niby pamiętasz finały NBA jak o5 latek? Tak - rzut Paxona jak dzisiaj ale 92 nie pamietam ale oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 40 minut temu, ely3 napisał: To lepiej zobacz ile to kosztuje bo możesz przezyć szok No właśnie sprawdziłem i dlatego był ten łyk 5 minut temu, ely3 napisał: Że niby pamiętasz finały NBA jak o5 latek? Moje pierwsze finały to 91 i 10 lat na liczniku a pamietałbym raczej niewiele godyby nie fakt że widziałem je jeszcze X razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 5 godzin temu, LAF napisał: A jak do tego podejść ? Może masz jakiś patent i chciałbyś się z nami nim podzielić masz do niej dostep fizyczny czy tylko internet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi