jack Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 21 minut temu, fluber napisał: Widzę że parę osób pomyślało, że ja na poważnie jesteśmy w okolicach wątku politycznego na e-nba. Tu ludzie nie takie rzeczy poważnie piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 48 minut temu, Pepis21 napisał: Jak czytam Flubera w tym temacie to mam wrażenie, że on albo żyje w celibacie albo tylko na misjonarza pod kołdrą i zgaszonym świetle. Serio Ogólnie w najnowszym raporcie na temat seksu w Polsce jest napisane ze 26 procent Polaków w ogóle nie uprawia seksu ( w 2020 było to tylko 21 procent) więc nie ma się co śmiać z celibatu, bo pewnie 1/4 forum w ogóle w tym roku nie uprawiała seksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ja to jeden dziadzia gadał. Ja mogę uprawiać sex tylko mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Ja to jeden dziadzia gadał. Ja mogę uprawiać sex tylko mi się nie chce. Akurat w grupie 18-24 seksu nie uprawia w ogóle 46% ( dla porównania w grupie 55-64 31%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 18 godzin temu, mistrzBeatka napisał: troche rozszerze temat , jakie macie texty gdy poznajecie nowa suke w pubie/innym miejscu? no wiadomo zeby poruchac najpierw trzeba niewiaste lekko zbalamucic nieco spompowac czache jakimis glupotami niekoniecznie prawdziwymi haha , ja od kilku miesiecy takie cos dodalem do arsenalu : jakies pitu pitu na poczatku , a pozniej zeby lekko wyjsc na romantyka - idealiste zaczynam pierdolic o moich dziadkach , nie caly czas ma sie rozumiec taka historyjka totalnie z dupy na 10 - 15 minut rozmowy ale imo dajaca niezle korzysci haha, mowie ze kilka dni temu odwiedzilem swoich dziadkow , oczywiscie pi****le jak sie nimi opiekuje i regularnie odwiedzam bla bla bla (dziadkowie nie zyja LOL ) pozniej wspominam ze sa ze soba cale zycie, ze nadal uprawiaja sex (oczywiscie odrazu story w miedzyczasie jakie to piekne byc z jedna kobieta cale zycie ROTFL) , na koniec oczywiscie refleksja w stylu: ze dzisiajszy swiat taki nie jest , uczucia sie nie licza tylko sami materialisci wokol ( jak babina ogarnieta to pytam za chwile czy czytala Fromma - miec czy byc , zeby przeskoczyc do dalszego topiku ) . Moim zdaniem calkiem niezly wkret , nie mowimy o sobie haha , ale o kims innym jednoczesnie sugerujac nie wprost jakie cechy nam imponuja :))))))))) Nie jestem autorem tego niestety , sprzedala mi to jakas babina , zapytalem ja wprost jaki text ostatnio jej sie spodobal :))))). pany dawajcie swoje texty/patenty , wreszcie moze sie do czegos praktycznego forum przyda Wchodze do klubu, nawiązuje z nią kontakt tvn24, jeśli zamruga oczy ma chociaż raz w ciągu godziny to dla mnie znak, i przystępuje do działania: Biore rozbieg.. taki na pół metra jak odwróci twarzoczaszkę to wypier*alam jej sierpowego na szczękę, Ona pada. Ja czekam. ( kocha poczeka) jak już dochodzi do Siebie to wdrażam swój gejmplan.. mowie ze" musiało boleć jak spadałaś z nieba" i wtedy przychodzi ochrona i wyp*ierdalają Mnie z klubu. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 9 godzin temu, Pepis21 napisał: Jak czytam Flubera w tym temacie to mam wrażenie, że on albo żyje w celibacie albo tylko na misjonarza pod kołdrą i zgaszonym świetle. Serio Przecież Fluber trolluje Was na pełnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 4 minuty temu, Sebastian napisał: Przecież Fluber trolluje Was na pełnej od kiedy? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 14 minut temu, Koelner napisał: od kiedy? lol Dzień 3872. Obiekt badań nadal niczego się nie domyśla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Dzień 3872. Obiekt badań nadal niczego się nie domyśla. fajnie się bawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: fajnie się bawisz Fluber jest Alter-ego Borysa, który rzuca tu kontrowersyjne tezy, żeby utrzymywać zainteresowanie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Sebastian napisał: Przecież Fluber trolluje Was na pełnej To w takim razie jego obecność nie tylko w tym temacie ale na całym forum to jeden wielki trolling. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/to-dla-nas-wazne/nie-zarabia-nie-ma-prawka-nie-potrafi-wkrecic-sruby-to-rozkwit-meskosci/rlrb86z Nowy Świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 W dniu 8.06.2022 o 21:50, fluber napisał: Dzień 3872. Obiekt badań nadal niczego się nie domyśla. Może go to bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Dżonson Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 14 minut temu, fluber napisał: https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/to-dla-nas-wazne/nie-zarabia-nie-ma-prawka-nie-potrafi-wkrecic-sruby-to-rozkwit-meskosci/rlrb86z Nowy Świat "Nie pozwalał mi pić kraftowego piwa" I dalej już nie czytałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 45 minut temu, fluber napisał: https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/to-dla-nas-wazne/nie-zarabia-nie-ma-prawka-nie-potrafi-wkrecic-sruby-to-rozkwit-meskosci/rlrb86z Nowy Świat utrzymanek lub mąż żony to stary świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Fascynuje mnie, że jako przypadek abstrakcyjny, o którym trzeba napisać, wymieniono przykład, gdzie facet stracił na kilka miesięcy pracę i żyli z pensji żony, zanim znalazł nową fuchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 @fluber a Sonya Curry? rocznik 66 podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Młodzi faceci mają przerąbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 3 minuty temu, LAF napisał: Takie pytanie prosto znad Prozaka Czy nie będąc celebrytą a zwykłym chłopakiem można ogarnąć celebrytkę ? Zależy jaki rodzaj celebrytki. Ale jakiś basic level, nie Doda to do ogarnięcia. Sam bujałem się z profesjonalna modelka(nie instagramowa cipcia robiaca fotki iphonem do lustra), a chyba spełniam wszystkie możliwe punkty normalnego chlopaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 9 minut temu, LAF napisał: Takie pytanie prosto znad Prozaka Czy nie będąc celebrytą a zwykłym chłopakiem można ogarnąć celebrytkę ? tak z ciekawości: ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi