Reikai Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: Laska to będzie mieć teraz zrytą psychę do końca życia. Nom, laska rocznik 2003 i właśnie dostała zabójstwo narzeczonego przez byłego i strzal samobójczy. Z takich rzeczy raczej się człowiek nie prostuje za łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 wystarczy żeby miała zajebiscie silną psychikę no i oczywiście dobrego coacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: wystarczy żeby miała zajebiscie silną psychikę no i oczywiście dobrego coacha Tu potrzeba psychiatry lub psychologa a i to może nie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 może dziewczyna jest silna i zaraz znajdzie sobie nowego narzeczonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 6 minut temu, Koelner napisał: może dziewczyna jest silna i zaraz znajdzie sobie nowego narzeczonego Stary k**** tu nie ma miejsca na żarty i cytowanie filmów Przerażające co ona ma teraz w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 3 minuty temu, josephnba napisał: Stary k**** tu nie ma miejsca na żarty i cytowanie filmów Przerażające co ona ma teraz w głowie Zdziwilbys sie ilu przegrywow teraz w internecie sie cieszy, szuka winy u tej laski i pisze, ze za 2 tyg bedzie skakala na innym bolcu. Popi****leni frustraci. Strasznie szkoda tego chlopa i tej laski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Zdziwilbys sie ilu przegrywow teraz w internecie sie cieszy, szuka winy u tej laski i pisze, ze za 2 tyg bedzie skakala na innym bolcu. Popi****leni frustraci. Strasznie szkoda tego chlopa i tej laski. Lekko przerażające co się dzieje z facetami w tych czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Dopiero teraz zacząłem coś czytać Ktoś tu pisał że to były zastrzelił narzeczonego A z kolei na Onecie przeczytałem że to narzeczony zastrzelił kochanka 2 minuty temu, fluber napisał: Lekko przerażające co się dzieje z facetami w tych czasach. A co mają do tego czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 4 minuty temu, josephnba napisał: Dopiero teraz zacząłem coś czytać Ktoś tu pisał że to były zastrzelił narzeczonego A z kolei na Onecie przeczytałem że to narzeczony zastrzelił kochanka A co mają do tego czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 nie znam dokładnie tej historii ale jeśli ten facet strzelił do kolesia i do siebie z miłości to na podstawie takich wydarzeń powstają książki i filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 6 minut temu, josephnba napisał: A z kolei na Onecie przeczytałem że to narzeczony zastrzelił kochanka Na instagramie tej laski i tego chlopa sa ich wspolne zdjecia, 10 dni temu sie zareczyli. Onet pierdoli glupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, NieMy napisał: Ale ten co go zastrzelił to nawet dostał niższy wyrok bo miał „motyw” Teraz, Reikai napisał: Na instagramie tej laski i tego chlopa sa ich wspolne zdjecia, 10 dni temu sie zareczyli. Onet pierdoli glupoty. ale może ten narzeczony wsadzał jej jak jeszcze była z tamtym gościem i zrobił mu przechwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 6 minut temu, josephnba napisał: A co mają do tego czasy? No jakoś wcześniej nie było tyle płaczących facetów którzy nie mogli sobie kobiety ogarnąć, albo takich co sobie znaleźli i odreagowują pantoflarstwo np w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: No jakoś wcześniej nie było tyle płaczących facetów którzy nie mogli sobie kobiety ogarnąć, albo takich co sobie znaleźli i odreagowują pantoflarstwo np w necie. Werter moglby miec inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 4 minuty temu, fluber napisał: No jakoś wcześniej nie było tyle płaczących facetów którzy nie mogli sobie kobiety ogarnąć, albo takich co sobie znaleźli i odreagowują pantoflarstwo np w necie. Nawet mi się nie chce szukać ile w przeszłości popełniono podobnych zbrodni O kilku chyba uczysz w szkole 4 minuty temu, fluber napisał: No jakoś wcześniej nie było tyle płaczących facetów którzy nie mogli sobie kobiety ogarnąć, albo takich co sobie znaleźli i odreagowują pantoflarstwo np w necie. Nawet mi się nie chce szukać ile w przeszłości popełniono podobnych zbrodni O kilku chyba uczysz w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Werter moglby miec inne zdanie Takich statów nie było chyba nigdy: Cytat Z raportu „Poczucie samotności wśród dorosłych Polaków” Instytutu Pokolenia dowiadujemy się że z samotnością boryka się 65 proc. Polaków ( mężczyzn) w wieku 25–34 lat Teraz, josephnba napisał: Nawet mi się nie chce szukać ile w przeszłości popełniono podobnych zbrodni O kilku chyba uczysz w szkole Przecież ja nie piszę o zbrodni, tylko o reakcjach na nią młodych mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Takich statów nie było chyba nigdy: Przecież ja nie piszę o zbrodni, tylko o reakcjach na nią młodych mężczyzn. Różnica jest tylko taka że teraz dzięki mediom społecznościowym możesz o ich reakcjach poczytać Wcześniej wiedziała o tym garstka najbliższych takiemu kolesiowi osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, josephnba napisał: Różnica jest tylko taka że teraz dzięki mediom społecznościowym możesz o ich reakcjach poczytać Wcześniej wiedziała o tym garstka najbliższych takiemu kolesiowi osób Moim zdaniem wcześniej ludzie nie mieli czasu na przeżywanie takich rzeczy, bo mieli dom, rodzinę, pracę i trzeba było to wszystko ogarniać. Teraz nie ma co robić w oczekiwaniu na obiad od mamy: Cytat 43 proc. mężczyzn w wieku 25–34 lat wciąż mieszka z rodzicami Dla mnie to jest niepojęte, ja się wyprowadziłem z domu 3 miesiące po 18 urodzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Dla mnie to jest niepojęte, ja się wyprowadziłem z domu 3 miesiące po 18 urodzinach a życie „na kupie”? przecież wielopokoleniowe rodziny na wsiach czy w kamienicach to był w dawnych czasach standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Moim zdaniem wcześniej ludzie nie mieli czasu na przeżywanie takich rzeczy, bo mieli dom, rodzinę, pracę i trzeba było to wszystko ogarniać. Teraz nie ma co robić w oczekiwaniu na obiad od mamy: Dla mnie to jest niepojęte, ja się wyprowadziłem z domu 3 miesiące po 18 urodzinach Brzmisz jak taki stary wujek siedzący na imieninach przy stole Ja z kolei mieszkałem w domu rodzinnym do 27 r.ż Studiowałem w mieście rodzinnym, mamy ogromny dom, całą górę miałem dla siebie, zresztą budowaliśmy dom z myślą żebym w nim kiedyś zamieszkał z rodziną Nie widzę w tym nic złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi