Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 17 minut temu, Alonzo napisał: Można będzie zacząć i czas np do wtorku po świętach na oferty w I rundzie FA - pewnie tradycyjnie godz. 22.00 A tak szczerze to bez sensu - przecież 90% tłumaczeń braku czasu na simkę to praca. W Święta nie ma pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: A tak szczerze to bez sensu - przecież 90% tłumaczeń braku czasu na simkę to praca. W Święta nie ma pracy Jak dla mnie też możemy spokojnie grać, ale jutro Julek pewnie pije z teściem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ja proponuję zacząć FA po majowym długim weekendzie tylko trzeba jeszcze przedyskutować czy tegorocznym czy przyszłorocznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 20 minut temu, Pablo81 napisał: A tak szczerze to bez sensu - przecież 90% tłumaczeń braku czasu na simkę to praca. W Święta nie ma pracy No nie wiem, ja od dzisiaj do wtorku raczej trzeźwy nie będę, słaba opcja na składanie ofert, ja cały czas się zastanawiam gdzie Wam się tak spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 7 minut temu, SlaKB napisał: No nie wiem, ja od dzisiaj do wtorku raczej trzeźwy nie będę, słaba opcja na składanie ofert, ja cały czas się zastanawiam gdzie Wam się tak spieszy Pierwsza rundę PO też simowales pod wpływem i było OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 10 minut temu, SlaKB napisał: No nie wiem, ja od dzisiaj do wtorku raczej trzeźwy nie będę, słaba opcja na składanie ofert, ja cały czas się zastanawiam gdzie Wam się tak spieszy No jak to na co? Na jedyny i prawilny julkowy prsedsezonowy Power Ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 11 minut temu, SlaKB napisał: No nie wiem, ja od dzisiaj do wtorku raczej trzeźwy nie będę, słaba opcja na składanie ofert, ja cały czas się zastanawiam gdzie Wam się tak spieszy Też wnioskuję zacząć po świętach. To jest czas dla rodziny i bliskich, a nie jakiś przerywnik w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: No jak to na co? Na jedyny i prawilny julkowy prsedsezonowy Power Ranking ja tam bardzo lubię Julka Power Rankingi - dają mi fachowy pogląd na sytuację i sporo rzeczy, których nadal nie dostrzegam. A że po drodze zdarza się sporo kontuzji i przetasowań w składach - tego się już nie da przewidzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Pierwsza rundę PO też simowales pod wpływem i było OK Simowanie PO, a FA to dwie różne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 pierwszy etap pewnie będzie do wtorku i tyle 16 minut temu, SlaKB napisał: No nie wiem, ja od dzisiaj do wtorku raczej trzeźwy nie będę, słaba opcja na składanie ofert, ja cały czas się zastanawiam gdzie Wam się tak spieszy O FAJNIE MOŻE IVEREK PÓJDZIE ZA TO MLE DO MNIE W TAKIM RAZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też wnioskuję zacząć po świętach. To jest czas dla rodziny i bliskich, a nie jakiś przerywnik w robocie. Dlatego po drafcie można zacząć i skończyć we wtorek o godz. 22 - bo i tak 90% ofert wpada w ostatnich godzinach czy nawet minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Też wnioskuję zacząć po świętach. To jest czas dla rodziny i bliskich, a nie jakiś przerywnik w robocie. To po Bożym Narodzeniu tylko tym za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 11 minut temu, julekstep napisał: O FAJNIE MOŻE IVEREK PÓJDZIE ZA TO MLE DO MNIE W TAKIM RAZIE! ja tam z szacunku dla legend klubowych nigdy nie będę składał pewnym graczom ofert No.. chyba że macierzysty klub nie złoży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 17 minut temu, Ice23 napisał: To po Bożym Narodzeniu tylko tym za 2 lata Gdybyś zaorał ten burdel z Durantem w Kings to może do świąt poskładał byś jakąś drużynę na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: Raptors - Grant Jerrett @Alonzo Mogę chwilę przeciągnąć - bo jeszcze nad dealem rozmawiam - czy nam się spieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Mogę chwilę przeciągnąć - bo jeszcze nad dealem rozmawiam - czy nam się spieszy? możesz przemyśl dobrze - ten pick to może być gamechanger dla organizacji Sonics! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: możesz przemyśl dobrze - ten pick to może być gamechanger dla organizacji Sonics! Wiem Dlatego nie chcę się spieszyć. Zainspirował mnie @Ice23 - obiecuję do tegorocznego łikendu majowego wybrać A tak poważnie - wybiorę w przeciągu godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 do 20:00 czas na dopięcie wszelkich QO, birdów, cutów itp - od 20 ruszamy z FA (deadline 1szego etapu będzie do środy - bo zostałem przegłosowany przez kondominium KrzemowoSlaKBowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: do 20:00 czas na dopięcie wszelkich QO, birdów, cutów itp - od 20 ruszamy z FA (deadline 1szego etapu będzie do środy - bo zostałem przegłosowany przez kondominium KrzemowoSlaKBowe ) to trzeba bedzie budzik nastawic na 21:59 w srode..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 no i zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi