julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Alonzo napisał: @julekstep nie dostrzegasz wizjonerstwa z wyborem Jamaala Franklina przyznaję bez bicia - nie dostrzegam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: przyznaję bez bicia - nie dostrzegam! Czyli ni jesteś jeszcze gotowy na nadejście mojego kolejnego stealu za 10 simkowych sezonów To będzie mój wybór pierwszorundowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 fajnie że Freddie Mercury ożył, przytył i teraz gra w kosza lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Czyli ni jesteś jeszcze gotowy na nadejście mojego kolejnego stealu za 10 simkowych sezonów To będzie mój wybór pierwszorundowy A gdzie jonny z Arizony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: A gdzie jonny z Arizony? Mój jest z Syracuse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Mój jest z Syracuse. Nie ma go w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Nie ma go w składzie Będzie po FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Tych co zwolniłem co mogłem za darmo kiedy znikną z składu Nets ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 minuty temu, matiwrona napisał: Tych co zwolniłem co mogłem za darmo kiedy znikną z składu Nets ? Na koniec draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 15 minut temu, matiwrona napisał: Tych co zwolniłem co mogłem za darmo kiedy znikną z składu Nets ? chyba ze jest pptrzebny cap pod trade czy cus to mozna przyspieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: fajnie że Freddie Mercury ożył, przytył i teraz gra w kosza lol Amerykańczaki nazywają go amerykańczackim Jokiciem Raczej nie zagra nigdy w NBA - Ronnie Artestics z naszego forum scoutował go specjalnie dla mnie w Lidze Belgijskiej live ostatnio - ogólnie będę Wam truł d.. żeby był w simkowym drafcie i miał tzw. papiery na przyzwoitego podkoszowego - sam zresztą jesteś za no nameami w simce, więc liczę Twoje wsparcie przy budowaniu jego silli przy drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Amerykańczaki nazywają go amerykańczackim Jokiciem Raczej nie zagra nigdy w NBA - Ronnie Artestics z naszego forum scoutował go specjalnie dla mnie w Lidze Belgijskiej live ostatnio - ogólnie będę Wam truł d.. żeby był w simkowym drafcie i miał tzw. papiery na przyzwoitego podkoszowego - sam zresztą jesteś za no nameami w simce, więc liczę Twoje wsparcie przy budowaniu jego silli przy drafcie ale ja jestem za auto-genowymi no nejmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: ale ja jestem za auto-genowymi no nejmami oj tam oj tam Dla mojego przyszłego franchise playera chyba można zrobić tu wyjątek Simka jeszcze takiego dzika nie znała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: oj tam oj tam Dla mojego przyszłego franchise playera chyba można zrobić tu wyjątek Simka jeszcze takiego dzika nie znała Odkup najpierw Ilyasowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 5 minut temu, Krzemo napisał: Odkup najpierw Ilyasowe! Za rok będą mieli z TMac'iem podobne trade value i może wtedy się wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 21 minut temu, Krzemo napisał: Odkup najpierw Ilyasowe! jak poniżej - Tracy już za sezon może być Twój - nada się jako weteran do Antka i Kryształka I wtedy wielki powrót Buźki Ersana do Dumnych SuperSonics 15 minut temu, Pablo81 napisał: Za rok będą mieli z TMac'iem podobne trade value i może wtedy się wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: fajnie że Freddie Mercury ożył, przytył i teraz gra w kosza lol W kosza gra i zgryz mu nawet naprostowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Jak dziś skończymy draft to @julekstep od razu zaczynamy FA czy poczekamy aż święta mina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Jak dziś skończymy draft to @julekstep od razu zaczynamy FA czy poczekamy aż święta mina? Można będzie zacząć i czas np do wtorku po świętach na oferty w I rundzie FA - pewnie tradycyjnie godz. 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 17 minut temu, kuba2419 napisał: Jak dziś skończymy draft to @julekstep od razu zaczynamy FA czy poczekamy aż święta mina? musi spytać teścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi