Tecu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Albo prawdziwy steal Nie sadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Do której czekamy na Memphis? Do 20tej i leci CPU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Takiego handlu 2rd to jeszcze chyba nie było, te picki to juz byly w paru ekipach po x razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Do której czekamy na Memphis? Do 20tej i leci CPU? Czekamy do jutra do 20tej, ale, iż zaczyna się przerw świąteczna, to do wtorku do 20tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ogolnie pospiech nie jest wskazany na trawienie np. dlatego apeluje o spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 16 minut temu, Pablo81 napisał: Czekamy do jutra do 20tej, ale, iż zaczyna się przerw świąteczna, to do wtorku do 20tej. MEM jest w pierwszej 10tce które ma czas do dzisiaj do 20tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 zaktualizowałem stronkę jbc - z pozdrowieniami dla ludzi pracy takich jak @MarcusCamby ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: zaktualizowałem stronkę jbc - z pozdrowieniami dla ludzi pracy takich jak @MarcusCamby ! A gdzie mój Shane Larkin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: A gdzie mój Shane Larkin? pytanie powinno brzmieć GDZIE MOJE SKILLSY W KOMPUTER załaduj ponownie ramkę na stronie czy coś w ten deseń i będziesz widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: pytanie powinno brzmieć GDZIE MOJE SKILLSY W KOMPUTER załaduj ponownie ramkę na stronie czy coś w ten deseń i będziesz widział Najlepsze że widzę że kasztanów typu Pressley a swojego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Godzinę temu, eMeS napisał: Ian Clark next: @eMeS Archie Goodwin next: @Alonzo Dzięki eMeS Podałem Julkowi 3 nazwiska - Clark, Goodwin i nr3 Franklin (na którego wybór liczyłem z #58 pickiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Alonzo napisał: SuperSonics - freudowska pomyłka kultura organizacji simkowych Sonics jest taka jak w rl Heat - MOŻE SIĘ POMYLIĆ! a tak swoją drogą to ten Franklin wygląda na kandydata do kolejnego maxa w Sonics! xD 1 minutę temu, Alonzo napisał: Dzięki eMeS Podałem Julkowi 3 nazwiska - Clark, Goodwin i nr3 Franklin (na którego wybór liczyłem z #58 pickiem). DOKŁADNIE W TEJ KOLEJNOŚCI! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: kultura organizacji simkowych Sonics jest taka jak w rl Heat - MOŻE SIĘ POMYLIĆ! .. a zatem pomyłka w pełni zrozumiała Żałowałem, że w rl Franklinowi się nie powiodło w NBA - tu postaramy sie popracować nad nim bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Najlepsze że widzę że kasztanów typu Pressley a swojego nie no musisz odświeżyć jakiej przeglądarki używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: no musisz odświeżyć jakiej przeglądarki używasz? Już wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) bez kitu chyba w żadnym FA nie było w połowie tyle gówno-trade'ów co teraz xD tak widzę to FA póki co: Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 jest ruch w interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: bez kitu chyba w żadnym FA nie było w połowie tyle gówno-trade'ów co teraz xD tak widzę to FA póki co: To ten Jokic, o ktorym jest tak głośno teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Teraz, eMeS napisał: To ten Jokic, o ktorym jest tak głośno teraz? nah to jeden z GMów z Teksasu CIEKAWE CZY GDZIEŚ W ŚRODKU TEJ KUPKI NIE ZNAJDZIE BOSHA! Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @julekstep nie dostrzegasz wizjonerstwa z wyborem Jamaala Franklina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi