julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 minuty temu, SzuLcU napisał: @julekstep Możesz przełożyć ten swój korpo dialekt na chłopski no zegar tyka tylko w wyznaczonym przedziale (10-22 wydaje się 'ludzkie') poza tym przedziałem (22.01 - 09.59) zegar jest wstrzymany (ofc chętni mogą pickować) i wtedy czas na wybór dla powiedzmy pierwszych 10ciu picków to te 12 godzin (liczone tylko w przedziale 10-22), a dla kolejnych 19 powiedzmy 6 godzin (liczone w przedziale 10-22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: no zegar tyka tylko w wyznaczonym przedziale (10-22 wydaje się 'ludzkie') poza tym przedziałem (22.01 - 09.59) zegar jest wstrzymany (ofc chętni mogą pickować) i wtedy czas na wybór dla powiedzmy pierwszych 10ciu picków to te 12 godzin (liczone tylko w przedziale 10-22), a dla kolejnych 19 powiedzmy 6 godzin (liczone w przedziale 10-22) To cały czas są 3 tygodnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 8 minut temu, Alonzo napisał: 24h na 5 sezonów to bardzo dużo czasu jak nie liczymy i tak godzin nocnych - a wtedy przecież tez można wybierać, handlować i negocjować Koncepcja jest taka, że jak ktoś w pierwszym sezonie wykorzysta od razu 20h, to w kolejnych 4 sezonach mamy sabotażystę z głowy - musi się sprężyć, a jak nie to idzie CPU Wartość i tak bym jakoś zmienił. Natomiast koncepcja ucinania czasu działając miedzy godzina X a Y wydaje mi się spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Można też po prostu 5-6 picków dziennie. Jak ktoś nie może w ciągu dnia wybierać, to po prostu przesyła komiszowi listę od 1 do .. (w zależności który wybiera). Wtedy np pierwsza osoba do południa, druga do godz. 16, trzecia do 19tej, czwarta do 21, piąta do północy, a szósta do południa następnego dnia - to taki przykład z tymi godzinami i ilością picków na dzień, ale ogólnie można by to faktycznie udoskonalić - miesiąc na draft to jednak za dużo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Można też po prostu 5-6 picków dziennie. Jak ktoś nie może w ciągu dnia wybierać, to po prostu przesyła komiszowi listę od 1 do .. (w zależności który wybiera). Wtedy np pierwsza osoba do południa, druga do godz. 16, trzecia do 19tej, czwarta do 21, piąta do północy, a szósta do południa następnego dnia - to taki przykład z tymi godzinami i ilością picków na dzień, ale ogólnie można by to faktycznie udoskonalić - miesiąc na draft to jednak za dużo.. Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Alonzo napisał: Można też po prostu 5-6 picków dziennie. Jak ktoś nie może w ciągu dnia wybierać, to po prostu przesyła komiszowi listę od 1 do .. (w zależności który wybiera). Wtedy np pierwsza osoba do południa, druga do godz. 16, trzecia do 19tej, czwarta do 21, piąta do północy, a szósta do południa następnego dnia - to taki przykład z tymi godzinami i ilością picków na dzień, ale ogólnie można by to faktycznie udoskonalić - miesiąc na draft to jednak za dużo.. Ja ostatni tydzien pracowalem po kilkanascie godzin wiec nie bylo szans na jakakolwiek reakcje a o tym ze tak to bedzie wygladac dowiedzialem z dnia na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Narazie to najdłużej schodzi sie chyba tym ktorzy bynajmniej nie narzekaja na absolutny brak wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 8 minut temu, elwariato napisał: Narazie to najdłużej schodzi sie chyba tym ktorzy bynajmniej nie narzekaja na absolutny brak wolnego czasu to jedz śliwki w czekoladzie jak nie masz czasu na kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: to jedz śliwki w czekoladzie jak nie masz czasu na kibel A jak mam to nie powinienem spożywać czy jak powidz powidz miszczu anegdoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 8 godzin temu, elwariato napisał: A jak mam to nie powinienem spożywać czy jak powidz powidz miszczu anegdoty jak masz to pickuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Teraz, cvbe napisał: No to teraz poczekacie 23h59m... A serio to: 13. Alex Len Next: @Krzemo Byłem pewny że KCP wybierzesz patrząc że masz DMC na C a na SG przeciętnego Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 9 minut temu, kuba2419 napisał: Byłem pewny że KCP wybierzesz patrząc że masz DMC na C a na SG przeciętnego Lee Oglądałeś mój awatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Oglądałeś mój awatar? No Rondo,i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 13 minut temu, kuba2419 napisał: Byłem pewny że KCP wybierzesz patrząc że masz DMC na C a na SG przeciętnego Lee Biorę BPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 33 minuty temu, kuba2419 napisał: No Rondo,i? i dlatego wybrał Curryego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: i dlatego wybrał Curryego Seth fajny gracz - może być niezły w simce. .. ale się draft ruszył - może nawet w 2 tyg. się z nim wyrobimy jak tempo się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Seth jest mega akurat, myslalem ze on luzno w top10 pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: Seth jest mega akurat, myslalem ze on luzno w top10 pojdzie Kopia Fourniera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Kopia Fourniera. nom obaj mają sufit w asg/all-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: nom obaj mają sufit w asg/all-nba Jak nie MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi