Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 #ElwariatoWG5musisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: #ElwariatoWG5musisz! A CambyGOAT? Gerald Wallace jak rozumiem na G5 nie wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: A CambyGOAT? Gerald Wallace jak rozumiem na G5 nie wraca nie przeklikałem pustego dnia WRACA @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: nie przeklikałem pustego dnia WRACA @Krzemo Nie ma sprawiedliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 w ogóle śmiesznie by było jakby w WCF grały ekipy z 7mego i 8mego seedu dobre podsumowanie tej śmiesznej konfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 11 minut temu, MarcusCamby napisał: A CambyGOAT? Gerald Wallace jak rozumiem na G5 nie wraca Ale Twoja historia byłaby epicka. Takie PO bez Okafora. Jak NYK '99 bez Ewinga. Btw @julekstep miał rację, że strasznie jednostronne te półfinały na Wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 10 minut temu, Pablo81 napisał: Btw @julekstep miał rację, że strasznie jednostronne te półfinały na Wschodzie No a nie? Sami gospodarze wygrywają do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Ale dziś simka przekręciła Celtics. Lawson jako 3cia opcja grając 44 min oddaje 5 rzutów z gry... Drużyna przy out oddaje w całym meczu 6 rzutów za 3, przy czym 66% skuteczności Do tego mecz przegrany w ost kwarcie Simbasket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 54 minuty temu, Pablo81 napisał: #ElwariatoWG5musisz! W 6 też chyba że 0 wraca juz wtedy. Ogolnie nie cieszę się z kłopotów Sylvka, ale szczescie sie do mnie uśmiechnęło bo w Raps specjalnie nie ma kto Arenasa zastąpić ... no nic zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 2 godziny temu, eMeS napisał: No a nie? Sami gospodarze wygrywają do tej pory Ja rozumiem, że cały świat patrzy na parę Celtics - Hornets, ale jednak w rywalizacji Pacers - Raptors były już dwie wyjazdowe wygrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 simka za 5 minut! Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Jazz vs Warriors (#8) Bilans serii: 2 - 3 Warriors 100 - Jazz 117 play-by-play (#3) Timberwolves vs Mavericks (#7) Bilans serii: 3 - 2 Mavericks 68 - Timberwolves 96 play-by-play (#1) Celtics vs Hornets (#4) Bilans serii: 3 - 2 Hornets 93 - Celtics 116 play-by-play (#2) Raptors vs Pacers (#6) Bilans serii: 3 - 2 Pacers 109 - Raptors 134 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) Nie wiem co tam się działo, ale to chyba najgorszy mecz w historii koszykówki Grając inside 25% z gry, a moich trzech podkoszowych 12/62 FG. Szacun za defensywę Wolves. Edytowane 24 Marca 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Gerald Wallace jak nowonarodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Gortat i jakiś noname w s5 i 136 pkt rzuconych. Co Stefek, to Stefek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 simka i logika to sa całkowicie niezwiazane ze soba pojęcia arenas musi wrócić co by mi raps na zamkniecie serii kolejnego blowoutu nie sprzedali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Teraz, elwariato napisał: simka i logika to sa całkowicie niezwiazane ze soba pojęcia to samo pomyślałem jak zobaczyłem Pacers w 2 rundzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Teraz, julekstep napisał: to samo pomyślałem jak zobaczyłem Pacers w 2 rundzie! Cos w tym niestety jest ale co poradzic na gjenjusz gma który na przekór wszystkim robi wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 14 minut temu, Krzemo napisał: Gerald Wallace jak nowonarodzony Powiedzmy sobie szczerze. Z Okaforem wziąłbym tą serie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Powiedzmy sobie szczerze. Z Okaforem wziąłbym tą serie. Oj nie wiem. W regularze bylo 3 do 1. Może byłoby 7 meczy. Byłoby równo, pewnie decydowałby HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: Powiedzmy sobie szczerze. Z Okaforem wziąłbym tą serie. Mieć Bobana i rozdzielać minuty między jego a kasztana Ratlifa.... Dwa razy miel tylko więcej zbiórek w tym raz o całe dwie...oj on by Tobie wygrał tą serię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi