matek Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 JO super gracz, bardzo go lubiłem. Świetny okres w Indianie. Zabrakło tylko sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 W dniu 20.05.2022 o 08:48, MarcusCamby napisał: Jak ktoś gra u buków to mam dobrego valuebeta. Info na PW Kto pograł liczy kasę. Reszcie zostaje trzepanie konia pod Doncica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Btw, czy kontrakt Mbappe z PSG nie zapoczątkuje podobnej praktyki w NBA? Dużo mówiło się zawsze o LeGM, myślicie że takie zapiski w kontrakcie są możliwe w NBA? Wiem, że być może CBA blokuje takie sprawy, ale nie zagłebiałem się bardziej w ten temat. Ja myślę, że taki Luka Doncic mógłby też podobnych rzeczy żądać i klub pewnie by się zgodził, bo co mieliby zrobić. Myśle też że to kwestia czasu aż ktoś takie coś wymyśli w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 33 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Btw, czy kontrakt Mbappe z PSG nie zapoczątkuje podobnej praktyki w NBA? Dużo mówiło się zawsze o LeGM, myślicie że takie zapiski w kontrakcie są możliwe w NBA? Wiem, że być może CBA blokuje takie sprawy, ale nie zagłebiałem się bardziej w ten temat. Ja myślę, że taki Luka Doncic mógłby też podobnych rzeczy żądać i klub pewnie by się zgodził, bo co mieliby zrobić. Myśle też że to kwestia czasu aż ktoś takie coś wymyśli w NBA. A o jakie zapisy w umowach chodzi?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Godzinę temu, kcp78 napisał: A o jakie zapisy w umowach chodzi?... Jako gracz Jest tez asystentem trenera niby i ma wpływ/głos na to jak wyglądał bedzie sztab trenerski oraz kadra zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Bill Russell nie był przez jakiś czas grającym trenerem? Może to nowy blueprint. Szkoda, że nie weszło jak Westbrook był w prime, byłoby dobre show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Jako gracz Jest tez asystentem trenera niby i ma wpływ/głos na to jak wyglądał bedzie sztab trenerski oraz kadra zawodnikow. A jest to zapisane czy tylko dogadane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 31 minut temu, matek napisał: A jest to zapisane czy tylko dogadane? Myślałem szczerze ze jest zapisane bo tak głośno o tym było, a widzę ze jest faktycznie tylko „obiecane”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 17 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Jako gracz Jest tez asystentem trenera niby i dali to w kontrakcie 23-latkowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 czym sie rozni (jakie tresci gdzie nalezy umieszczac) ten dzial od tego - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Dżonson Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 To LeBron i całe Klutch Sports potrzebują jakiś zapisków w kontrakcie żeby takie myki robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 godzinę temu, jordan20 napisał: czym sie rozni (jakie tresci gdzie nalezy umieszczac) ten dzial od tego - Ze stażem 10 lat na forum nie kumasz do czego jest tamten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 no widzisz-nie kumam. dla mnie oba tematy,to taki kosz na smieci,bez segregacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 26 minut temu, jordan20 napisał: no widzisz-nie kumam. dla mnie oba tematy,to taki kosz na smieci,bez segregacji Ile razy mam ci mówić - tam wrzucamy śmieszne filmiki, gify a tu śmieciowe przemyślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Kenny Atkinson został nowym coachem Hornets. chyba spoko wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Doskonale info dla młodych. Umie rozwijać chłopskie Młode talenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 kiedy powstaje terminarz na nowy sezon? polecam loty oslo-miami,new york,la są o 500-700 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 mam w planach zrobić jakiś taki wyjazd,żeby zlapac i Kingsów i Sochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 ponawiam fundamentalne pytanie kiedy będzie terminarz bo mam jakis feeling ze texas calling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 26 minut temu, Robaq napisał: ponawiam fundamentalne pytanie kiedy będzie terminarz bo mam jakis feeling ze texas calling Tez czekam. Chce zrobić Trip HOU DAŁ SAS ze złapaniem meczu w Alamodome na 50 lecie klubu. Stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi