Magic Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 gromy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Byle nie tak jak ostatnio - po 3 na jeden kosz. Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Dziś już jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A mi sie podobalo 3na3 wiecej zgranych akcji, bo jest wiecej miejsca i mniej zabijania sie na parkiecie Ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja dzisiaj choruje Będę za tydzień. (oby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Z marzec zbierał po 56 zł jako, ze będziemy mieli 5 spotkań a. Je 4. Postarajcie się mieć równo 56, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Wątpię że się pojawię w tym miesiącu, bo trzy razy mnie na bank nie będzie i mi się nie opłaca simply. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jutro też mnie kurna nie będzie. Next week jestem mur beton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 do konca marca nie ma mnie na pewno, potem raczej tez nie. Borys, pm nie doszedl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Znosze zasade 100postow, moze byc 20 postow, zeby grac z nami. Powod: spadajaca aktywnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Znosze zasade 100postow, moze byc 20 postow, zeby grac z nami. Powod: spadajaca aktywnosc. O, to w przyszłym tygodniu jestem już na legalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nie wyrwę się dzisiaj z roboty. Jestem za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Na ostatnim graniu padł pomysł zeby w niedziele o 15 pograc na wilanowskiej jesli bedzie ladna pogoda wiec pisze tu dla info jakby ktos mial ochote wpasc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 chętnie bym wpadł jak można w te niedziele poniedziałki mi nie pasują bo mam wf 2 godzinny również w kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mimo że to dwa kroki ode mnie raczej sie nie pojawie:/ kolejne wiosenne przeziebienie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To kto w końcu ewentualnie by był? Bo tak samemu średnio mi się chce ruszać tym bardziej, że kiepsko się orientuje jak tam trafić bo nigdy nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ja bylem, czekalem 15 min bo nikt sie nie pojawil a na boisku nie bylo kompletnie nikogo zeby sie przylaczyc wiec pojechalem do domu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 o 15:30 byłem i zebrało się z 10 osób, zacna ekipa ( np. chłopaki z AWF dwaj ), graliśmy do 18. zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 To dziś rozumiem, mega frekwencja i wszyscy są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Znów mam sraczkę w pracy, ale będę dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi