jack Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Reklama chipsów i coli w czasie przez sportowców to jak rozdawanie prezerwatyw na pielgrzymce. Dobrze, że Ronaldo się wyłamał i chcę wierzyć, że zrobił to z powodu przekonań a nie finansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 14 minut temu, jack napisał: Reklama chipsów i coli w czasie przez sportowców to jak rozdawanie prezerwatyw na pielgrzymce. To wielka szkoda , że ma cały garaż samochodów które niszczą i zanieczyszczają planetę . Bez przesady , to co piszecie już jest chorobliwe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 41 minut temu, Koelner napisał: To wielka szkoda , że ma cały garaż samochodów które niszczą i zanieczyszczają planetę . Bez przesady , to co piszecie już jest chorobliwe . Dlaczego ? Przecież Coca Cola jest bardzo szkodliwa dla organizmu, pół biedy jak wypijesz do słabego wiskacza raz na miesiąc ale podawanie "do obiadu" jest zwyczajną głupotą. Realnie reklama i to kto co reklamuje rzadko ma powiązanie z rzeczywistością. Messi i Laysy, Nadal i KIA, Linda i Renault Kajar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 2 minuty temu, Sebastian napisał: Dlaczego ? Przecież Coca Cola jest bardzo szkodliwa dla organizmu, pół biedy jak wypijesz do słabego wiskacza raz na miesiąc ale podawanie "do obiadu" jest zwyczajną głupotą. Uprawianie sportu zawodowego też zazwyczaj jest szkodliwe dla organizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) 11 minut temu, Koelner napisał: Uprawianie sportu zawodowego też zazwyczaj jest szkodliwe dla organizmu Tak, ale nie w takim stopniu jak picie coli I wiesz ogólnie, życie kończy się śmiercią. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 22 minuty temu, Sebastian napisał: Tak, ale nie w takim stopniu jak picie coli I wiesz ogólnie, życie kończy się śmiercią. Dokładnie a pijąc colę przeżyjesz je może z uśmiechem a nie pijąc wodę z kałuży i jedząc korę z drzewa . Dlatego napisałem , że chorobliwa jest ta atmosfera na fitlive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 7 minut temu, Koelner napisał: Dlatego jest taki gruby i nadpobudliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 2 minuty temu, jack napisał: Dlatego jest taki gruby i nadpobudliwy ale lepszy niż Sousa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: ale lepszy niż Sousa ale to nie od coli i czipsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 3 godziny temu, jack napisał: Reklama chipsów i coli w czasie przez sportowców to jak rozdawanie prezerwatyw na pielgrzymce. Dobrze, że Ronaldo się wyłamał i chcę wierzyć, że zrobił to z powodu przekonań a nie finansów. I pewnie bez znaczenia jest fakt iż ma kontrakt z Pepsi... 56 minut temu, Koelner napisał: Ale fachowo sobie z otwarciem poradził, widać często pod sklepem browce pyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 5 godzin temu, jack napisał: Reklama chipsów i coli w czasie przez sportowców to jak rozdawanie prezerwatyw na pielgrzymce. Dobrze, że Ronaldo się wyłamał i chcę wierzyć, że zrobił to z powodu przekonań a nie finansów. Mam kolegę który jeździł na pielgrzymki i wielokrotnie mi potwierdzał ze takich zabaw w doktorka to nigdzie indziej tak fantastycznych nie miał. 5 godzin temu, Sebastian napisał: Dlaczego ? Przecież Coca Cola jest bardzo szkodliwa dla organizmu, pół biedy jak wypijesz do słabego wiskacza raz na miesiąc ale podawanie "do obiadu" jest zwyczajną głupotą. Realnie reklama i to kto co reklamuje rzadko ma powiązanie z rzeczywistością. Messi i Laysy, Nadal i KIA, Linda i Renault Kajar Jednym z bardziej demolującym organizm połączeniu jest cola plus whiskey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Przy obecnych cenach coli w Polsce nasi pewno zabieraja z konferencji do plecakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Teraz, mac napisał: Przy obecnych cenach coli w Polsce nasi pewno zabieraja z konferencji do plecakow W lato będzie można dojść do milionera. Wystarczy zebrać te darmowe próbki 0,2 z płaz wokół Mielna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) 18 minut temu, ignazz napisał: Mam kolegę który jeździł na pielgrzymki i wielokrotnie mi potwierdzał ze takich zabaw w doktorka to nigdzie indziej tak fantastycznych pewne bzykanie jest tylko na pielgrzymkach i w burdelu Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 18 godzin temu, Qbajag napisał: Ja tam nawet w drugiej połowie dziś nie widziałem kandydatów do finału. Sam De Bruyne to za mało. I słabą Belgowie mają obronę. Czekam na drugi mecz Francuzów, bo póki co Włosi mi tu wyglądają mocno na mistrzów. Niby tak, ale dotychczasowi rywale Włochów to chyba mogą się równać tylko z Polska, jeśli chodzi o zawód w stosunku do tego, co było przed Euro. A De Bruyne jest niesamowitym piłkarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 2 godziny temu, Koelner napisał: pewne bzykanie jest tylko na pielgrzymkach i w burdelu No cóż, musisz być wyjątkowo brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Szwedzi świetny zespół w obronie. To jak zamykają przestrzenie w środku to coś imponującego. W sumie dla nas jeśli mamy się łudzić, że coś jakimś cudem z tymi Hiszpanami się uda ugrać to dziś fajnie gdyby padł remis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 14 minut temu, Sebastian napisał: No cóż, musisz być wyjątkowo brzydki Twojej żonie nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 4 godziny temu, josephnba napisał: I pewnie bez znaczenia jest fakt iż ma kontrakt z Pepsi... A źródło jakieś masz tego ? Czy tak sobie piszesz jak zwykle ? Teraz, Koelner napisał: Twojej żonie nie przeszkadza Stary nie masz szans, ona na kucykach nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi